28

Анонимен

преди 5 месеца

Путин помогна на Турция, че на Гърция ли няма да помогне

27

Анонимен

преди 5 месеца

Путин каза, че ще изпрати хиперзвукови ракети пълни с вода, ама НАТО забрани.

26

До Срамота!

преди 5 месеца

22 държави доброволно и от добро сърце са изпратили персонал и оборудване в помощ на Гърция, и пак гърчолята са неблагодарни за тази отзована помощ!

25

До Срамота!

преди 5 месеца

" България не изпрати помощ! Неясно защо?!"Наскоро и преди няколко дена Полша изпрати ОКОЛО 160 пожарни да помагат в Гърция, пожарните обаче минаха през Българска земя, съпроводени от Български полицейски автомобили. И това е помощ и съдействие от Българска страна! И ти с ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ заявяваш,че България не е била толкова състрадателна към гръцки и гръкомански неблагодрани бо0клуци като теб!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Какво правиш в Български сайт, а не в гръцки такъв, ***?

23

До Срамота!

преди 5 месеца

Считаш,че България е длъжна на Гърция? Гърците с какво са помогнали някога на България и през последните години?

22

Гърция е с дългове!

преди 5 месеца

Маляките от гръцка византия имат световен дълг и са на 3 ( ТРЕТО) място в света с дълг 210% от БВП, те са свърхзадлъжняли и с цялата си наглост считат, че другите народи са им длъжни да оправят техните мръсотии и бъркотии, визирам ЕС, Русия ( като гърчолята използват лукаво руснаците с Историята и Вярата)

21

До Срамота!

преди 5 месеца

Ходи тогава ти да гасиш пожарите в гръцко, БОКККЛУК НИЙЕДЕН. Нямаме нищо против българомразците гръкофили в България да напуснат България, да отиват да работят безплатно на гърчолята и да са им роби; нямаме нищо против да се бият доброволно на страната на гърция, кога стане война между нея и съседна Турция. И още нещо, ***, само тъпаците с неизплатени към банката кредити и дългове ходят на почивка у гръцко, за да се фукат после в фб

20

Анонимен

преди 5 месеца

Доста психично болни коментират на този антигръчки сайт.Пожарите са изгасени от три дена,напразно продалжавате да се радвате.Едно благодарение за помощта от Бълкария ....никаква разб77607ира се

19

Анонимен

преди 5 месеца

Смолата, боровете, маслините - всичко това гори лесно, там температурите редовно са над 35-40 градуса още от май месец.Отделно смолата и медът са препитанието на тези хора, изгубили са си къщите, но по ТВ почти не дават притеснени жители.На Гърция помогнаха най-много, дори Турция им помогна (която горя мног повече), сякаш само Гърция не е била готова да се справя със ситемните пожари там.Отново много парадокси, характерни за Гърция

18

ОХИ

преди 5 месеца

Цял Свят не може да нахрани Карагьозис,нито да му изгаси пожарите.

17

До коментар 14

преди 5 месеца

Извинявай, защо се държиш така с мен ?Аз си търся приятелка , трябва да правя пари и да съм добре !

16

Анонимен

преди 5 месеца

Войната за Троя показа на прекалено гордите Гърци, че си мислят че може да излъжат природата. Ами не може, природата е по силна и от доларите и еврото!!!! Трябва смирение и работа. Наглостта и алчността водят до загуби.

15

Аз

преди 5 месеца

Няма нищо страшно.Само да се ваксинират.

14

Анонимен

преди 5 месеца

До Живко от Варна - Живе, готов ли си да го лапкaш като Деса от ФЕРБ?

13

МВР ПОБОЙ

преди 5 месеца

За списвачите от клюкарника днесбеге, някакви пребити от МВР граждани, не са никаква новина. :D

12

Живко от Варна

преди 5 месеца

Извинете, може ли да ми помогните да съм във властта ?

11

до 7

преди 5 месеца

Вземи млъкни с "грипчето" . Доста нароид си отиде заради това "грипче". И със сигурност група българи с непрани потници , смучещи ракия пред блока - не са по умни от немци , евреи , англичани и тнт.

10

Анонимен

преди 5 месеца

До ПешоРумъния изпрати 40 пожарни и 120 пожарникара. Полша още два пъти по толкова!

9

Анонимен

преди 5 месеца

До Срамота!Щот за нашите пожари нямаме с какво да ги гасим.