156

Анонимен

преди 2 години

Не се сърдете на нашите пък и на чуждите военни.Спомнете си как по време на войната в Югославия пилотите на НАТО бомбардираха китайското посолство и убиха дипломати.Как изстреляна ракета падна върху покрив на къща в Горна Баня и взривът изпотроши къщата и стъклата на квартала.Военни както у нас,така и в чужбина стават не отличниците,а последните по успех ученици.Естествено те имат слабички познания по математика,физика и всички други естествени науки!Просто толкова си могат!

155

Ха-ха

преди 2 години

До анонименИзборите за президент са само след два месеца и нещо.Надявай се гербавите ти любимци да изкарат нещо по-малко смешно от леля Цецка!

154

анонимен

преди 2 години

Вие му искате оставката, а той иска втори мандат!

153

ПроСоТо

преди 2 години

До ТРИБУНАЛ В ХАГА...абе събуди си бе!..Трибуналът в Хага беше за ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИТЕ от ВСВ и след нея!..За престъпления СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО,а не защото некой бил отстрелян по грешка!..Плюс това като знам кого визираш ,да ти припомня:-Въпросния е главнокомандващ на армията,той НЕ е фактора,който издава заповедите при учения,бойни стрелби,...не се интересува от проблемите на обоза...Има си офицери за тая цел!..Ама що ли ти обръщам внимание?!..

152

ТРИБУНАЛ В ХАГА...

преди 2 години

ИМА НАЛИЧИЕ НА ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ....... КОЙ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ..??...................РУМЕН РАДЕВ............. З

151

ПроСоТо

преди 2 години

До РАНО Е!..какъв "зелен чорап",какъв "трибунал" са та подгонили па теб бе?

150

ПроСоТо

преди 2 години

Не ви ли избожда очите следния текст:..-"Военната прокуратура продължава разследването и все още очаква черната кутия на падналия изтребител да бъде изпратена за разчитане в Русия от специалисти на производителя РСК-МиГ."...?!?!..КОЙ ТРЯБВА да изпрати ЧК в Русия и ЗАЩО ДО СЕГА НЕ ГО Е НАПРАВИЛ?!..."Куриера им е в отпуск по болест"?...Не разбирате ли,че се стараят всячески да скрият факта,че МиГ-а е бил СВАЛЕН от "приятелски огън"?!..Сега па мишената им крива...

149

РАНО Е!

преди 2 години

Някои от форума призовават за оставка на Зеления чорап, но е още рано за тази процедура, с нея ще се занимава трибунала, когато му дойде времето, а то не е далече.

148

Любопитен

преди 2 години

Да не би дневната мишена през нощта да става зла и да атакува горките самолети?

147

Хм

преди 2 години

Когато имаш хиляди самолети,нормално е всяка година да падат 1-2.Обаче когато са само няколко.И ако си мислите,че като дойдат Ф-ките няма да падат...Ще падат,та пушек се вдига,по същите причини.

146

червени "генера

преди 2 години

Тези "генерали" са комунистическо наследство. От комунисти толкова.

145

Анонимен

преди 2 години

Като стане война, ще забраним на врага да ни напада нощем, защото подготовката ни е като на госпожички на високи токчета и не можем да се справим.

144

Безплатно

преди 2 години

Ако кирката е руска, няма да свършим никаква работа

143

Анонимен

преди 2 години

ЩОМ РАДЕВ е оглавявал ВВС, под ръководството на ГЕНЕРАЛ Деси, какво искате!ПОГРОМ !ВСИЧКО Е БЛАТО!ТОЙ ТОЛКОВА СИ МОЖЕ! ЗА НИЩО НЕ СТАВА ВИЖТЕ ДЪРЖАВАТА ЗА 4 МЕСЕЦА НА КАКВО ЗАПРИЛИЧА !ВАКСИНАЦИЯ-ЗЛЕ!ЦЕНИ В КОСМОСА-ОЛИО,ХЛЯБ ТОК ПАРНО ВОДА!УЖАСНО САМО ЗА 4 МЕСЕЦА!

142

Анонимен

преди 2 години

След бързата женитба преди изборите СТАНА ясно с какво се занимават генералите на ВВС -любовници,апартамент ИНТРИГИ ДАЛАВЕРИ и договори и 30 години плащане на милиони за ПОДРЪЖКА на СТАРА техника ВМЕСТО да се купува нова!РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НАД ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ! РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НАД БЪЛГАРИЯ! РУСКИ АГЕНТИ!

141

Безплатно

преди 2 години

Време е всичко руско да се претопи и да се направят кламери и капачки за буркани.

140

жужу

преди 2 години

Заради руските талиги загубихме боен пилот от много високо ниво. А като знам още колко руски *** има из казармите и ми става лошо. Затова и никой не иска да ходи в армията.

139

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е ,че генералът командващ стрелбите е доказан некадърник.но приятел на фигуранта и направен от него генералОставка радев

138

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта до кога ще прикрива некадърните си калинки?Оставка мутро ушата

137

Анонимен

преди 2 години

Toest-Umishleno UBIISTVO