418

хахахаах 440

преди 2 години

а мАсквич искаш ли? или караш гоуф?

417

Анонимен

преди 2 години

като не се ваксинирахте сега ще си драпате години с ограниченията. на запад има много скучей ама долниците вече не се претоварват. честито на печелившите и горко на въздържателите

416

Анонимен

преди 2 години

Да бе, това че след като се ваксинирате може да се разболеете от вируса така както и ако не сте ваксинирани не било причина да не си слагаш ваксина.

415

Хе хе хе

преди 2 години

Верваме, верваме, сичко верваме. Сичкооо....

414

Анонимен

преди 2 години

ПРОДАВАМ ВАКСИНА ЗА КОВИД ОТ ЧРЕВНИ ОТПАДЪЦИ ОТ КОСТЕНУРКА. 100% ЕФЕКТИВНОСТ. ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД - 6ч. ОЗДРАВИТЕЛЕН ПЕРИОД - 36ч С ВИСОКА 39-40 ЦЕЛЗИЯ ТЕМПЕРАТУРА. ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВЯНЕ 42-48ч ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ДОЗАТА ПЕРОРАЛНО. ЦЕНА ПО СПОРАЗУМЕНИЕ.

413

аз

преди 2 години

И аз изкарах вируса средно тежко. Личният веднага ми предложи да вляза в болница, но аз казах, че няма как да стане. И ето, изкарах го! Така, че тези, които надуват бройките с лежане по болниците, сами са си виновни. Толкова ли им е хубав животеца, който живеят , че се страхуват за него? Аман от прости хора, които се водят само по медиите.

412

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

411

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист - ти защо си обсебен от Русия? Става дума за вирус, не за Русия? Хапвай месце от време на време, да не се побъкаш, то месото не е полезно за хората, но животните имат нужда от него. И гледай си умиращата държавичка България която е в нищото, не се занимавай с Русия, Русия отдавна вече не се интересува от България.

410

КОМЕНТАР

преди 2 години

В МОМЕНТА ХВЪРЧИЛОТО НАГ.ЛО.ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ ЗА ВЪЛНАТА ОТ КОВИТ!! НО ТОЙ ПОНЕЖЕ Е ЗЕЛЕН ЧОРАП ЧАКА ДА ИЗМРАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ -ГА.Д. МРЪ .СН.ЗА ДА СМЯТА ПО ЛЕСНО ПЕНСИИТЕ НИ!!! А НИЕ ЩЕ ЧАКАМЕ ДА НИ ОПРАВИ ЯНЕФ!!АААА?

409

до 436

преди 2 години

Е, И? това е очаквано, никой не е твърдял нещо различно. и НЕ Е причина да не се поставя ваксина

408

Анонимен

преди 2 години

Три четвърти от хората, заразени с коронавирус на обществени събития в Масачузетс, са били напълно ваксинирани, показва проучване на американските Центрове за контрол и превенция на заболяванията, предаде Ройтерс. Изследването установява, че ваксинираните граждани имат сходно по количество наличие на вируса като неваксинираните, което сочи, че за разлика от другите варианти, ваксинираните хора, инфектирани с Делта варианта, могат да предават вируса.

407

Алтерниращ веганист

преди 2 години

Опа... май разбутах руcофилиcтиците и събудих спящите клетки на руската пропаганда без да искам. Забравиха за ковида и ваксините и почнаха да скачат за мамицу рассии и светий путин. Ама наистина ли бе? Триете коментари и баните по аипи за писане против русия? Така ли бе? До там ли изпаднахте продажници медийни!? Знаем че собствениците на медията са в близки връзки с руската престъпна държавна, ама чак пък толкова.

406

До 426

преди 2 години

Тлъста антиваксърска лъжа! Тогава аз трябва да знам поне 100 души умрели от ваксина , след като познавам стотици колеги и познати, ваксинирани от преди 8 месеца та досега. За справка -работя в болница в чужбина , където 98% от колегите са ваксинирани.

405

Анонимен

преди 2 години

В Гоце делчев на Дунав на пейката пред блока си пушат марихуанаи она отепва бацилаНема един случай на ковидБой Шиле беше и видефред са здрави с отрицателни тестовемустака не можеше да поверва

404

Handel

преди 2 години

"В болници се лекуват 1 404 души, включително 124 в интензивни отделения."Преведено от лекарски на български - болните са 124 души, а 1404 са убедени да влязат в болница за да се цоцат пачките от здравната каса.

403

Анонимен

преди 2 години

Та за ваксините да си дойдем на думата, кога ще го ваксинираме Алтерниращия?

402

Анонимен

преди 2 години

Тези 1400 души вместо да лежат сега в болница с кислородни маски или тръби, сами са си виновни. 1382 от тях не са се ваксинирали и са направили " личен избор". Всеки си пати от главата. И не лекарите са им виновни, и не държавата, и не световната конспирация или евреите.

401

Анонимен

преди 2 години

Ройтерс: "Ваксинираните хора съставляват 75% от новите ковид случаи в Сингапур".

400

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко подписа указ позволяващ на граждани на 73 страни като Ирак, Либия, Сирия, Афганистан и редица други от Африка да влизат свободно в Белорус за да могат да се ваксинират против ковид-19. Кандидати няма да липсват, а после пътят към ЕС - Латвия и Полша е отворен, в Латвия ваче започнаха да строят нови лагери за бежанци. Белорусия се очертава да стане страната основен доставик на имигранти в ЕС, още повече, че белоруските авиолинии летят предимно в Азия и страни като Ирак и Афганистан и с повечето от които имат безвизов режим.

399

Анонимен

преди 2 години

Тези 1400 души вместо да лежат сега в болница с кислородни маски или тръби, сами са си виновни. 1382 от тях не са се ваксинирали и са направили " личен избор".