10

Хаха

преди 2 години

До 8 Ти хич не си умен. Чете ли статията въобще или първосигнално почваш да плюеш? Какъв ***, каква Сомалия? Посочен е източникът и кой е правил тестовете - американското списание CAR & DRIVERS.

9

хахахах

преди 2 години

умниците тука никога през живота си не са виждали кола, която не е купена нов внос от автоморга

8

Вече излъгани

преди 2 години

Хората закупили си такъв автомобил вече са излъгани и измамени с много пари на вятъра хвърлени.

7

Анонимен

преди 2 години

Защо *** трябва да лъже нещо, системата в случая? Хората гледат как да направят, а на *** му е интетесно как да лъжел системата. Направо ниво Сомалия сте.

6

Няма

преди 2 години

Повтарям за дбилите: кола без шофьор и зелен кон, няма.

5

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос:И какъв е смисъла на функията Autopilot ако ще трябва непрекъснато да държиш ръцете си на волана? Ако ще държа ръцете си на волана защо да не управлявам сам. Освен това кой и как ще ми гарантира че дори да държа ръцете си на волана и сам си карам колата някой хакер няма да го включи дистанционно и ме игнорира от шофирането и ме прати в някоя пропаст или в насрещното движение за да убие чрез мен някой свой враг? Или ФБР да ме ползва по същия начин срещу терористи?

4

Въпрос

преди 2 години

Баламите още не са разбрали че такива екстри не се слагат в полза на собственика на колата а в полза на Биг Брадър. За да има пълен конрол над живота ви. Дори над животите ви. Но пък и разни хакери също ще имат същите възможности. Секретните служби също

3

Анонимен

преди 2 години

Коля без шофьор и зелен кон, няма.

2

Анонимен

преди 2 години

ха-ха това май е преписано от някой англоезичен сайт, просто за българите да излъжеш системите за безопасност е нещо като забавление и всеки знае от личен опит ,че можеш да излъжеш всяка система.Докато англосаксонците са малко по стриктни към правилата.И за тях е изненада ,че някой може да излъже системата.

1

Анонимен

преди 2 години

Ау, колко дълга статия, кой има време да я чете подробно, много е добра, по - сбитичко.