76

ББ

преди 2 години

До тядианче.анонимно... уж...така СССР ги засърбя...и загинаха,САЩ са водили само войни носещи Свободи...и няма да се променят...за искренни и достойни...желаещи ги...лицемерите и страхливците...към путин моля!

75

тя

преди 2 години

Заповед към Путин , не така бе Байдън !

74

тя

преди 2 години

Тия май търсят война с Русия - "сърби ги нещо "!

73

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е че тя не е и започвала. Това прави спирането наистина трудно.

72

....

преди 2 години

Това е същото щатско разузнаване, което симулира измамно уличаващи Садам Хюсеин данни, за да се мотивира щатската агресия срещу Ирак през 2003 г.

71

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Приемете го за подкрепа на демократичните процеси в САЩ !

70

наблюдател от ООН

преди 2 години

до 113....по скоро е застаряващДЕБИЛ търкалящ се по самолетна стълбичка....?

69

Анонимен

преди 2 години

Преди около 45 години когато бях студент един мой колега мачо забремени една виетнамка и я изостави, тогава възмутените виетнамски студенти се събраха пред прозореца на мачото в студентското общежитие и скандираха "Ти си льош човек" . Нещо подобно прави и Байдън по отношение на Путин и Русия.

68

Анонимен

преди 2 години

Байдън е по-голям наивник от руския агент Тръмп. Въобразява си че като предупреди Путин да не прави кибер атаки срещу САЩ и ще реши проблема. Руснака разбира единствено от дебела тояга, на всякакви уговорки е договорке плюе и храчи.

67

до 111

преди 2 години

Ха-ха...доживяхме да видим как се отмяташ от краварите...ха-ха...и те нещо подобно направиха в Афганистан -отметнаха се от съюзниците си/предадоха ги на талибаните/!!!!А колкото до Европа /пудела/на САЩ-беше най хубавото място за живеене/минало ,свършило незавършело/...в момента яко е населено от *** и афропитеци,които в най скоро време под знамето на ДЖЕНДЪРИЗМА и ЛИБЕРАЛИзъмЪ ще разкатаят мамицата на ЕС и компания....

66

до 109

преди 2 години

Отговор:Мир (на руски: Мир) е съветска (по-късно руска) орбитална станция. Мир е първата дълговременно обитаема станция и първата от второто поколение космически станции, реализирана чрез редица свързани помежду си модули. Представлява сложен, многоцелеви научноизследователски комплекс.Изстреляна е на 20 февруари 1986 г. и приводнена на 23 март 2001 година в Тихия океан.

65

izh

преди 2 години

Kaто не могат да създадат нещо стойностно за цивилизацията, разбира се че ще се борят да РАЗВАЛЯТ. Я някой от малограмотните комуникратуни лаещи тук, да ми посочи ЕДНО нещо полезно за световната цивилизация създадено в Съветския Съюз или в сегашното пост съветско образование обиждащо думата РУСИЯ?

64

до 106

преди 2 години

Жалък си .Не ти изнасят моите отговори и се опитваш да изглаждаш нечии мозъци виртуално...Личи си,че си много "умен","красив" и КРЕСЛИВ-ГМО ***....

63

до Отговор 103

преди 2 години

Мдааа....неудобно ти е и бягаш по тъча...!!!!КОЙ...КОЙ....кОЙ...е виновен за тази трагедия????ОТГОВОР: САЩ и НАТО....какви русофили и какви извратени мозици бълнуваш?!ФАКТИТЕ са ясни!!!!САЩ напуска Афганистан и предизвиква нова бежанска вълна към Европа!!!Предава съюзниците/Афганистанското правителство/ си и оная пенси--деменция се гуши кат ПРЪДНЯвГАЩИ в Белия дом....

62

Анонимен

преди 2 години

А пък вие целия свят, ама демократично,

61

Анонимен

преди 2 години

До до Анонимен -97 Комунизм будет за нами! Смешен си.

60

до Анонимен -97

преди 2 години

Елементарно УотсънЗащото в Русия се раждат достатъчно на брой мозъци!!!!И те не се продават за хартийки наречени долари!!!!ПАНИМАЕШ???!!!ФЕРЩЕЙН???!!!

59

до Отговор-95

преди 2 години

Е оти тогаз бегат с *** гащички от Афганистан и предизвикват нова емигрантска криза в Европа???И защо предадоха съюзниците си-Афганистанското правителство???Знаеш ли колко тяхни преводачи,сътрудници и симпатизанти сега ще дадат фира при талибаните и режима им???МАй много си назад с МИСЛЕНЕТО или пък си яко зомбиран ...

58

Анонимен

преди 2 години

До до 94Простичък въпрос: защо няма изтичане на мозъци към Русия, товарищ?

57

до 94

преди 2 години

А *** ти сериозно ли си вееербаш на глупостите???цял свят знае за изтичането на мозъци към САЩ,рекета им към държавите от НАТО за продажба на тяхно оръжие,,хакерството им за кражби на технологии/ФЕЙСБУК,ГУГЪЛ и други компаниии тотално шпионират за САЩ/,саботаж на мирни цивилни обекти/СЕВЕРЕН поток-2/и намеси в политическия живот на суверенни държави/та те наскоро пак бяха обвинени че шпионират съюзниците си от НАТО...да не споменавам Русия,Китай,Беларус,Сирия,Иран,Либия и т.н.списъка е огромен/..