168

IT-спец

преди 2 години

приятел го изкара миналата година Октомври, преди 3 седмици ходи да си провери антителата с кръвен тест, оказа се че има супер много анти тела и му казаха че няма нужда да се ваксинира... така че ...

167

Алтер

преди 2 години

Вируса ще се репликира до края на света. Свърши ни лятото.

166

Анонимен

преди 2 години

Цяла статия пълна с глупости. Преди казваха ваксинираите се за да не заразите родителите си! Сега според статията можеш да ги заразиш. Според тази измислена статия ваксините са по добри от имунната система на човек и дори хора с антитела искат да се бодат? Вие глави на раменете имате ли?

165

Анонимен

преди 2 години

Дезинформация. Пропаганда.

164

Анонимен

преди 2 години

трябва да изчакате 28 дни след положителен тест, преди да се ваксинирате. Демек- в разгара на болестта да се ваксинираш?

163

Анонимен

преди 2 години

Ето абстракт на публикация в New England Journal of Medicine от 11.08. 21г.Честотата на коронавирусната инфекция 2019 (Covid-19) сред подрастващите между 12 и 17 години е приблизително 900 на 100 000 население от 1 април до 11 юни 2021 г. Безопасността, имуногенността и ефикасността на ваксината mRNA-1273 при юноши СА НЕИЗВЕСТНИ.

162

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези глупости, че не работещите експериментални препарати давали по-дълготраен имунитет от естествения. Това е абсолютна лъжа и който чете научна литература, а не пропаганда, ще намери вече достатъчно проучвания, които го доказват. Антителата след преболедуване са комплексни, насочени срещу различни компоненти на вируса. Тези, получени след ваксинация са тясно насочени към точно определен протеин. За това дори и при едно незначително изменение във вируса, престават да действат.

161

Киро Х

преди 2 години

T.e. ако трябва да резюмираме таз вербана диаррия, би звучало като " към експерименталния, неработещ и опасен мутагенен серум, ходом марш!"

160

Анонимен

преди 2 години

Науката окончателно се сля с търговията и се продаде, така че никакви митове не развенчава, които не са съгласувани с интересите на фармацевтичните компании. Първо да гледаме кой поръчва музиката. Лекари, медии политици в един глас ни въвеждат в заблуждение, но ще дойде съдния ден.

159

Анонимен

преди 2 години

Науката и практиката е развенчала тия митове, ама инж. Ганчев знае повече. Инж. Ганчев не е учен. Той просто знае всичко. Така се е родил. И пише във форумите. Да учи другите на акъл. И въобще ,,нЕма такова животно коронавирОз,, и това е. Гардиан - Мардиан не важат.

158

Анонимен

преди 2 години

Науката развенча само манипулациите на медиите и филантропите им. Дори най- наивните двойно ваксинирани разбраха че са преметнати жестоко. И у нас и по света

157

епидемиолог

преди 2 години

подължителното носене на маски при ковид не се върши аблолютно нищо срещу ковид, освен да се отслабва имунната система. Липсата на достатъчно кислород и вдишване пвече на СО2 е добре за вируса но добре и за ковид мафията. При тежки случаи знаете че се вкарва кислород за борба с вируса. Някои ще опонират че лекари носят маски в инфекциозни случаи.Така е, но маските са съвсем други и се носят само за кратко при среща с пациенти само. И те са вредни за лекатите, но за кратък период е допустимо.

156

Учен

преди 2 години

Под натурален цикъл имам предвид, че вирусът, знаем, минава през фази навсякъде. Не е сигурно дали с усилването на носене на маски разпространението на вируса намалява заради това или просто хората започват да носят повече маски със засилването на случаите на инфекция и по този начин всъщност носят маски най-усилено в пика на вълната на вируса, когато разпространението му вече започва натурално да се забавя. С други думи - корелация без каузалитет.

155

Учен

преди 2 години

Изледването за маските, които е линкнато в оригиналната статия, но не и тук, е интересно, но с някои съществени пропуска - първо обхваща само периода май-септември 2020, тоест при по-голям период и повече данни, моделът може и да не издържи, второ - данните са на база анкетно проучване, тоест не е сигурно колко са надеждни и 3-то, моят най-голям проблем, не е взето предвид натуралния цикъл на вируса.

154

Учен

преди 2 години

The guardian e вестник буламач, соц пропаганда, в която *** зомбита, пишат за други безмозъчни същества. В една и съща статия "оборват" твърдението, че ваксинираните не мога да заразяват други хора и в същото време казват, че трябва да се ваксинираме дори и да сме здрави, защото не става въпрос само за нас, но и за околните, които можем да заразим.

153

епидемиолог

преди 2 години

Какъв е тоя буламач и от къде сте го преписали? Няма нищо общо с науката за вирусите а само някакви извъртания. Клективен имунитет никога не се прави само с ваксини. Най-добрия е естествено създания. А ваксините са само за тези с компроментирана имунна система. И когато се подписвате с имената си под такива статии, имайте предвид че Международен Съд за ковид престъплението стрещу човечеството- няма да се размине.

152

Шаши

преди 2 години

Гогич: зарежи ги тези с минусите. Нямат зъби и маските им идват перфектно.

151

Гогич

преди 2 години

Я бе, тия дето ми цъкат минуси на коментарите- кажете с кое не сте съгласни, кое не е вярно??? Или като ковид-*** се дразните от истината за ковида и цъкате минуси да да си зароботите стотинките :)))

150

Шаши

преди 2 години

Ваксинирайте се, има предимства. 1. Ставате номер от ваксината. Никой няма да го интересува, как сте се казвали. 2. Живеете, докато не умрете. Както реши Бог, пардон, компютъра. 3. Пари няма да ви трябват-подсигурени са минимални дажби, риза и обувки за една година. Прегърнете рая, ваксинирайте се!

149

гогич

преди 2 години

2. "..високите нива на носене на маски са свързани с намаляване с около 20% на скоростта на предаване..." - с една дума - маските неспират вируса, само намалявали скоростта на предаване - за какъв **** тогава ги носим тия маски???