36

филип ейджи

преди 2 години

До разсмя менещо като херо мустафа?

35

факт

преди 2 години

мачкай вова!

34

до 34

преди 2 години

Това не е вярно Америка никога не е кибер атакувала България, а я цензурира.Това е много по висок статус и американците може да се обидят с сваления статус спрямо България. а руснаците са по тежък случай дори не знаят какво е фейсбук така че там пътят за цензуриране е затворен и се налага кибер война.

33

Шарен

преди 2 години

Руснаците не са фактор в хай-тех войната. Правят дребни мизерии и основно играят ролята на досаден комар покрай САЩ и Китай. Каквото успеят да засмучат - келепир. Докато не попаднат на чехъла

32

разсмя ме

преди 2 години

Да бе, щото ЦРУ и НСА за девически пансиони и се занимават само с изкуство.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "Сталин е без аналог." Психичните разстройства сред някои хора са стряскащи.

30

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

По темата за намесата на Русия в изборите на САЩ. Генерал Тодор Бояджиев е направо категоричен, че всичко това е изфабрикувано от ЦРУ.В този скандал се премълчават много факти. В ЦРУ съществува мощна структура, която работи в областта на кибершпионажа. В това управление има специален отдел, който може да имитира почерка на хакери, работещи в различни краища на света. ЦРУ е в състояние да провежда мероприятия копирайки тези почерци и да възлага вината за стореното върху тях. Но да се твърди, че Русия е спечелила изборите за Тръмп е глупаво. Това е пропагандистка операция.

29

jj

преди 2 години

Изключете ги от нета и да се свършва. Да си щъкат из техния вътрешен нет.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Американските пиявици вият ли от злоба и безсилие - Русия е на прав път и ние също я подкрепяме" Ами, щом я "подкрепяш" отивай да ползваш технологии от "Русия", а не американски и западноевропейски. Купи си Москвич и карай него. Защо "подкрепяш", но само наужким?

27

Emigrant

преди 2 години

До този дето пита за един приятелТя и една *** ймуна да и запалиш колата и да я туриш вътре,можеда утрепе поне 50 човека,без да знае даже и да чете!!Анадънму?!Винаги ***,каквито са руснаците са използвали прогреса само и само за това да правят оръжия,мизерии и как да яздят заобикалящите ги народи!Това го казва един руснак в тубът,Питам се казва той,какъв х,й дирим в дворчетата на народи като литва,латвия и естония и натискаме да им земем педята земя,като имаме 12000км зад гърбовете си??!!

26

Анонимен

преди 2 години

Антируска пропаганда и заблуда за овцете. Не Русия, а САЩ е агресор с военни пази по цял свят. Русия просто си брани територията от отровната прегръдка на САЩ. Онова, което България не успя да направи.

25

Анонимен

преди 2 години

Американските пиявици вият ли от злоба и безсилие - Русия е на прав път и ние също я подкрепяме.С вас сме били и пак сме с вас братушки.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 "Сталин е Баща на народите. Всички дължим много на Сталин." Ти си на едно ниво с мужиците от края на 19 век. Еволюцията е похабила ресурса си в твое лице.

23

Актуално е и сега

преди 2 години

КАТ Русия няма втораТъй могъща на светаРуска сила, руска воля,Руска кръв и руска потЩе избавят от неволябратски български народ.Иван Вазов

22

Анонимен

преди 2 години

По добра е темата как американците ни кибер атакуват българите но ние сме послушни и си траем по въпроса и не трябва да се пишат статии за това.Но все пак това е реална тема която засяга на всеки от нас живота.Докато темата какво е сънувал Байдън, някак не е интересна хубаво е ,че за възрастта му са му много модерни сънища и е модерен възрастен , но не е интересно.

21

Анонимен

преди 2 години

Доклад установява, че Русия използва "пълномощници, свързани с руското разузнаване", за да прокарва необосновани твърдения за Байдън, а някой си Клинт Уотс злепоставя и прокарва необосновани твърдения за руския президент "Путин застава на страната на онези, които са във въстанието, и те ще продължат да се изправят от името на GOP и срещу Байдън.

20

бла бла блааа

преди 2 години

Делото свърши,доказа се че няма такива неща,Тръмп също бе оправдан по вс обвинения...но вие си лаете едно и също...

19

spoko!

преди 2 години

Каквито и шпионски кибер-мърсотии срещу Свободния свят да измислят крепостните мужици, нищо не може да ги спаси от банкрут им, след който те ще реагират с ядрена война, за да изчезнат от лицето на Земята, защото с Космическа Америка шега не бива. Примитивите са обречени да изчезнат.

18

Emigrant

преди 2 години

Няма нужда да се ходи до САЩ за да се съгласи човек с тях.Като гледам само коментарите в този сайт,какви насъскани руски *** има и все ми е на ума,че са независими български граждани силно влюбени в своите братушки и в девалвираните им рубли!!Голямо плюене по САЩ,но ако не бяха те,сега щяхте да си пишете писъмца с гъшето перо на Толстой!Да не говорим за наглостта да ползваш цивилизационните постижения на една велика нация с цел да я оплюваш,съботираш и унищожиш?!Кво САЩ ли,майни ги насам?!

17

пак ли

преди 2 години

Глупости....