35

НИКОЙ

преди 11 месеца

До И По-голяма глупост,тъ*пост и неистина не можа ли да измислиш?Продължават свободно да си говоря на руски в южните и изчочните райони,дори табелите там са 50/50 на руски и украински,а в западната част и преди и сега си говорят украински.Хахахаха,по морето украинците се страхуват да говорят на руски.Сам вярваш ли си?Те да не живеят под Путинския режим на слежки и репресии.

34

И

преди 11 месеца

Фашизирано и безкрайно тъпо малцинство диктува правилата в Украйна! Страната е пред тотален разпад затънала в задължения и отритната от всички! Насилствено налагане на опростен език който в момента го до обработват! "Мова"! По нашето море се виждат направо трагикокомични случаи където украинци крадешком говорят на руски и веднага при включват на мова при среща с кой да е!

33

Койчо

преди 11 месеца

Едно ПоСолство напомня на местният си гауляйтер от компрадорски тип, че не показва досгатъчно активност в "окончателното решение на украинският въпрос"..Класика в жанра

32

анонимна

преди 11 месеца

До Гай Баньо Aми обяснявам и дори им съветвам да попътуват там да видят с очите си как е(аз го правя редовно,затова знам какво говоря).Също така им съветвам да поругаят някой управляващ както тука плюят ББ,Радев или някой министър(всеки според предпочитанията си).Там не че можеш да излезеш на протест,ами дори в интернет се проследява кой какво пише.Има и закон за обида към властите.Убедена съм,че 90% от поддръжниците на този режим в Бг не биха искали да живеят при него.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Русия си образува много голям проблем с Украйна и все някога ще се изтеглят от заграбените територии. Украинците няма да се дадат без бой, каквото и да им струва.

30

А бе

преди 11 месеца

Тия "демократи" с нищо не се различават от брадатите си колеги в Сирия,Ирак и Афганистан.

29

анонимна

преди 11 месеца

За всички,които тук пишат,че Зеленски е евреин и възхваляват Русия.Да знаете,че в правителството на Русия евреите са 70%,както и почти всичките им олигарси.Относно това,че Украина е зле,а Русия е добре,това изобщо не е вярно.Русия не е Москва или Питер и мизерията сред обикновените хоа и пенсионерите е голяма.Да не говорим,че свобода никаква.

28

Факт

преди 11 месеца

До юдо-масонитеЕстествено и при евреите има качества-първо,второ,че и трето.Тия от първото качество(баш богоизбраните) използват другите две,в някои случаи дори за жертви(като при Втората световна примерно).Но като цяло се държат.

27

Fakt

преди 11 месеца

Общото между всички президенти и министър председатели в Украйна за последните десет години,че са евреи... въпреки различните партии и прочие

26

123

преди 11 месеца

Платени протестъри спонсорирани от Сатанистите

25

Словянин

преди 11 месеца

Който робува на Вашингтон, става невменяем.

24

Факт

преди 11 месеца

До АнонименОказва се,че и при евреите има сериозно разделение на фракции.И определено Сорос е в конфликт с Ротшилдите.Какво делят-те си знаят.Иначе по една тема имат пълен консенсус-евреите трябва да командват света.А разделението е по въпроса кои точно евреи.

23

Ха-ха

преди 11 месеца

Украйна-нещо като Македония,ама в особено големи размери.По-големи шантоци от хохлите нема.Тоя път Голодомора сами ще си го направят.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Коломойски гражданин не Израел не обичал Ротшилдовете.. Явно някои или не са изтрезнели или юдофилството им е обезобразило мозъците им. Та като казахме Донбас.. чудно кой ли беше този олигарх с Георгиевски ленти и нежното име Борис Шпигел? Един чист ариец (ой вей) и приятел на Коломойски? Да започнем ли да изреждаме и другите зелени кашерни човечета от чувала на евреина Путин, по майка Шаломов, който доста време беше в едни управителни съвети с Натанаил Ротшилд..

21

Анонимен

преди 11 месеца

До 36 АнонименНе се опитвай да се правиш на умен след като се вижда, че ти липсва умствен капацитет за тази сложна човешка дейност

20

Анонимен

преди 11 месеца

Когато президента ти не е украинец, може би е редно все пак някой да зададе въпроса защо такъв е украински президент. И да попита как така приятеля по финансова линия на Путин Игор Коломойски организира президентските избори, какво е влиянието на мафиота и приятел на евреина Путин Сева Киевски. За русофилите, т.е. юдофилите в България, това е определено без значение, но всеки симпатизиращ на идеята белите хора да си управляват сами държавата би си задал подобни въпроси.

19

Анонимен

преди 11 месеца

В България е пълно с някакви тьпигьози русофили и това е просто уникално. Още 200 години ше виебът и няма да се усещате. Не ви увре главата, границите на Просията трябва да се бутат към Сибир. *** мало умниците.

18

Асан

преди 11 месеца

Хаджигян и Манолов да атакуват резиденцията на Гешо у Бояна :)))

17

Анонимен

преди 11 месеца

Укропската партия "Национален корпус", създадена на базата на батальона "Азов", създаден с парите на олигарха Коломойша като часна нацистко-бандеровска армия за унищожаване на рускоезичния народ на Донбас.

16

Атака

преди 11 месеца

Болен Снайдеров да атакува Банкя :)))