164

Анонимен

преди 2 години

Боко толкова му се краде още че отиде при Ердоган да иска да пуснат мигрантите. Много жалък

163

Радев

преди 2 години

назначи в правителството си само такива,стари,зли му.... ля...сали комунисти приличащи на него.

162

Анонимен

преди 2 години

До президентските избори така ще се омажат! Жалко, че ще плащаме всички! Когато ВЗЕМАТ властта само погроми! Мерака на РАДЕВ Е да бъде фактор разпреселящ ПОРЦИИТЕ! За съжаление няма успехи в нищо с което се е захванал! ВВС-приземен, семейството разбито, син с проблемно поведение, ЦЯЛ МАНДАТ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО С НАДГРОБНО СЛОВО ЗА НОВА ГОДИНА И НАКРАЯ НАПЪЛНИ С РУСКИТЕ АГЕНТИ СЛУЖБИ И СЕ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФИГУРАНТ НА ЧЕРЕПА, СЕГА СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА

161

Z3

преди 2 години

А не смяшате ли, другарю Рашков, че ако такова бедствие се случи, ще значи, че не сте си всършил работата и трябва да отстъпите мястото на някой, който може да опази границите на България? Въпросът ми е риторичен, такива като вас нямат мъжеството да подадат оставка. Ще се борите за кокъла до кръв, това е исторически диказано. Толкова мръсен живот сте живял, че бъдите само съжаление

160

Az da vi

преди 2 години

Утре е откриването на ловния сезон.Предлагам желаещите ловни дружинки да бъдат безплатно извозвани до границата, че белким помогнат опазването на България.......Така или иначе дивеч почти няма

159

Анонимен

преди 2 години

Чашков, лошия Борисов ти завеща нова ограда и почти перфектно пазена граница, в това число гаранции от от самия Ердоган. Така, че недей да говориш глупотевини от сорта, че духнал вятъра и съборил 5м ограда, ами си сядай на пияния *** и направи поне 1/10 от това, което Борисов правеше по границата!

158

гостенка-1

преди 2 години

Борисов успя дя намали натиска към нашите граници! Приемете ли бежанците, те остават тук! Не си мислете, че Европа с този Ковид ще ги приеме, ... ще ни ги върне. Рашков, защо ги пускаш да влизат, ти си предател като Радев. Ей ще ни заробите отново, омитайте се от България! Заплювам ви!

157

Анонимен

преди 2 години

Да пита Боко как да се справи. Другото са кьорфишеци.

156

Анонимен

преди 2 години

Пращай ченгетата да пишат предупредителни протоколи,както преди изборите.

155

Анонимен

преди 2 години

А ДАМАДЖАНАТА В БАГАЖНИКА ЛИ Е- МИСЛЕТЕ БЕ ХОРА- ХРОНИЧНИТЕ АЛКОХОЛИЦИ НЕ МОГАТ БЕЗ АЛКОХОЛ ПРИПАДАТ.

154

Случаен минувач

преди 2 години

На този алкохолик не трябва да му се вярва.

153

Анонимен

преди 2 години

Правите като Боко - отивате при комшиите и се договаряте за 50/50. Отивате при митничарите и им казвате да бият който видят, да му събират "оборота" и да го връщат на комшиите бит, без пари и без да се разбере, че доближавал границата. И така се разчува и вълната намалява.

152

Некъф

преди 2 години

Затегнете контрола по границата и почнете да ги гърмите на месо пришълците, а не да ми изграждате бежански центрове защото това не са бежанци и пришълци дошли да лапат помощи и да имат претенции!!!

151

Анонимен

преди 2 години

аре друже, работа се иска - пожари , емигтанти, протести ...! вие кво си мислите ... с само с "лов на вещици" и "бокчо" арестуван, нема да минете с твоя началник "коремното"

150

Хе,хе!

преди 2 години

Абсолютният некадърник Рашков, след като излезе от някой от 12 -те си клозета, веднага сяда и започва да разпределя бежанците. Днес е определил София за бежански център. Хайде всички шопи да отварят входните врати - идват на Рашков Дамаджаната гостите ! Да са ви честити !

149

Анонимен

преди 2 години

Рашков, имаш ли усещане за мигранти?

148

умен

преди 2 години

тоя вече сигурно има старческо слабоумие

147

ББ

преди 2 години

г-н Министър...ако са заплаха...споделете го...и ще дойдем доброволци...милиони сме!!!

146

ББ

преди 2 години

е нали боко и карадая...ходиха да молят ердо да ...ни ги прати бре,...рекет освен това ...меркел ги иска...заради липсата на работна...заради демографският...по.н. по ЕС...финансират престъпници и престъпления...а имат...демографски...лудост!

145

Мда

преди 2 години

Гарантирано от правителството на г-н Радев, и лично от другаря Бойко Рашков !