76

Как спят спокойно?

преди 2 години

Твърдим, че човешкият живот няма цена, а с лека ръка затриха един от най-добрите ни пилоти и един от малкото самолети. Министърът, Генщаба, ръководителите на полета да си понесат отговорността, а не да се крият като мишки.

75

Анонимен

преди 2 години

Слава на Радев, слава на Янев, вечна слава на загиналите по тяхна вина!

74

?!?

преди 2 години

От самото начало се вижда,че крият нещо. Нещо което ще кърни имиджа на Радев дълго време.

73

Анонимен

преди 2 години

Това си чисто убийство.

72

разбирач

преди 2 години

Фигуранта знае и умишлено мълчи, а тук е пълно с некомпетентни коментари.

71

Алчната ВДОВИЦА

преди 2 години

Иска ПАРИ ама МНОГО ПАРИ ИСКА да има за нея и нейните любовници.

70

Анонимен

преди 2 години

Сега тия генерали да се разжалват и на съд! А не да се правите, че нищо не се е случило.

69

Анонимен

преди 2 години

И аз една комшийка Деси много е шавлива и сега да мъжът и да избива ли комшиите кви самолети кви 5лв .В казармата на майор ком.ба жена му се задаваше с нас редниците

68

Анонимен

преди 2 години

Бил е воден от командването-кое е това командване бе, целия щаб едновременно ли са го водили. Дайте името на насочвача и името на този чиито заповеди е изпълнявал

67

Анонимен

преди 2 години

До КоментарПри положение че имаме 4-5 работещи уж МиГ-29, всеки може да ни направи проблеми.....хахахаха :)) Сега чекаме от новите братя американци да ни доставят Ф-16, мейби ще ги получим в близката 2024 г., нали сме си платили предварително....хахахаха :)))

66

Лейт.-полковник

преди 2 години

За генералите разбрахме. Все пак, учението, станало последно за подполковник Валентин Терзиев, е било натовско. Не виждам в материала информация за едни американски старши офицери, майори и подполковници, които също са присъствали на учението. Освен команди "Мирно!", тези офицери са давали и нареждания на българските висши офицери, генералите. Дали авторката на материала е пропуснала да спомене тези подробности от недосетливост или защото така повелява редакционната политика на днес.бг?

65

Анонимен

преди 2 години

Генерал бил наредил да се изпълни невъзможно заповед А на Генерала кой му е началник и кой му е наредил се пита народа и не чака отговора защото знаем че ушатия е в дъното на цялата вакханалия

64

Анонимен

преди 2 години

Значи това да не намерят кутията сума време... да сечудят да я пращят ли в раша или не.. първо пращат после не и колко време мина? Всичко това на какво ви прилича, действия на хора които знаят какво правят и искат да разберат какво е станало за да не става пак или на хора които незнаят какво да правят.. гледат да покрият и да излезе жертвата виновна...Пилота е виновен, а оядените генерали котараци.. те нямат общо... те са там за заплата не отговорност

63

Анонимен

преди 2 години

Пак почва да се тълкува по нашенски, - пишело че се пуска денем, била дневна, ама това не значело че не може и нощем. Един вид може и това да се заобиколи. Това са мижитурщини.

62

Гражданин

преди 2 години

Това е истината: 90 % от командването по батальони, бригади, авиобази и т.н. е от връзкари, на някой хора, влачени в службата цял живот, НО НЕКАДЪРНИЦИ И НАГАЖДАЧИ! Без опит в истинска военна служба и работа с хора! Резултатът е - демотивирани хора надолу по веригата и съсипана армия!

61

АнонимеН

преди 2 години

НЕКАДЪРНОТО НЕКОМПЕТЕНТНО СЛУЖЕБНО НЕМОЖЕ ЕДИН БЮДЖЕТ ДА ВНЕСЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ГЛАСУВАНА И ОБСЪЖДАНЕ!! САМО ПЛЕЩИ ПЛЕЩИ ПЛЕЩИ ! И СТАНИСЛАВ С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ЩЕ ПОДКРЕПЯЛ РАДЕВ ДЕТО САМИЯ СТАНИСЛАВ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ!

60

Анонимен

преди 2 години

След една седмица кутията и съдържанието ще излезе по нета изчакват удобен момент всички знаем какво и кои е наредил да се приключи с този пилот Истината винаги излиза ушатия е отдавна трябваше да е при бай Ставри

59

Анонимен

преди 2 години

Радеффффф е пълен неШТастник, щом се е продал за 12000 на месец и опера в Залцбург! Сламен Президент!

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66Бокича нали също го повишиха на генерал....хахахаха :)) Генерали много, солджъри малко, това също се отнася и за другите сфери в БГ :)

57

първопричината

преди 2 години

Като разкарат Гешеф,трябва пълна ревизия на далаверите през последните десет години.Който трябва,да лежи доживот в пандиза.Иначе няма смисъл да продължаваме напред.Липсата на възмездие ще направи крадците още по-безстрашни.