48

Анонимен

преди 2 години

Децата винаги да били основен разпространител на такива зарази, какъвто е и коронавируса. Има ред причини да е така.

47

мунчо

преди 2 години

безплатно е само сиренето в капана за мишки. ако е безплатенлагера, сега за пропагандата ще им избъркат по всички дупки в търсене на нещо, което го няма. добре дошли във фермата, където няма милост нито за кокошките и петлите, нито за пилетата.

46

епидемиолог

преди 2 години

Туй Огнище с PCR тестове ли го откриха? Летния грип, децата никога досега не са го усещали и си го карат безсимптомно. Пък дори и по-възрастните също. Та и цяла статия сте посветили на туй Огнище, да плашите гаргите: PCR Test BANNED by FDA as 'Ineffective', Giving too many False Positives and Unable to Distinguish between COVID and Flu

45

Анонимен

преди 2 години

E как има огнище на ковид, пък още не е изследвано, ба си всеки летен вирус стана кови, останете децата да си изкарат лагера, аз на мястото на родителите нямаше да дам на моето да му бъркат до мозъка с пръчка някакви oткачалkи на тема кови, при положение че има само ***!!!

44

ддт

преди 2 години

Гадове, стойте далече от децата !!!

43

Да, да, ама не

преди 2 години

Те още отдавна си знаят, че ПЦР тестовете имат някаква сигурност до 70%! Остават около 30% фалшиво /+/ или /-/! Също и въпроса с бързите тестове за антитела - доколко хващат само и единствено на КОВИД-короната антителата!? Имаше и някакво изгъбаркване с папая и коза в Танзания преди време! Имаше лани и скандал с ПЦР тестовете в Швеция, но кой ги помни и им обръща внимание когато пак се е "задала" голямата вълна!?

42

Анонимен

преди 2 години

огнище без симптоми. - "Предстои децата да бъдат изследвани", малии ако може да ми пратят числата за следващите тиражи ТОТО, ЛОТО, БИНГО из държавите по света

41

Да, да, ама не

преди 2 години

Дaли e грип и/или кoрoнaвируc?! Нямa кaк дa гo рaзличи прocтocмъртния БГ грaждaнин!? Cъмнявaм ce, чe и мнoгo лeкaри щe мoгaт?! Зaщo към eднo грипoпoдoбнo зaбoлявaнe ce oтнacят кaтo към нeщo cтрaхoвитo и ужacнo e друг въпрoc!? AЗИAТЦИТE ГO РAЗБРAХA, CМEНИХA ПOДХOДA И ЗAПOЧНAХA ДA ПEЧEЛЯТ! Уcлoжнeниятa ca cъщитe кaтo oт грип!? Въпрocът c глaвнo В зa мeн e : кoй пeчeли oт тaзи игрa нa oтвaрянe/зaтвaрянe!?

40

анонимен

преди 2 години

От какъв зор пратихте децата на лагер!Много сте загрижени за бедните, както се вижда, служебни нищоправци!

39

Fenb

преди 2 години

Ей, какво нещо е жалкия журналист - огнище на вирус, в това огнище само където децата даже не разбират че са болни?! Що за огнище и вирус е това?!?!

38

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 35 "Обикновен летен вирус. На другите им няма нищо и са "безсимптомни"."Миналата година го карах подобен грипен или парагрипен вирус в края на септември и ме държа общо седем дни, от които три дни близко до тоалетната и с температура като люлка - на моменти от 36.0 до 38.0! Дрискавицата беше най-незабравимото преживяване! Никое от тия прехвалените дето ги рекламират точно по времето за вечеря не помогна! Ако бях отишъл при доктор щеше да е КОВИД на 100%!

37

Антивакс

преди 2 години

Фашаги, долу ръцете от нашите деца!

36

Анонимен

преди 2 години

Това е целта да посегнат на децата.Само бунтове на хората ще спрат тези болни мозъци които пуснаха тва.Между другото гледахте ли Event 201 / Събитие 201 има и превод!

35

Анонимен

преди 2 години

Та как като повечето деца нямат симптоми, разбрахте, че има огнище? Може би някое е кихнало, а друго се е изкашляло.

34

111

преди 2 години

До Анонимен 20 - Е как телепатия ,естрасенс и каквото се сетиш още ,не медицинско средство .

33

123456

преди 2 години

Да ги ваксинират ,че следващия път и теста да не ги хване ,че са с ковид :))))

32

Анонимен

преди 2 години

А къде и как смятат да ги карантинират, ако не е тайна?

31

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Поредно огнище на измишльотини! Сега новата цел са децата, те все още не са паднали жертва на иглата, затова ежедневно се манипулира колко много боледуват и колко е "важно" да се "ваксинират". Пък и това ваксинно-причинено сърдечно заболяване не било толкова страшно, и за него пишат много колко е безопасно.

30

Анонимен

преди 2 години

Предполагам едно-две деца са имали повръщане и диария и хайде Делта. Обикновен летен вирус. На другите им няма нищо и са "безсимптомни".

29

Антонио

преди 2 години

Абе не ви ли е срам вече!? Това на нищо не прилича. Дъвчете едни и също глупости всеки ден. Огнище там , огнище онам, скок на заразените, бум на заразените. делта, гама, зета вариант, ваксини, тестове, незнам си какво. Абе вие всички сте за съд. Сталин да се възроди и да ви съди. Медии , щабове , лекари, и всички по веригата. Много ви е удобно с този вирус имате какво да джавкате по цял ден. Медиите са най-доволни. След това са лекари, продавачи на маски и дезинфектанти и т.н Безсрамници