108

неантиваксър

преди 2 години

хахахахаха

107

Анонимен

преди 2 години

В САЩ официално е обявено, вече от колко време, че PCR тестчето е неточно, невалидно и отпада като средство за диагностициране... Я отначало напишете кое било мит и кое заблуда?Ж.алка.ри

106

антиваксър

преди 2 години

До неантиваксър Вие сте най-*** тр.ол, никаква лекарка не сте. По това безсмислено ха-ха си личите от 100 км.

105

Ха-ха!

преди 2 години

Абе то ако сте преболедували - по принцип сте защитени от делта, ама я по-добре си набийте две-тр-четири-пет-шест игли за по-сигурно, че им изтича срока на годност, пък и едни хора имат да пласират едни флакончета тука и да вземат едни пари!

104

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен ***, илюзия е, че още дълго ще ви плащат.

103

Ха-ха!

преди 2 години

Илюзия е, че ваксинираните са защитени от делта

102

baionya

преди 2 години

До noFreemanГеномът на вируса беше "изваден" още миналия март. А да, то няма как да знаеш, щото тогава не си знаел какво е геном. Не, че сега знаеш, просто си чувал думата ...

101

неантиваксър

преди 2 години

ха ха хаИмунитетът може да се "измери" само относително. Няма мерни единици, не може да се прецени в абсолютни стойности и няма 100% достоверен резултат. По една голяма случайност аз също съм ЛЕКАРКА. Дори не съм лекар.ха ха ха

100

Анонимен

преди 2 години

илюзия е че антиваксърите ще се спасят от делта. Даже ще се разболяват щам след щам, докато умрат.

99

антиваксър

преди 2 години

До неантиваксър ***, ще цитирам лекарка-специалист: "Разбира се, че може. Това се прави с помощта на много различни методи и изследването включва основно взимане на венозна кръв. От тази венозна кръв в зависимост какво искаме да изследваме, ние може да изследваме хуморалните фактори, които споменах имуноглобулините, може да изследваме съответно клетките на имунната система." Стига ли :)

98

неантиваксър

преди 2 години

И как се мери имунитет според теб? :))))

97

Заразно зло

преди 2 години

Те лекарите се учат да разпознават болестите по симптомите тука тоя ковид много специален, хем си болен хем без симптоми, че и заразен.Ами значи може да сте болни от още други безсимптоми болести дето още да не са ги открили и да си *** всеки момент.Дори болестите, които отначало нямат симптоми като се развият пак се появяват но не тук няма симптоми.Така че ако сте здрави и се чувствате добре пак сте болни и заразни.Да си знаете.Заразно зло сте,Точка!

96

Бахура

преди 2 години

А да си се боцкате. Дреме ми на долу подписания. А, щях да забравя - дреме и за вас.

95

noFreeman

преди 2 години

нищо не може да развенчаете докато не извадите генома на вируса... не можете - те затова е излишна статията... само анимацийки и никакви доказателства!!!

94

Ония там

преди 2 години

Ко е туи Корона 19 а? Тука има тука нема ич не ми е

93

антиваксър

преди 2 години

Пак ли "Не ви лъжем, само ви манипулираме" :) На твърдението "Имам силна имунна система, така че не се нуждая от ваксина" не забелязах да е отговорено с научни факти, но забелязах това "Но все пак здравите хора могат да се разболеят тежко от Covid, включително да се окажат в болница и да загинат." Между здрав/ изглеждащ здрав и човек със силна имунна система има голяма разлика, не ни правете на каквито ви се иска да бъдем :) Дайте доказателства за хора с измерен висок имунитет да са починали.

92

Анонимен

преди 2 години

До 7 Ха, права си, това е яко :) Представи си отиваш на лекар и казваш "докторе, много се притеснявам, нищо ми няма, нямам никакви симптоми." и той: "о, ужас, това е ковид, трябва да те лекуваме спешно!"

91

Криптонит

преди 2 години

Тея кучета цял ден седяха вътре, ходи ги разходи хахахахахах

90

Криптонит

преди 2 години

Давам ти плюс, защото много обичам да се допитвам до тях, те са умни и мъдри, ама и те работят. Няма никой като теб по ЦЯЛ ден да е в днес.бг, да казва че има пари и после да каже че не му плащат да бъде тук, много много странен феномен. Ние сме роби а ти си платен *** лииииии, това ли ни казваш.

89

Кал-Ел

преди 2 години

Така и така стана вечеринка. Излизам да разходя кучетата, криптонит да не избягаш?