22

Бай Тошко

преди 2 години

Толкова колкото Чорбанов направи българската ваксина, толкова и българско лекарство ще сътворят тия. Всичко в Чалгаристан е въздуд под налягане. И науката дори. Грандоманията на тоя пиян народ е в пъти повече от алкохолизма му.

21

Епидемия

преди 2 години

Колкото направихте ваксина против ковид... Ама да се усвоят едни пари и да се пият кафета, бива. Жалко, имаме прекрасни учени, имаме желаещи в частния сектор да финансират , но те искат РЕЗУЛТАТ. Държавата не следи за резултат, плаща мизерно, но стига да жулим кафенца.

20

ПроСоТо

преди 2 години

става въпрос за лекарство,лекуващо ОРГАНИЗМА,а НЕ "химията"!..Не сте обърнали внимание на това,че търсят начин да ограничат "цитокиновата буря"!...Какво представлява тя и доколко е опасна за страдащия,оставам на вас да научите..Иначе:-УСПЕХ на екипа!!!

19

Доктор ОхБоли 2

преди 2 години

... С един КУРШУМ - поне ТРИ ЗАЕКА! 1. Кой знае колко МИЛИАРДИ от така наречени "Ваксини" ... Ваксини? Ама срещу какво? Все едно някой да ми каже , че има "ВАКСИНА" срещу РАДИАЦИЯ?!?! 2. ВСЯВАНЕ НА МАСОВА ПАНИКА И СТРАХ сред Населението на Земята и здраво потъпкване на изконни човешки права! Вече ще се живее под ЗДРАВ БОТУШ НА ПРИВИЛИГИРОВАНИ НАЦИИ И ХОРА! 3. Понамаляване на Населението. Отдавна се говори колко сме много... Добър момент да се извърши "ЧИСТКАТА" .......

18

Анонимен

преди 2 години

На глобалистите лабораторните плъхове вече пускат нов щам йота,вие не може да им смогнете да правите лекарства. Просто трябва международен контрол над всички лаборатории.

17

Доктор ОхБоли

преди 2 години

Лекарство срещу ... Какво?!?! Лекарство може да има срещу БОЛЕСТ! Истинска БОЛЕСТ! Няма как да има Лекарство срещу ХИМИЯ , която се разпространява по съвсем други начини! Начини , в които има човешка намеса , със сигурност! Все едно някой да каже , че има ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ РАДИАЦИЯ! И все едно някой да каже , че ако в Припят през 1986 година бяха носили МАСКИ - Радиацията нямаше да им повлияе! Същата работа и сега - Тия маски с нищо НЕ помагат срещу ХИМИЯТА , която ни пускат ...

16

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, ха!

15

Анонимен

преди 2 години

Ха ха от 1948 година Корона вируса е известен. Все още не могат да го лекуват и няма и да могат. Това с лекарството са сънища на един пенсионер.

14

Анонимен

преди 2 години

Сега да ви кажа, аз си водя дневник от 6 години. Откак се научих да пиша. Наваксанаха ни накрак. Направо от двора вътрешния в центъра на София и месец по-късно бях със зверска астма. Тогава естествено не го свързах с ваксините и просто си пишех това-онова. Сега реших да хвърлям ненужни писания и се натъкнах на този дневник написан с кански разкривени букви и реших да го запазя. Много е полезен за ползата от канонадата ваксинации.

13

Анонимен

преди 2 години

Докато го завършите ще има 5-6 по-нови заболявания. И в БАН ги знам какви бездарни философи са. Головински 20 години изследва рака и няма едно лекарство направено. Исторически книги ли ще пишат?

12

Беновска пипа

преди 2 години

Физик ръководи екип за откриване на лекарство. След 2 години я камилата, я камиларят! Българското лекарство ще се прилага само, ако преди това болният е бил ваксиниран с българската ваксина, която надаваме се да бъде изобретена дотогава.

11

Анонимен

преди 2 години

Щом казва след 2 години, значи ако умножим по 50 = 100 години.

10

Анонимен

преди 2 години

В заглавието е доцент, в текста изведнъж става професор... Единственият учен с подобно име, който излиза в гугъл е някакъв физик - нищо общо с медицина, биология, фармацефтика... Тотално сте я подкарали през просото господа журналисти.

9

Кака мара

преди 2 години

Брях. Е как така. Ваксините за нула време ги направиха а лекарството ще отнеме още поне 2 3 години

8

бяласила

преди 2 години

Пълна измислица, няма нито един болен от Ковид, всички уж болни се правят на интересни защото търсят внимание и са облъчени от ковид пропагандата.

7

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с българските тестове, дето щяха да са готови вече? Кво стана с българските ваксини? Аман от нищонеправещи с огромно самочувствие!

6

Анонимен

преди 2 години

ако в бг го направят, цената му ще е като да идеш на марс, точно както с тока, водата и всичко за което се сети човек

5

медикът Литов

преди 2 години

Яко сте се метнали. Не е медик. Лекарство ще видите, колкото ваксината на Чорбанов.

4

Анонимен

преди 2 години

Ох, какви надежди са ме обзели само! Надежди, надежди. Джани Рудари беше написал нещо по въпроса, но вече е забравен от безграмотното поколение. Ама лошото е, че и аз се затруднявам да го цитирам. Тотално мозъчно замъгляване. Корона И престанахме да се интересуваме от друго.вирус, ти ваксинира ли се, ваксинирай се, иначе ще умреш. Да!

3

Анонимен

преди 2 години

Целият свят търси лекарството! Баш ние да открием, малко вероятно. Няма пари, няма ресурс.