104

Кръстоносец

преди 2 години

Афганистанците трябва да бъдат превъзпитани, християнизирани и побългарени, иначе следва екскурзия към Турция.

103

Деди

преди 2 години

Исляма надделява над християнството защото в исляма комунизъм, феминизъм и джендеризъм не вирей. Европейците живеят в грях, европейките са леки жени, европейците отрекоха Бога и Бога се разсърди. Идат знамената на Исляма. Явно това е правата религия.

102

Някой

преди 2 години

Защо нови бежански центрове, а не още патрули по границата? За какъв *** ни е тая армия като неможе дори границата ни да опази? За какво изобщо ги храним? За мигрантите има ГКПП- та да минат от там. Бежанци в България няма как да дойдат засега, тъй като в нито една съседна нам страна няма война, нито се преследват хора заради политически убеждения, сексуална ориентация или нещо подобно? За какво се харчат парите ни питам аз? И кой определя кой ще стъпи на НАША земя???

101

Анонимен

преди 2 години

Нема страшно! Рашков има много имоти, с много бани и тоалетни, може да настани бая афгански народ!

100

Живко от Варна

преди 2 години

До До Живко от ВарнаКога и как ?Нямам ти номера !

99

Анонимен

преди 2 години

През ВСВ умира Царя и България изпада в криза и идват комунистите, сега БОЙКО падна и България наново я окупираха комунистите!

98

Живко от Варна

преди 2 години

Може ли да ме уредите да стана държавен служител в някой сектор на Българската система ? Кога и как може ли ?

97

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че най малко половин година България ще се управлява от крадливите, некадърни, лъжливи комунисти от служебния кабинет. Факт е, че на изборите те получават само 14%. Това ако не е държавен преврат, аз не знам каква поредна мега комунистическа несправедливост е.

96

Анонимен

преди 2 години

Радев и компания да си събират партакешите и да се омитат докато е време!Такива некадърници, една граница не можели да опазят, за държавни дела се гласяли!

95

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев, по-известен като КАYНЯ, е най-голямото бедствие сполетявало България от промените насам. Съсипа държавата.

94

Електра

преди 2 години

Сега Цоцаалистите защо не скачат срещу ПедеРашков, защото са с Кауна Радев ли, тия лицемери...

93

Селянин

преди 2 години

Къде са центровете за афгани да отида да си купа неколко да ми прекoпат картофите напролет. Ще си направя плантация.

92

Анонимен

преди 2 години

Само за протокола - Турция има споразумение с ЕС да задържа сирийските бежанци на своя територия и получава пари за това, само за сирийците, не и за други! А тази нова вълна сега е от афганистанци и Турция ги пропуска към Европа. В Афганистан талибаните са завладели почти 90% от територията след напускането на американците и до няколко дни се очаква да превземат и Кабул. Тепърва ще идват насам, който и да е на власт.

91

Анонимен

преди 2 години

Бойко, на кого ни остави....

90

Без илюзии !

преди 2 години

Токът, газта, водата и бензинът поскъпват ! Спряха строителството на Хемус и метрото в София ! Изгониха най-добрите медици от болниците ! Иде Зима - Иде Радева Зима !!!

89

Селянин

преди 2 години

Чудесна новина, Раше, никакви центрове. Пускай ги да заселват пустеещите села. България е в демографска катастрофа, а земята няма да се обработи сама. Акъл от забегнали в Англия нещем. Снажните афгaни са прекосили неколко държави на крак, знаги са годни за труд, дайте им да копaт картофи и да се развъждат.

88

Анонимен

преди 2 години

Рашков, ако отвориш мигрантски център, ще съжаляваш че си част от това уж временно правителство цял живот!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Бойко и Ердоган бяха добри комшии, разбираха се. Но в къщата на Бойко влязоха партизани и му я отнеха, а на Ердо не му харесва това. Защото когато се подпали къщата на съседа, твоята е следваща. Мигрантите прииждат заради преврата Kayня, по-известен като Румен Радев.

86

Румен Владимиров

преди 2 години

Бойко къде си ! Тези ще съборят държавата! От сега се готвят да приемат, а не да отблъскват мигрантите!

85

мак

преди 2 години

Не ги допускайте да стъпят тук, че после няма как да ги върнете. Това с увеличаване на местат за тях е ид.иот.щина, все едно Рашков да каже - елате, ще се справим. Не го очаквах от Рашков.