33

ББ

преди 2 години

До Сюлейман пашати си сърбоманско *** бре...кого ще заблудиш,сееш разделения и омраза...представяйки се за... турчин,турция и сърбомането в ЕС...ама друг път!...омразата насаждането на насилие не са ЕС ценности!!!...може да купите няколко продажни лобисти и чиновници...но не е достатъчно!!!Народа ви ще ви отдаде заслуженото...въпрос на време е...еволюция!

32

ББ

преди 2 години

До Сюлейман пашабеден духом...насаждащ омраза и разделение...ти си за намиране...ако не си чужда служба...дори и ако си...насаждаш омраза...най-добрият ми приятел е...мюсюлманин бре...меститим си празниците,помагаме си...и в добро и в зло...и ни сееш разделения и омраза...объркал си Народа...беден...и сайтчето...сезирайте службите за подобни...насаждащи...насилие...носите отговорност!!!ще ви бъде потърсена...не се заблуждавате!

31

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината в РСМ няма кой знае какви забележителности.Както природни,така и исторически.Много им е мъка че нямат дори и два камъка останали един връз друг от преди 500-1000 години,за да ги заградят в стъклена витрина и да ги разпространяват по пощенски картички и пощенски марки.Имат само едно езеро,което някой е решил да посети,поради липса на друга забележителност.Та нашите сънародници се преобърнали с корабче в спокойно време и си заминали.И те да вземат да оскверняват клетниците?

30

Анонимен

преди 2 години

Справили сте се на куково лято! Ако беше така,сега щяхме да сме с *** и да изповядваме извратената ви религия! Останахте си с мечтите за велика империя!

29

Сюлейман паша

преди 2 години

До 31 ! Аз сьм троен гражданин,освен турския и американския си имам и бг паспорт.Така,че имам право ,,да се меся и в бг-те работи.Колкото до ,,кюрдските брата ние сме добре с тях.Който се репчи малко над нормата го понатупваме малко и те си кротуват.Стотици години с десетки нации сме се справили (вкл. и с вашата).с едни кюрди ли няма да се справим?! Ти още малко се понарадвай на нацийката си,че границите на Столипиново,Шекер маала и Факултето драстично се разширяват...

28

Анонимен

преди 2 години

Сюлеймане ,гледай си кюрдските братя в дълбокия Анадол и не бери грижа за българските проблеми !

27

Наблюдаваме

преди 2 години

Фиромската злоба и простотия в пълния си блясък!

26

Сюлейман паша

преди 2 години

А стига с тия бг паспорти бе-иизкарахте ги златни !Редели се да ги вземат! Ще се редят,разбира се!Всеки гледа да се оправя ,да си улесни живота!Ако бяха ги приели преди вас в Европа вие щяхте да се редите на опашки за македонски пасоши!Нямаше да има по големи македонци от вас!Кво се правите на улави,като от рождение европейци ?!Нали ви виждаме какви сте ,,европейци! Сьщите ***-само дисагите и потурите дето ви липсват!

25

Анонимен

преди 2 години

За наказание спасете им още села от пожари.

24

Бай Миле

преди 2 години

За пореден път макетата оскверняват паметници. Супер нагли.Не знам защо е тая злоба,но всичко се връща.Преди години танкове им подарявахме, сега ни *** на главите.После ще ни убиват със същите тия танкове които им дадохме подарък.Ние сме страхлив народ,то и за това никой не ни обича никъде.Държим се като все едно нямаме държава, ами сме някакви племена там, събрани от гората.Отдавна света спря да ни уважава.А когато не уважаваш някой-го унизяваш.*** простите ***.

23

А

преди 2 години

Сега ще кажат, че българи са осквернили паметника, за да набедят северджаните!

22

Анонимен

преди 2 години

Смятам, че на макета български папорт не трябва да се дава. ПО ЗАКОН. Тая долна пасмина само осквернява всичко българско.

21

ХАХА

преди 2 години

Ми що така няма редящи се българи за македонски паспорт ама всеки пети македонец се реди да доказва българските си корени?! Колко да е древна тая държава... на 70 години... :D цяла Европа им се смее. Ше видят ЕС ама само през границата с България и Гърция. :D

20

Сюлейман паша

преди 2 години

Еее,щом и най близкият по език,религия,бит,култура и характер народ ви отрича и ненавижда ,какво очаквате -Сюлейман паша да ви заобича?!?! Аааа,йок,няма как да стане!А бе,вие донякьде сте като евреите-целия свят им дава да разберат,че не ги обичат ама те нито един пьт не си задават вьпроса: защо ли аджеба? Я си помислете...

19

До АнонимеН

преди 2 години

Никой не се интересува от мнението ти бе

18

Нищо ново

преди 2 години

До Георге Миленковски: Сигурно ке бидат. Но докато не се оправите от сърбо-македонизма подкрепа от нас за Европската уния не чакайте. Ние на бързаме.

17

Анонимен

преди 2 години

мЪкедонците повеждат на турците в борбата за най-зaлyaво nлeме по сите земни кълбета!!!

16

Панде Пишлигарчевски

преди 2 години

Болгария е страна Македонска! Йот Македония по-велика нема!

15

до Истината

преди 2 години

абе , то и Персия е била огромна империя, но сега е само една пета в територията на Иран. Да не говорим пък че те поне са си запазили етноса. Какъв македонски етнос е запазен от древна македония, поне в Северна Македония . Никакъв

14

Коментар

преди 2 години

Кривоглавите "антички" заслужават як лобут по кривите тикви докато им се придаде поне малко човековидна форма!