143

цар рашо

преди 9 месеца

Оглушителното мълчание на Фигуронта дава думата на този бизродник да приемаме нови ислямски завоеватели

142

Хайде, хайде

преди 9 месеца

Просто направете канал. Извозвайте ги от граница до граница, да не се мотат по пътищата. Сандвич, бутилка минерална вода им стигат. Кой е луд да иска да остане в България.

141

Анонимен

преди 9 месеца

Нелегалните емигранти да си ги прибеле г-жа Меркел която ги покани и господата от САЩ - нали те бяха в Афганистан и предизвикаха тези потоци от емигранти. ългария няма пари за пенсионерите, за здравеопазване и пр. и ще харчи за емигранти. Директно във вагоните и в Германия.

140

Анонимен

преди 9 месеца

Най- добрия министър от 30 години. Евала

139

До Жив Co

преди 9 месеца

Като искаш много деца, раждай си ги!

138

призив

преди 9 месеца

Рашков - Ако Ви дойдат неканени афроавганистанци дайте им всичко от каквото се нуждаят те са времено на път за западна Европа.

137

Григор

преди 9 месеца

Абе ние нямаме никакви илюзи,ти се справи с твоите.Нали си голям ербап започвай да работиш а не философствай много.Един емигрант да няма по улиците,иначе ги настаняватш в 19-те си имота

136

групата сигнал

преди 9 месеца

щом рашкОФ го казва явно е получил сигнали .

135

Бурята в душите ни

преди 9 месеца

Лошия Борисов се бореше да няма мигранти в Родината. Служебният слуга... пЪрдон, министър, ни инсинуира, че няма как да няма мигранти. Кой! Кой! Кой продаде Родината????? А Президент Радев къде е? Кажете НЕЩО господин Президент Радев. Кажете НЕЩО!

134

БРАТЯ СИРИЙЦИ...

преди 9 месеца

ЕЛАТЕ В БЪЛГАРИЯ , ЗА ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ ВОЙНАТА И "АРАБСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ" НА АСАД!СЕЛАТА СЕ НИ ПУСТИ И БЕЗЛЮДНИ!...ЕЛАТЕ И ЖИВЕЙТЕ ЗАЕДНО С НАС!...БЪЛГАРИЯ Е РАЙСКО МЯСТО , ЗА НЕСРЕТНИЦИ , КАТО ВАС!..ЩЕ ВИ ПРИЕМЕМ С РАДОСТ!

133

Жив Co.

преди 9 месеца

Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения. Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства. МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ. И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

132

до 145 от славянин

преди 9 месеца

Така е, едно време по ''лошия'' комунизъм през границата пиле не можеше да прехвръкне, откакто тръгнахме по ''светлия'' атлантически път на развитие ни наложиха хаоса! Сега обаче демократите твърдят, че сме разграден двор, защото ''комунисти'' дошли на власт! В такъв случай от двете страни на атлантика управляват комунисти, защото и техните граници са разграден двор!

131

Алексий

преди 9 месеца

Трябваше да ви изколят турчулята, всичките. Трябваше! Имаха пет века, защо ви пожалиха? Турски глупци.

130

Анонимен

преди 9 месеца

Рашков е окей. Това, което прави е правилно. Българите трябва да се научат да си пазят границите сами -- това е част от нашата независимост. Бойко е предател и мястото му е в затвора. Гнусна американска подметка.

129

БГ

преди 9 месеца

А едно време ги отстрелваха на границата. Или бой до спукване.

128

Спас Гевгелийски

преди 9 месеца

Депортирай тая rад!

127

Анонимен

преди 9 месеца

Ислямът е опростена форма на християнството. Създаден е от Ватикана, т. е. от папата по времето, когато в Африка и Близкия изток е имало християнско население, което изповядвало форми на християнство, противопоставящи се на папската власт. С цел те да бъдат заставени да се подчинят на папската власт. Но нещата излезли из под контрол. Получила се нова религия, която бързо се разпространила и също се противопоставяла на папската власт.

126

Додо

преди 9 месеца

Колкото и да съм изненадан от себе си, трябва да призная, че банкянския международник с Винету и филия мас беше по-успешен управник от свинските черва на *** Летеца, които се конкурират да доунищожат всичко, останало неунищожено от България!

125

Рашков-комунист

преди 9 месеца

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

124

Гиб Мелсън

преди 9 месеца

Това е един достоен българин заслужаващ уважение и възхищение. Рядко вече се намират българи, които да не са подмазвачи или слуги на някой. Иначе булонки и мъжки и женски под път и над път.