138

Анонимен

преди 2 години

Най голямия ни враг са ваксинираните !

137

Анонимен

преди 2 години

До 164,Да не мислиш, че на някой му пука дали ще се ваксинираш или не. Трябва да се пише за нещо. Пък ти си мисли, че е пропаганда, твоя воля.

136

съвет

преди 2 години

Колкото и пропаганда да се излива, няма да се увеличи много броят на ваксинираните.След два-три дни пишете, че и незаченатите започват да се "заразяват", беликим някой се стресне.

135

Хахахахаха

преди 2 години

Разболяват се свички! Умират възрастни, болни и ! Поредната манипулация!

134

Анонимен

преди 2 години

Превод на заглавието и статията: "Сега започваме груб натиск и принуда за ваксиниране на младите и децата."

133

Анонимен

преди 2 години

Вие сте пълни психопати, извинявам се, че ви прочетох. Пфу! Да пази Господ! Няма да се излъжа повече

132

Анонимен

преди 2 години

Ами, възрастните имат малко повече в главата и се ваксинираха. Останалите, дреме ми, умирайте на воля!

131

Въпрос

преди 2 години

Колко от тези положителни проби/заразазени са в болница и в тежко състояние ? Нищо конкретно в тази статия, говорят се някакви неща без никакви конкретни числа или пояснения. Колко от тези нови случаи са въобще болните и колко са от тях са с лека настинка и положителен ПСР ? Повечето са в карантина( в къщи ), с по едно обаждане на ден да ги попитат как са. Натискат хората от 10-34 години да се ваксинират, за това е цялата тая дъндания.

130

Анонимен

преди 2 години

Като дойдат талибаните и вироса ще изчезне. Гарантирано.

129

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър ли е-не ми го хвали !За мен това са гилдия от профани,които се мислят за най-проницателните и умни,самодоволни загубеняци,смятащи се за институция в държавата си и най-нагло и открито вменяват на обществото колко лоши са ваксините.Да сте чули някой антиваксър да ДОКАЖЕ чипиране,импотентност,следене,объркване на ДНК? М? Слушаме само лековерни,празни,неубедителни,необосновани измишльотини-ще видите след 5год.,те,господарите,главните,плана,Бил Гейтс и т.н.-нищо аналитично !

128

До д-р Сър Пичук

преди 2 години

Темата за "страшната трагедия тази зима" ще я разискваме, като дойде зимата. А публикациите, дето си ги чел за "токсичния mRNA коктейл" са неразбираеми за нас, простите читатели. Но иксам пак да ми обясниш за пЛевмонията, "докторе". Това ми е по-понятно, макар че според мен се пише "пНевмония". Ама ти си по-учен, така че може и да греша.

127

Анонимен

преди 2 години

Само да не ми се развалят чикиитe от ваксината, за другото ми е се тая! Но ако ми посегнат на чикиитe, ще се саморазправям със сестрата дет ми би ваксината. Да се има предвид че съм много издържлив! Имал съм случаи да заспя докат лъcкам, и кат се събудя - още е кат корен на джанка. Сестрата ще я фане климакса докат свърша.

126

Анонимен

преди 2 години

До До от БерлинБъдете живи и здрави, вие сте безсмъртни нас глупавите ни оставете на мира.

125

До от Берлин

преди 2 години

И можеш ли да ни обясниш защо ?Ваксиниран съм от 4 месеца.Аз и цялото ми семейство.Би ли ни казал какво да очакваме в близките 400 години ???

124

От Берлин

преди 2 години

Ваксинирането против корона, си е като да играеш тото-само, че шанса да удариш печалба е 1:100 000 вместо на 1:150 000 000...! Мислете му, и Бог да ви пази, ако вече сте се боцнали, мили хора!

123

до 140

преди 2 години

И последно за безплодието. Не знам за ваксините, но знам че Монсанто от десетилетия имат ГМО семена на различни зеленчуци, които дават поколение и вадиш нови семена, но те вече не работят за да си купиш нови. Нищо не пречи това да се направи с хората. Така, че ако сега ваксинираните могат да имат деца, не се знае дали ще имат внуци. Не случайно в цял Свят се напълни с клиники за репродуктивна помощ. Деца ще имате ако ви се разреши. Не вярвате?! Почакайте бъдещето ще покаже.

122

Анонимен

преди 2 години

Тази пандемия стана сериозен бизнес за някои.

121

Анонимен

преди 2 години

Ще ми се дане се бях инжектирал против хрема и да рискувам миокердит, тромби, рак, автоимунни заболявания. Обаче сега може да се оплача на арменския поп, защото подписах, че аз съм се съгласил да съм опитно зайче.

120

до 140

преди 2 години

Никой не вярва, че след по-малко от 10 години ще живеете в един антиутопичен ад на земята. Да, 30 години ви пълниха главите с бръмбъри за демокрация, кафенца, дискотеки, почивчици, а хитрите евреи работиха върху технологиите с които ще ви заробят. Не ви се вярва, ми огледайте се. Най-прецакани за момента са ваксинираните, мислят си че всичко ще си бъде както преди и се надупчиха с...най-вероятно отрова и може би ще са първите изгоряли.

119

до 140

преди 2 години

И аз искам нормален живот, но с ваксиниране няма да стане. Това което беше, никога няма да се върне, освен ако не сте готови като дядовците и прадядовците си да хванете пушкалото. Не виждате ли, че се почна яко набиване на новини за климатичните промени, нищо, че някой умишлено пали горите. Ще има климатични локдауни. А заплатите от години ви се превеждат по карти, изискване на ЕС. Да ви следят парите. Активно се разработват виртуални валути, няма вече да пулните юрганите за черни дни.