203

.

преди 8 месеца

чашков, нали си шеф на МВР, а фигуранта е главнокомандващ? Ами вземете мерки, спирайте мигрантите на границата, това ви е работата, а не да имате предчувствия за подслушване, да създавате интриги и лъжи, да чегъртате можещите и да крадете със скорост няколко милиарда за 3 месеца. До 9 коляно, барабар с 12-те ***...

202

Анонимен

преди 8 месеца

фигуранта и цялото правителство оставка

201

Анонимен

преди 8 месеца

Как проблема с бежанците при Борисов беше решен още преди да има договорка между Брюксел и Турция за трансфериране на няколко милиарда евро за бежанските центрове. Най-вероятно това се дължи на авторитета, който имаше Бойко в европейския съюз и Турция, за жалост недостижим от който и да е български политик.

200

коптор

преди 8 месеца

До АнонименНяма медии ,комунизъм е!

199

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не стрелят , така ли се пази граница?

198

Анонимен

преди 8 месеца

защо никой не протестира срещу некомпетентното правителство и бездействието му. Кризата ни връхлита а те само констатират. Бежанци ни заливат а те констатират. Къде са свободните медии??? Нали преди Бойко и пречеше, сега кой им пречи. Защо в пишат и говорят за Бритни Спирс и баща и а не за безобразията на правителството и фигуранта???

197

Анонимен

преди 8 месеца

Рашков, негод=нико махай се по скоро. Л+жец ниеден

196

Анонимен

преди 8 месеца

къде са медиите, защото не отразяват че ни заливат мигранти??? Кой ще отиде сега при Ердоган??? Фигуранта ли, предателя на България??? Няма кой. Мгрантите в БГ ще станат повече от местното население. Трябва да се протестира против тия шепа хора които зарграждат България.

195

Анонимен

преди 8 месеца

фигуранта хвърли България в хаос и бездънна криза. Фигуранта е предател на народа ни. Той не е от народа, фигуранта е параз=ит на снагата на България

194

Давай давай

преди 8 месеца

Йес ю кен да направиш България помийна яма, пълна с неидентифицирани имигранти ! Гарантирано от другаря Радев и придворния му лакей Рашков ! Ех, Рашааа.. мамашка наша... !

193

Рашков-комунист

преди 8 месеца

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

192

Анонимен

преди 8 месеца

от турчина по-проведен няма! Не си създават образи на господ!

191

Анонимен

преди 8 месеца

В ЕДИН МНОГО БЛИЗЪК ДЕН, КАСКЕТА, МИНИСТЪРЪТ НА МВР И ЛИЧНО ПРО СТАКА ОТ БАНКЯ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ОТ ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ДОКУМЕНТИРАНИ НА ЗАПИСИ, ПРИ ЗВЕРСКИЯ ПОБОЙ И ГАВРА НАД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ !!!

190

червената ДАМАДЖАНА

преди 8 месеца

я чака много дълъг период върху един *** ама не неговия а на ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ

189

иво

преди 8 месеца

Г-н Рашков обявете имената и адресите на жандармеристите които видяхме във вчерашните нечовешки кадри.Тези еничари в униформи трябва да си получат заслуженото.Това не бяха полицаи,а животни.Без последствия това не бива и няма да се остави.

188

Недоразбрал

преди 9 месеца

Напред,да разсипем България с девизът на моят гуру Грипена:Не знам ка а,*** не а така!Комунист се за бой стяга,родината си той продава,но власт и имане без кръв не дава!!В ЕС и в НАТО се кълне,но тайничко в сърцето, нивга КГБ не ще да предаде!!

187

Рашков

преди 9 месеца

Ако трябва, и специални покани ще им се пратят на хората, за да не се тормозят да стоят в Турция !

186

Turist

преди 9 месеца

Вчера на Глухите камъни 20 арабела,при Кости 10 тина арабела преди седмица.В Странджа интересно и там видяхме на 2км от Звездец и после 10 тина в гората до Малко търново при тракииските гробници.Има не е да няма емигранти.Но са смирени искат вода и подслон.

185

Съвет

преди 9 месеца

Веднага се махай ,куха комунистическа тикво !!!! Ще докараш на държавата огромни вреди !!! Няма ли кой да го изскубе тоя ръб ?

184

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя една диплома не може да намери, ще бори имигранти!