233

Боби

преди 2 години

А, кой палеше слама в краката на полицаите, кой ги замеряше с павета, кой ги плюеше. Тогава не се разтрепера от възмущение нали? Кой оскверни символите на държавата. Вие Христо сте без никакъв морал. За пари сте готови на всичко. Не пипайте полицаите, защото за всичко сте виновни вие превратаджийте.

232

Анонимен

преди 2 години

Порачителните и ритачите в ЗАТВОРА

231

Анонимен

преди 2 години

Среб сме Христо

230

Анонимен

преди 2 години

Затвор за зелената тиква боко

229

Ангелов

преди 2 години

Къде беше преди една година бе Христо? Нали и ти протестираше, крещеше пред народното събрание, хвърляше павета и яйца срещу символа на демокрацията. Нали беше очевидец на точно тези събития. Тогава не беше потресен, разгневен и възмутен, нали!От_вра_ти_тел_ни сте, ти, "отровното трио" МаяМан и водача ви с вдигнатия юмрук.

228

анонимен

преди 2 години

Нещо ви хвана шубето щом изкарвате кадрите преди връчването на втория мандат и да прикриете простотиите които сътворихте всички така наречени партии на протеста.

227

Хихихихи

преди 2 години

И Славуцката ти би шута...като полицай зад колоната....шут в г.з.

226

Анонимен

преди 2 години

Ице ти със шкембето ли си мислиш дето си го изтъпанчил или с това на което седиш???

225

Анонимен

преди 2 години

Бойкикиев се занимава с машинации и интриги. Това видео от преди година има и разследване по случая и е гледано от съдии така че никъде то не е крито. Христо е един евтин цирка7джия.

224

Брей

преди 2 години

А тормозени те полицаи не са хора...

223

Чипът

преди 2 години

На видеото се вижда организирана въоръжена престъпна група, която в предварителен сговор отвлича български граждани с цел да извърши престъпление по 115, със средства и начин опасен за мнозина. Обикновено присъдите са 15 - 20 год. Като се приеме факта за тежестта на престъплението и факта, че извършващите престъплението са униформени полицаи, присъдата е в рамките 30 - до живот.

222

ха, ха

преди 2 години

Христо Иванов е тъпоъгълен триъгълник. Много му подхожда приказката за рибаря и златната рибка. Накрая ще получи пробито корито и вън от политиката.

221

тъга Маджо

преди 2 години

Маджо, ти май си албански реотан, много бавно загряваш. Че това са събития от преди 1 година, ти сега ли се сети, че не те побира кожата? Много си прозрачен бе , човек.Ти май въобще не си в час със събитията, когато каквото ти отърва, това говориш и вървиш след събитията. България няма нужда от такъв оправник, чи ти след една година ще се сетиш за нещо важно, може и война да ни докараш.

220

Стига димки!

преди 2 години

Цялата тази дандания е с цел прикриване голямата кражба на служебното правителство на Радев! Къде са парите? За какво изхарчиха целия бюджетен излишък?

219

Анонимен

преди 2 години

Аха, явно затова си отпрал такава гушка Ице :) Гиди лицемер с лицемера

218

334

преди 2 години

Ти си просто един лицемер. Твоето его не ти позволи да се реализира обединението с ИТН и да започнете реформи в скапаната ни държава. Ти си виновен за този провал и времето ще го покаже. Ти си част от задкулисието.

217

До: ДПС

преди 2 години

*** боюк, файда йок!

216

кога

преди 2 години

Ще бъдат наказани вандалите и золумите които правеха цяло лято в битката за пари от Божков подкрепяни от изгонения министър от ГЕРБ.

215

Анонимен

преди 2 години

До: номер 320 Замълчи, ***!!! Тези, които палеха слама не са навързани, ритани и бити от милиционерите на Борисов! Арестуваните, вързани, ритани и бити граждани не са палили слама и не са хвърляли бомбички и това се вижда ясно от укриваните от каскета записи! Съд за Гешев!!! Европейски съд!!!

214

Христо е прав

преди 2 години

Нямам какво да добавя! Съд за Каскет Гешев!