25

Анонимен

преди 2 години

Путин помогна на Турция, че на Гърция ли няма да помогне

24

Анонимен

преди 2 години

Путин каза, че ще изпрати хиперзвукови ракети пълни с вода, ама НАТО забрани.

23

До Срамота!

преди 2 години

22 държави доброволно и от добро сърце са изпратили персонал и оборудване в помощ на Гърция, и пак гърчолята са неблагодарни за тази отзована помощ!

22

До Срамота!

преди 2 години

" България не изпрати помощ! Неясно защо?!"Наскоро и преди няколко дена Полша изпрати ОКОЛО 160 пожарни да помагат в Гърция, пожарните обаче минаха през Българска земя, съпроводени от Български полицейски автомобили. И това е помощ и съдействие от Българска страна! И ти с ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ заявяваш,че България не е била толкова състрадателна към гръцки и гръкомански неблагодрани бо0клуци като теб!

21

Анонимен

преди 2 години

Какво правиш в Български сайт, а не в гръцки такъв, ***?

20

До Срамота!

преди 2 години

Считаш,че България е длъжна на Гърция? Гърците с какво са помогнали някога на България и през последните години?

19

Гърция е с дългове!

преди 2 години

Маляките от гръцка византия имат световен дълг и са на 3 ( ТРЕТО) място в света с дълг 210% от БВП, те са свърхзадлъжняли и с цялата си наглост считат, че другите народи са им длъжни да оправят техните мръсотии и бъркотии, визирам ЕС, Русия ( като гърчолята използват лукаво руснаците с Историята и Вярата)

18

До Срамота!

преди 2 години

Ходи тогава ти да гасиш пожарите в гръцко, БОКККЛУК НИЙЕДЕН. Нямаме нищо против българомразците гръкофили в България да напуснат България, да отиват да работят безплатно на гърчолята и да са им роби; нямаме нищо против да се бият доброволно на страната на гърция, кога стане война между нея и съседна Турция. И още нещо, ***, само *** с неизплатени към банката кредити и дългове ходят на почивка у гръцко, за да се фукат после в фб

17

Анонимен

преди 2 години

Доста психично болни коментират на този антигръчки сайт.Пожарите са изгасени от три дена,напразно продалжавате да се радвате.Едно благодарение за помощта от Бълкария ....никаква разб77607ира се

16

Анонимен

преди 2 години

Смолата, боровете, маслините - всичко това гори лесно, там температурите редовно са над 35-40 градуса още от май месец.Отделно смолата и медът са препитанието на тези хора, изгубили са си къщите, но по ТВ почти не дават притеснени жители.На Гърция помогнаха най-много, дори Турция им помогна (която горя мног повече), сякаш само Гърция не е била готова да се справя със ситемните пожари там.Отново много парадокси, характерни за Гърция

15

ОХИ

преди 2 години

Цял Свят не може да нахрани Карагьозис,нито да му изгаси пожарите.

14

До коментар 14

преди 2 години

Извинявай, защо се държиш така с мен ?Аз си търся приятелка , трябва да правя пари и да съм добре !

13

Анонимен

преди 2 години

Войната за Троя показа на прекалено гордите Гърци, че си мислят че може да излъжат природата. Ами не може, природата е по силна и от доларите и еврото!!!! Трябва смирение и работа. Наглостта и алчността водят до загуби.

12

Аз

преди 2 години

Няма нищо страшно.Само да се ваксинират.

11

Анонимен

преди 2 години

До Живко от Варна - Живе, готов ли си да го лапкaш като Деса от ФЕРБ?

10

МВР ПОБОЙ

преди 2 години

За списвачите от клюкарника днесбеге, някакви пребити от МВР граждани, не са никаква новина. :D

9

Живко от Варна

преди 2 години

Извинете, може ли да ми помогните да съм във властта ?

8

до 7

преди 2 години

Вземи млъкни с "грипчето" . Доста нароид си отиде заради това "грипче". И със сигурност група българи с непрани потници , смучещи ракия пред блока - не са по умни от немци , евреи , англичани и тнт.

7

Пешо

преди 2 години

До Срамота!Е какво да изпрати, 20 военни с лопати ли???Може да нямаме самолети за гасене на пожари, или медицински хиликоптери, нонищо, важното е че Каракачанов поръча изтребители.

6

Абе...

преди 2 години

Гърция си гори всяка година по това време. Тази година обаче всички ресурси бяха хвърлени да глобяват плажуващите без маски, да ваксинират зорлем нежелаещите и да печелят от PCR тестове. Е, дедо ви господ им напомни на гърците, че има по-важни неща от някакво си грипче.