378

СССР

преди 2 години

СССР го няма вече 30 години, а още се страхуват от него и го споменават за каквото и да стане дума, дори и за ваксините.

377

Галин Костов

преди 2 години

Според мен режисьорите на сериала "Ковид" се издъниха с епизода "Делта", пускайки го посред лятото. Много по-добре за тях щеше да е да го бяха пуснали през есента. Тогава при съвпадане със сезонната грипна вълна, хората можеше и да им повярват.

376

до Анонимен

преди 2 години

След 30 години американизация и западни ценности българският народ е тотално опростачен и чалгаризиран. Когато бяхме с Русия българите бяха образовани ви всеки беше чел Стайнбек, Хемингуей, Фитцжералд, а днешния българин дори не е чувал тези имена.

375

До 337

преди 2 години

Мерките си стоят и никога не са отпадали, мършево коппеленце такова! Табелките и надписите за спазване на мерките стоят на всички магазини и публични предпирятия до един! Никога не е имало заповед за премахване на мерките! Боже какви урроди има в тоя сайт

374

Шаши

преди 2 години

394: То сега виждаме синкретичното между комунизъм, капитализъм и криво разбран фашизъм

373

kk

преди 2 години

До Анонимен Абе я като си толкова просветен, може ли да обясниш на неграмотните и *** ADE?

372

до 387

преди 2 години

Знаеш ли, такъв природен феномен, може да ги изкарва както ги е вкарал. Кал-ел, я кажи колко грама мазнини, колко протеин и колко въглехидрати ядеш. Кажи как са ти триглицеридите, ldl-a и hdl-a, каква е средната големина на ldl-а ти, колко vldl имаш, колко ти е глюкозата и колко ти е инсулина. Кажи да си добия представя образован ли си какво да ядеш?

371

Анонимен

преди 2 години

До Шаши "Бившия СССР всичко чете. От дете до затворник. Даже и ,, вор в законе" с многото специални татуси са по-умни от европейците." Ахахахахахахахахахааа. Няма такава клоунада като ***, особено "погален" от десетилетия руски "комунизъм".

370

Анонимен

преди 2 години

Има спасение - мобилизация за БГ производство на Ивервектин, ама нали трябва да пълним гушата на Пфайзър и Бил ГейЦ.

369

Анонимен

преди 2 години

И аз имам вакси паспорт, истински. Може да се провери онлайн

368

Анонимен

преди 2 години

До един "Ти нали не сереш кренвиршите както си ги изял?" Човека е неграмотен, тъй че логиката и фактите не са му силна страна.

367

kk

преди 2 години

До в Англия Споко, скоро и тук така, по 3000 - 4000 на ден. Разликата е в детайлите - там не умират толкова много, колкото тук отнесено към брой население и брой заболели

366

Шаши

преди 2 години

Веганисте: Малко се изказваш неподготвен. Бившия СССР всичко чете. От дете до затворник. Даже и ,, вор в законе" с многото специални татуси са по-умни от европейците. Затова са и вор в законе

365

Анонимен

преди 2 години

Гответе се, ще бъде страшно защото ADE eфекта ще натръшка ваксинираните.

364

Анонимен

преди 2 години

Напротив, ясно е защо ваксините не действат.Защото използват спайк протеина, а той блокира имунния отговор.

363

един

преди 2 години

До Кал-Ел Пич, явно си мнооого умен. Медикаментите освен в инжекционна форма ги има и в таблетна форма, под формата на сиропи и т.н, които се приемат през устата! Съща както храната се резорбира, така и лекарствата в червата се резорбират и попадат в системното кръвообръщение и от там - в черния дроб и в целия организъм. Ти нали не сереш кренвиршите както си ги изял?

362

Анонимен

преди 2 години

До в Англия "В Англия са 32 хил дневно, при това там почти всички са ваксинирани. И не е ясно защо ваксините не действат, 32 хил за страна с население 10 пъти по голяма от България, а в България само 1000 случая!" Всъщност, броя смъртни случаи на фона на броя позитивни показва дали ваксините действат или не, и във Великобритания явно действат. В Русия не действат, защото хората не са ваксинирани и няма как да действат, затова при сходен брой позитивни на ден чупят рекорди по смъртност там.

361

Чувалите ама

преди 2 години

Имаме много пенсионери и винаги една голям част от тях винаги оцелява, за да ползват пенсионните фондове.

360

хаха

преди 2 години

вадете чувалите!!!

359

Анонимен

преди 2 години

До един "Абе то и в кренвиршите не ти казват какво има, ама ти ги ядеш, нали?" -- Кажи случай некой да се е гътнал от тромбоза дни след като е ял кренвирши! Казах ви вече, измислете си по-добри опорки! Ама нямате по-добри. А и не можете да мислите, нищо, че сте "умните и красивите". После що глобалистите са сметнали, че нямат нужда от вас!