124

Хайде, хайде

преди 2 години

Просто направете канал. Извозвайте ги от граница до граница, да не се мотат по пътищата. Сандвич, бутилка минерална вода им стигат. Кой е луд да иска да остане в България.

123

Анонимен

преди 2 години

Нелегалните емигранти да си ги прибеле г-жа Меркел която ги покани и господата от САЩ - нали те бяха в Афганистан и предизвикаха тези потоци от емигранти. ългария няма пари за пенсионерите, за здравеопазване и пр. и ще харчи за емигранти. Директно във вагоните и в Германия.

122

Анонимен

преди 2 години

Най- добрия министър от 30 години. Евала

121

До Жив Co

преди 2 години

Като искаш много деца, раждай си ги!

120

призив

преди 2 години

Рашков - Ако Ви дойдат неканени афроавганистанци дайте им всичко от каквото се нуждаят те са времено на път за западна Европа.

119

Григор

преди 2 години

Абе ние нямаме никакви илюзи,ти се справи с твоите.Нали си голям ербап започвай да работиш а не философствай много.Един емигрант да няма по улиците,иначе ги настаняватш в 19-те си имота

118

групата сигнал

преди 2 години

щом рашкОФ го казва явно е получил сигнали .

117

Бурята в душите ни

преди 2 години

Лошия Борисов се бореше да няма мигранти в Родината. Служебният слуга... пЪрдон, министър, ни инсинуира, че няма как да няма мигранти. Кой! Кой! Кой продаде Родината????? А Президент Радев къде е? Кажете НЕЩО господин Президент Радев. Кажете НЕЩО!

116

БРАТЯ СИРИЙЦИ...

преди 2 години

ЕЛАТЕ В БЪЛГАРИЯ , ЗА ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ ВОЙНАТА И "АРАБСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ" НА АСАД!СЕЛАТА СЕ НИ ПУСТИ И БЕЗЛЮДНИ!...ЕЛАТЕ И ЖИВЕЙТЕ ЗАЕДНО С НАС!...БЪЛГАРИЯ Е РАЙСКО МЯСТО , ЗА НЕСРЕТНИЦИ , КАТО ВАС!..ЩЕ ВИ ПРИЕМЕМ С РАДОСТ!

115

Жив Co.

преди 2 години

Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения. Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства. МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ. И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

114

Алексий

преди 2 години

Трябваше да ви изколят турчулята, всичките. Трябваше! Имаха пет века, защо ви пожалиха? Турски глупци.

113

Анонимен

преди 2 години

Рашков е окей. Това, което прави е правилно. Българите трябва да се научат да си пазят границите сами -- това е част от нашата независимост. Бойко е предател и мястото му е в затвора. Гнусна американска подметка.

112

БГ

преди 2 години

А едно време ги отстрелваха на границата. Или бой до спукване.

111

Спас Гевгелийски

преди 2 години

Депортирай тая rад!

110

Анонимен

преди 2 години

Ислямът е опростена форма на християнството. Създаден е от Ватикана, т. е. от папата по времето, когато в Африка и Близкия изток е имало християнско население, което изповядвало форми на християнство, противопоставящи се на папската власт. С цел те да бъдат заставени да се подчинят на папската власт. Но нещата излезли из под контрол. Получила се нова религия, която бързо се разпространила и също се противопоставяла на папската власт.

109

Додо

преди 2 години

Колкото и да съм изненадан от себе си, трябва да призная, че банкянския международник с Винету и филия мас беше по-успешен управник от свинските черва на *** Летеца, които се конкурират да доунищожат всичко, останало неунищожено от България!

108

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

107

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това е един достоен българин заслужаващ уважение и възхищение. Рядко вече се намират българи, които да не са подмазвачи или слуги на някой. Иначе булонки и мъжки и женски под път и над път.

106

Анонимен

преди 2 години

А, при Борисов, защо нямаше мигранти? Сега този ни "успокоява", че броят на мигрантите щял да скочи. Ще скочи я, щом не можете да се справите.

105

Анонимен

преди 2 години

Всички свинеферми да бъдат преместени спешно по границата. Опашки, крачета, уши и цели свински глави закачете по оградата, ще заобикалят отдалече!