98

До 111

преди 2 години

Аз предлагам ваксинираните ако се разболеете от рак дор8 след 20 години никой да не ви лекува, защото вече сте се подписали че участвате в експеримент с неопределен резултат в средно и дългосрочен период. Откъде накъде ще ви плащам вашите извращения.

97

Анонимен

преди 2 години

111 изкарах то тоя мега свръх ковид. И единственото което виках беше шишето с вода, понеже 3 дни имах температура. Нищо повече. Е, вярно че нищо не можеше да я свали температурата, освен яко пиене на вода, но се справих за 3 дни. Какви попове, какви Мангъри те гонят? А знаеш ли кое ме накара да се усъмня във ваксината? Това, че не ми признават боледуването, не ги интересува колко ми е титъра на антителата и не ми издават сертификат. Това окончателно ме убеди, че нещо е много гнило в цялата работ

96

Анонимен

преди 2 години

До 99 У нас едва ли ще въведат принудителна ваксинация в идните месеци . Може избщо да не въведат . То нямаме управляващи един бюджет да актуализират , какво остава някой да седне да взима решение , което може да взриви цялата общественост . Така че ще имаш време да си направиш наблюденията .

95

до 110

преди 2 години

А бе я да питам, защо някой който си е поставил ваксината ще съди тоя който му я е поставил? Нали ваксър-кови шаманите от седмия ден отиват да се боцкат сами и правят теманета на човека със спринцовката. След като инжекторите са си ги поставили в рамка кат икони, що им е после да ги съдят? Отделно подписват съгласие, и още има официално упътване, че може да получат тромби и съответно последващи инфаркти и инсулти. Кови сектантите, документално са информирани и човека дето ги боде ко им е виновен

94

Анонимен

преди 2 години

Аз съм абсолютно против антиваксърите да бъдат принуждавани да се ваксинират. Нека обществото се освободи от тях по "естествен" начин. Нямаме необходимост от социопати.

93

Анонимен

преди 2 години

неваксинираните ще хванат вируса защото новия щам е около 100 пъти по заразен и смъртоносен. Не трябва да се ваксинират, има една жена в село прави мазило за лекуване на ковид рак и тн. 8 лв е кутийката мажеш се и ти минава хората са много доволни. поръчки само по емел

92

Искам обяснение

преди 2 години

Искам да знам защо натискат да се ваксинират и децата, при положение, че самите те твърдят, че и ваксинирани и неваксинирани могат да пренасят зараза? Също така децата го прекарват леко и реално не заемат кой знае колко места в болниците. Тоест, каква точно е ползата на едно 10-12 годишно дете да се ваксинира, ако пак може да пренася зараза, пак ще го задължат да ходи с маска и най-вероятно ще прекара ковид без синтоми?

91

До 108

преди 2 години

Не, нищо не ми говорят тия данни и ше ти дам един пример - в Русия цяла година смъртността беше относително ниска и как така изведнъж като дойдоха глобалните инструкции за ваксинация на цялата планета смъртността там скочи два пъти след като в Индия делта щама не показва по висока смъртност? И друго - откъде знаеш че ниската смъртността не е заради това че делта мутациите е направила вируса по малко смъртоносен? Нека видим сега какво ще стане в нашата страна - ние сме като Русия по ваксинация

90

Анонимен

преди 2 години

Елита се бил ваксинирал, само най-умните се били ваксали, хе хееее. Ти вярваш ли си? Наистина ли мислиш че света мечтае да спаси старите и болните, недъгавите деца? Защото това са тия дето на запад ваксинираха приоритетно. Я пак си помисли дали света и елита са чак такива алтуристи?

89

Има решение

преди 2 години

Нека всеки който отказва да се ваксинира СЕ ПОДПИШЕ че няма да има претенции да го лекуват и хоспитализират ако заболее от Ковид.И сбогом, да си викат поп, или Мангъра да ги лекува с плюнчица за 500 лева, или да пият отвара от настъргани мазоли и всякакви интелигентни церове от врачки и баячки.СБОГОМ НА НИКОГО НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ.

88

103

преди 2 години

Аз не смята,аз знам,проверил съм,питал съм,България не е издала разрешение за използване на ковид препаратите и всеки който ги поставя може да бъде съден.

87

Анонимен

преди 2 години

по възрастните се ваксинираха , елита също е изцяло ваксиниран , скотобазата не е приоритет, а и самия щам удря най жестоко хора по 40г. В крайна сметка нека вируса си свърши работата, абсолютно не трябва да се ваксинират тези които не искат, нека щама си плъзне навсякъде .

86

Анонимен

преди 2 години

А данните, че по малко от 1% от ваксинираните постъпват в болница не ти ли говори нещо??? Има статистика за почти всяка държава в Европа, по възраст, по ваксинационен статус, всичко. В България явно липсва, защото *** IT, които са правили системата не са я доправили .

85

Анонимен

преди 2 години

103 това не е лекарство! СЗО го обяви за препарат с временно разрешение за употреба само докато трае пандемията. Този препарат не е лекарство. Изрично е казано че е препарат. ЕМА увисва в небитието дори и само заради това при евентуално дело срещу нея.

84

Анонимен

преди 2 години

Само ,че не ваксинираните започваме да губим права за съществуване,абе вие сте психопати,хващаш една *** от бялата мафия ,даваш му 50 000 заплата и почва да гледа генералски,ваксинира наред,я си ееебете майкатаааааааа,смърт за смърт

83

Умирайте от глупост

преди 2 години

Някой може ли да обясни на хаховеца който смята че ваксините не са разрешени в България, всички лекарства разрешени от ЕМА са разрешени и у нас.Вижда се интелектуалното ниво на антиваксърите какво е.То не може да четеш само Жълт Шок и да жулиш фалшива ракия и да имаш мозък за 5 стотинки.Моля ви Антиваксъри НЕ се ваксинирайте, по-добре умрете бързо и мъчително и ни освободете от тъпотата си.Сбогом.

82

97

преди 2 години

Ковид сектата е най лена за унищожение,поне онази част която е във ЕС,дддебили цял живот на хранилко след войната,нормално да ги вксинират като овцце

81

Анонимен

преди 2 години

97 не е вярно. Познавам истински немци, които показват среден пръст на ваксините, а техните родители като овце се редят за дозата. Различни хора с различно мислене. И там са на 2те крайности като нас.

80

Анонимен

преди 2 години

Нали затова се подписваш, че си съгласен да получиш ваксина. И си отишъл там сам. Някой да те е ваксинирал насила???

79

До 93

преди 2 години

Като не знаят какво да очакват аз не искам да играя на руска рулетка с тялото си. Който иска да се подписва и да им трупа данни. Освен това може да има 4 милиарда инжектирани, но нито един човек не е минал и една година да се види как реагира тялото на един пълен сезонен цикъл. Нека да дадат шанс нанневяеващите да се уверя с очите си че примерно от петима познати с ваксина нито един не е бил болен и обратното - примерно от пет неваксинирани има заболели.