21

Мнение

преди 2 години

Умират,защото не се и опитват да ги лекуват,а и защо да си дават зор нали ще получат 1000 лева. Никой не ги държи отговорни защо човекът е починал.Оздравял, починал все тая...На всеки му е ясно,че хората умират от лекарска небрежност и от пълна липса и желание да лекуват хората.

20

Анонимен

преди 2 години

До ОнзиМал0умнико, аутопсии рядко се правят на пациенти умрели в болницата. Обикновено лекарите знаят от какво са умрели. Все пак аутопсията я правят пак лекари и ако имаше какво да крият, щяха да го скрият и в резулатите от аутопсията. Стига с тези *** конспирации.

19

Хмм

преди 2 години

Добре... аз да питам. Колко от тези хора Бог да ги прости са били ваксинирани? Интересува ме от чисто статистическа гледна точка. Същото важи и за хоспитализираните. Ако ваксината действа тогава защо я няма в статистиката? Нали има система където ти пише егн-то като се ваксинираш. Т.е. лесно могат да кажат кой е и кой не е ваксиниран. Така ще затворят устата и на двата отбора-ваксъри и антиваксъри. И за да не си помислите че съм противник на ваксините... аз вече съм ваксиниран.

18

Анонимен

преди 2 години

До до факт Не ставай смешен. Писнало ми е от *** вече. Никой няма интерес да убива хората чрез ваксини. Напротив. Имат интерес някой да работи, да консумира, да плаща данъци да генерира приходи. Толкова ли сте прости? Не виждаш ли, че в развитите страни населението застарява и само намалява. Единствените, които се множат неконтролируемо са бедни и мизерни хора от третия свят, които нямат същият икономически потенциал.

17

Онзи

преди 2 години

Бе аутопсия не можеш да кажеш от какво е умрял. ПСРа не показва ковид.

16

хмм

преди 2 години

И катастрофиралите ли умират вече от ковид.

15

Анонимен

преди 2 години

Ами то за всичко пишат Ковид! Я да направят аутопсии и може да разберат що е умрял!

14

до факт

преди 2 години

ваксинираните умират от ваксината не от ковид,факт

13

Анонимен

преди 2 години

Може семката му да е гнила, затова да е пукнал безвреме. Двама мои познати, братя, така починаха преди четири години, без да им има нищо привидно и регистрирано. Единият на 42 юрист в мобилен оператор, слиза по стълбите вечерта и си остана в мола, а брат му почина година по-късно на 39, одитор в банка и той уж здрав. За кихавица и истерии около нея, никой не бе чувал и по медиите не писаха за тях. Тъй че не истерясвайте много, много, или си бодете там с каквото и където искате.

12

Факт

преди 2 години

Няма ваксинирани починали от ковид.

11

Гледам Тв

преди 2 години

Не лекувайте хората за да качвате бройката и ще е така!

10

а дали?

преди 2 години

А дали е наскоро ваксиниран?

9

Индийска мъдрост

преди 2 години

Ял е много захар, обзалагам се.

8

Анонимен

преди 2 години

Може би да е дебел? Това не е болест за много американци.

7

До6

преди 2 години

И ние това казваме . Да се разследва екипът на Кацаров,дето спря ваксинирането, както и екипът на иб,ни, радевисгите и другите шушумиги.,които пръскат дезинформация.

6

до бау

преди 2 години

жалко за теб че си толкова проста,дожалями за теб

5

данчо

преди 2 години

В България почти няма здрав човек.В резултат на гербаджийският геноцид народа ни е пръв по болести и смъртност.За корупцията пък да не говорим.Щом Боко Тиквата все още е на свобода.........

4

Анонимен

преди 2 години

До 3Какво те успокоява фактът,че имаш ,,вписани,, придружаващи заболявания? Това проектонекролог ли е някакъв?

3

Бay

преди 2 години

жалко за хората. Някой ден ще осъзнаете, че ако го нямаше COVID тези хора можеше да са живи.

2

Анонимен

преди 2 години

Пак започна черната жътва. Ковидът покоси доста хора. Бог да ги прости.