31

Третият мандат

преди 2 години

Третият мандат трябва да бъде даден на най-малката партия - ИБГНИ. Те имат някакъв малък шанс да съставят правителство, което да изкара до другата година и което да бъде подкрепено. Другите по-големи партии нямат абсолютно никакъв шанс за съставяне на правителство.

30

Анонимен

преди 2 години

Всички са толкова противни,че по-добре никога да няма правителство. Кой изобщо ги избра тези?!

29

антифа

преди 2 години

Президентът ще прави кастинг, и който продава шнорхели, *** за плуване и има докторска дисертация на тема: "Някои теоретични аспекти на ирационалните стохастични корелации на коагулациите", ще има предимство.

28

Анонимен

преди 2 години

Ей, Герб 50 лева да се откраднали, Рашо алкашо 100 пъти да ги арустувал и да ги разнася като панаирджийски мечки.

27

Анонимен

преди 2 години

С новата политическа класа пътят е само надолу, така че все едно.

26

Анонимен

преди 2 години

Ясно е едно - което и да е правителството, пак ще е десетки пъти по-добър вариант от правителство на Бойко Борисов и ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 2 години

До сега Чалгарите не са засичани по протестите,от къде накъде ще говорят от името на протестиращите!Чалгарската партия е ретроградна и такива бели ще направи,че не ми се мисли!

24

Реалист

преди 2 години

Криза няма и който говори за криза, очевидно не разбира какво става. Има си нормална конституционна процедура за избор на премиер и правителство. Конституционна криза няма и няма да има даже и да не се избере правителство от този парламент. За нещо като политическа криза би могло да се говори, ако няма правителство и след третия мандат. Проблемът е, че никой не търси корените на тази криза, а те са в ГЕРБ и в откраднатите от тях милиарди,с които ГЕРБ провалят опитите са съставяне на правителство

23

от северозапада

преди 2 години

Славчо - големият борец против статуквото се оказа какво:1. Ходят си на гости с Б. Борисов, 2.С М. Манолова си правили различни уговорки през годините,3. За отношенията с Доган само можем да предпологаме, .. Иии хоп - сега стана, разбираш ли, от другите!!! Айде бегай у лево!!

22

Анонимен

преди 2 години

Няма шанс. Ицо продължава с идеята, да кадрува, а не да играе по принцип. Ментално приема за норма, даденото му от електората доверие, да филтрира с избора на удобни кандидати. За всеки леко умен, това показва много и най вече скрити цели. ИНТ няма да прескочат определената си линия за открита политическа игра.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако мръсните герберя се покрият всичко ще е наред

20

Манол от Криводол

преди 2 години

Ами съществува, ако славуца влезе и подкрепи служебното правителство на фигуранта при положение че то се припокрива с "експертното правителство", което се канят да предложат от БСП и ИБГНИ, което ще е напълно логично при положение, че той заяви че на преЦедентските избори ще даде глъсът си радеФ, който изпълва със съдържание мислите и представите му..Славунчо заяви че няма да подкрепи коалиционно правителство на протестърите, но служебното правителство на радевата хунта ще заобиколи това понятие

19

Анонимен

преди 2 години

Tрябва най-после нормалните , десните хора да се организираме и да основем нова партия и да сложим края на тоя проклет преход и да изритаме веднъж завинаги в Сибир тия азиатски червени поклонници на диктатора Путин

18

Анонимен

преди 2 години

Долу парламента! Слава на царство Чалгария и селските аристократи! Всички Чалгари - благородници!

17

Анонимен

преди 2 години

Всичко е възможно въпрос на преговори и компромиси, и ако наистина мислят за хората трябва да седнат и да се разберат, иначе всички вкупом стават ненужни..

16

Анонимен

преди 2 години

Шанс има само в мокрите сънища на Мая .

15

Асанчото

преди 2 години

Дайте на мене...на мене го дайте бе бате!Щом всичките се назлъндисват аз да го взема тоз мандат!

14

учиндолския диктато

преди 2 години

Усилено се говори , че учиндолския диктатор е офейкал към Барбейдос , за да си харчи на воля 200-та милиона евро , дет взе от Бойко Доганов , за съсипване на възможността за съставяне на реформаторско правителство и опорочаване на протеста !

13

Шанс има

преди 2 години

въпреки че ще е трудно! В Русия, Украйна и Беларус има проблем, тъй като има редица обществено известни олигарси, които често мешат нещата... В БГ има още по-голям проблем, тъй като има редица обществно неизвестни и в сянка олигарси, който здравата бъркат нещата тук!!! :(

12

Пян_Гъ до Гиб Мелсън

преди 2 години

Готин, излагаш се. Нека ти обясня нещо. Служебното п-во неслучайно е служебно, т.е. временно. То не е избрано от никого и не може да управлява дълго в условията на парламентарна (ПРЕДСТАВИТЕЛНА!!!) демокрация. Омразата ти към нормалността и ГЕРБ те заслепяват и си служиш с абсурдни аргументи само и само да бъде "твоята". Това е несериозно. Радев и неговото п-во вече започват да трупат негативи заради браншовите стачки, тока и мигрантския натиск и ще става още по-зле, анадънмо???