56

Анонимен

преди 2 години

E как да спре? Това им е в кръвта *** мужиците. Нищо не могат да създадат с изключение на оръжия и донякъде постижения в космическата област. Хакерство за кражби на технологии, саботаж на мирни цивилни обекти и инфраструктура, и намеса в политическия живот на суверенни държави - ТОВА е съвременна Русия.

55

.

преди 2 години

А кой е казал, че трябва да спират???

54

до Отговор

преди 2 години

Попитай Мексико коя съседна държава е окупирала нейна изконна територия...А чий го крепят в Афганистан 20 години?Също какво търсят на майка си Райна във Сирия...За панама и другите латиноси няма да питам...

53

дрУгАрЕ хамериканци

преди 2 години

А нещо да кажете за Розовите революции.Майданите,Арабските пролети,превратите и налаганите откровени "санкции" на Русия,Китай,Беларус,Сирия,Иран,Куба и т.н. да не ги изброявам всичките държави/барабар с Турция , Германия и България/.....

52

Мдааа...

преди 2 години

Янките много обичат да вършат нещо нередно и после да обвиняват другите за това!!!Справка НПО-та и чиче Сорос...

51

наблюдател от ООН

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца...!

50

таварищ паПутин

преди 2 години

Альоуууу....хамериканцитьеее....Май е време за ПАМПЕРСИТЕ...

49

рашки наблюдател

преди 2 години

Краварите яко са се филмирали...

48

абеее

преди 2 години

До Кво за Талибаните? Как кво?Пак са сеюрмали при Меркел на гости ама няма вече мечета.С карантина ли ще ги спират в ЕС-Шериата?Нещо не виждам реклами на бурки и буркини,сега маски ли ги наричат?

47

абеее

преди 2 години

Оставете Руснаците,ами кво прайм с Талибаните?

46

Мишо

преди 2 години

Тези в САЩ само приказват и никакви доказателства не показват!Същото е како със сваления Боинг над Украйна. Нали имаха 100% доказателства, кой и кога е пуснал ракета по самолета. Когато съда в Нидерландия ги помоли официално да покажат доказателства отговора беше "Не можем те са строго секретни". Като са толкова секретни, защо казвате, че ги имате?! Смях.....

45

Христо Христов

преди 2 години

До Наблюдател/60Прав си. Знаем, че датчаните са с малки п. Но се чудя за жените, например урсулата - малки ли им са или им са големи п. ?

44

до искра

преди 2 години

Искре, мъ, на тебе чуждите мъже дават ли ти при без определени "услуги", просто ей, така??? Та, от къв зор Путин или Байдън ще ни дават пари само "за черните ни очи""! -)))))

43

Наблюдател

преди 2 години

Диктаторите с малки п. имат нужда от дрънкане на оръжие, войни и вечни врагове, за отклоняване на вниманието от провала в управлението им.

42

Искра

преди 2 години

А защо Путин не дава пъри на Балгария ? Защото не му пука за бедния ни народ а иначе иска да се пише наш приятел. Не ни трябат такива като него само да лъжат хората и да живеят на гарба на народа

41

Анонимен

преди 2 години

Щото пък Щатите са спирали някога -))), като се има предвид, че хакнаха и подслушваха дори прездентите на съюзниците си, а колко още има "останало зад кадър4 да не говорим!!!

40

хммм

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца, личи си ясно английското в Америка. Ще се пробваме да мамим ама ако някой е по-добър от нас в това дай да го засрамим пред света. Едни и същи номера вече няколко века.

39

Муравей

преди 2 години

Русия е слаб играч на кибер сцената. Както и на всяка друга сцена между другото

38

В едно изречение

преди 2 години

Какво е историческото наследство на Сталин? Неговото управление направи така, че преди около 80 години руснаци, евреи, поляци, беларуси и редица други европейски народи избегнаха съдбата на картагенците в Северна Африка и на индианците в Северна Америка.

37

Таня

преди 2 години

Срамота е държава с толкова добри IT кадри, да не може да произведе нито един продукт на световно ниво.