17

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ТЕАТЪРА У МОНТАНА , КОМУНИСТИТЕ ГО СТРОИХА , ЦЕЛИ 30-г.......АЕЦ-БЕЛЕНЕ---50г.....ВСЕ ТАКИВА СА "ВЕЛИКИТЕ СТРОЕЖИ" НА БКП/БСП....ТАКА ЩЕ БЪДЕ И С "ДЕТСКАТА БОЛНИЦА"--КОГАТО РАДЕВ ПОСТРОИ "НОВАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА"----ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ГОТОВА И ТЯ...ХА,ХА,ХАААААААА...

16

Анонимен

преди 2 години

НАРОДА ИСКА ДЕТСКА БОЛНИЦА проверките са за прокуратурата за преди 40 години безхаберие включително и на бездъната Каца.

15

питам аз

преди 2 години

Чудя се на кого да вярвам? Кацаров каза че парите са откраднати, а мазнислав Ангелов каза, че парите са вложени дългосрочно. Ефекта на това влагане ще се усети след ...найсе години...

14

Няма терен

преди 2 години

А дали 9 млн авансово за усвояване от наши фирми. Ще ги върнат на Ку-ку бенд.

13

Край

преди 2 години

До къде стигна прокуратурата с точенето на здравната каса от този безличник и колегата му от Пирогов.Какво трябва де се толко проверява - всичко е по документи. Или чакат да забравим.

12

Анонимен

преди 2 години

Тоз ще се лекува в Турция вече. Не виждам тук кой ще го лекува след толкова пакости.

11

нагъл комунист

преди 2 години

да го питам тоя : защо не попита бсп като бяха на власт защо не направиха болница за дечицата ? а обвинява че ГЕРБ не били направили нищо . абе *** , ГЕРБ са в политиката от 12 г. а бсп бяха 20г. и имаха властта .

10

Асан

преди 2 години

Абе Каца сградата е готова слагай креватите и режи лентата :)))

9

Анонимен

преди 2 години

1.На инвестационната компания избрана за изпълнител на болницата са били дадени указания за връщане на дадени авансово изплатени суми-над 9 млн.лв,както и за прекратяване на договора. 2.Държавната инвестационна компания отказва да прекрати договора сключен с консорциум Детско здраве за изграждане на национална детска болница и да изплати авансово платени 9 млн.лв.От което личи,че инвестационната компания е държавна,а изграждането не е конкретно строителство по таз програма,но дали заради терена.

8

Данко Харсъзина

преди 2 години

Бат Стойчо е един от най-големите шмекери в кабинета на фигуранта. Лъже, чагърта, прави се на жертва, голям артист е.

7

Анонимен

преди 2 години

Който е откраднал в затвора!!!

6

Калеко Алеко

преди 2 години

За проверка и прокуратура е Казусът с назначаването на лицето Стойчо Кацаров за министър на здравеопазването и последвалите трусове в здравната система след това ... но и на това недоразумение ще му дойде времето и редът ... !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя е толкова неориентиран!!!!!!!

4

Анонимен

преди 2 години

пак ни ..ват ..ните гербери! Нямало място. А бившата профсъюзна школа на околовръстното в овча купел не става ли? продадоха я за жълти стотинки - сега да си я национализират и да си я направят детска лорница, каквито бяха плановете от преди ощи 30 години.

3

Ау

преди 2 години

Каца, ти у ред ли си. 6-7 години за възобновяване на процедурата, вие там охлюви ли сте се събрали, костенурки ли? Чуваш ли се какво говориш? Нали имало терен, осигурен!!! Бутнете сградата дето не ви харесва и я построете наново според стандартите, това става за 2 години. Една за строителство и една за обзавеждане. Блоковете така ги строите, защо тук да не може? Експлозивите вършат работа за секунди! На теб ти трябват 6-7 години......

2

Асан

преди 2 години

Кръв повръщам пари не връщам :)))

1

Анонимен

преди 2 години

тия неща с плюенето по герб вървят месец два, после ти лъсва голия гъ и хората питат, а ти какво свърши байно? радев какво свърши?