64

Е сега пак глупости

преди 2 години

Сутринта един генерал се изтъпанчил в ефир и казва аз съм потомствен антикомунист и така натакък и така нататък. Аз пък съм потомствен антифашист и антинацист ... и кое според вас е по-важното в момента да разкараме нацистите или да разкараме комунистите. Кое е приоритетно в случая ... То накрая ще излезе че с лозунгите за антикомунизъм просто се бави антинацизма и антифашизма, което пък трябва много да се замислят за природата на своя антикомунизъм.

63

Анонимен

преди 2 години

браво на Стойчо безплатното, да запали две маски за успокоение

62

Анонимен

преди 2 години

81 във Франция категорично пазят Макрончо. Но това ще им изяде главата на фашагите. Не знам кой ги подлъга, но здраво ги лъзна на пързалката и сега маскирания им като либерален, но де факто доста нацистки строй ще се сгромоляса. Ще видиш.

61

Анонимен

преди 2 години

То и немския ПСР се оказва фалшив. Тия случай Над половината са фалшиво позитивни!

60

Анонимен

преди 2 години

76, ако беше боцкане с плацебо ок, но не е плацебо. Дразнят ме жестоко, защото стана ясно че препарата им е опасен за жени под 50 г, а те даже искат да набодат и младежите и тинейджърите. Ако нещо е опасно за под 50 г, значи е двойно по-опасно за 14 или 16 годишни. В САЩ децата с миокардити вече са страшно много. Едно сърдечно възпаление, дори и излекувано прави това дете болно за цял живот, с ограничени възможности за живот и спорт. Момиче с изкаран миокардит при раждане умира с 87% сигурност

59

Анонимен

преди 2 години

Трябва да умрат повече и след това ще се осъществи мечтата на антиваксърите за стаден имунитет. Според мен поне 10% от населението на Земята трябва да умре скоро. Та България е още на 0,27%, а сме от водещите в тази класация!

58

Анонимен

преди 2 години

Басирам се, че в село с 10 човека ще обяват че има 20 болни. Тия вече се уляха с тоя вирус. Няма ли един достоен човек, който да излезе и да каже колко %от населението ни е предвидено за жертвоприношение? Преди 75 г същият "бог" поиска 3% от световното население, сега мисля че са 10%. Само защо всички трябва да да от белите по света? СЗО ви го каза, 10% от всяка държава. Вие обаче решихте да са 100% от Европа. Ще си платят за това. Още не го знаят, но цената ще е смъртоносна.

57

kris - до 75

преди 2 години

щом го казвам, ти как мислиш?!

56

Иван

преди 2 години

България има изключително опасен граничен режим-всички ваксинирани от зелени и оранжеви държави влизат без ПСР тест, а както знаем, те са скрити вирусоносители,а им е разрешено да се шляят необезпокоявани. Европа трябва да преразгледа този порочен режим. На всеки, влязъл на територията на Република България трябва да бъде направен тест,докато кзлезе резултат - 14 дни карантина

55

kris

преди 2 години

Тук никой няма капацитета да обслужи толкова тестове - нито да ги вземе, нито да ги изследва! Спрете да лъжете!

54

Мисирка

преди 2 години

Политкоректно е да се използват само плашещи заглавия. Ръст, скок, бум... Изреждаме после умрелите, като в заря-проверка на геройски загиналите и хонорара за деня ни е наполовина готов.Ако пък няма ръст на заразени, компенсираме с плашещи статии през час за реклама на ваксините и обясняваме, че на остров Тамбукту са открили нов щам "епсилон" и той пътува към нас..

53

Анонимен

преди 2 години

Празнословие по форумите, глупави " тези", а китаеца мутант вършее из Бг- то и ще става все по лошо, понеже всеки тука е тарикат, мутра- мечтател и откровен неграмотника! Епа нищо свястно от това не може да произлезе!

52

gosho

преди 2 години

До МАНИПУЛАЦИЯСамо чакай още малко и ще започнат да вкарват любимите им "Кошмар" и "Ужас" в заглавията- страхът все пак продава най-добре. Това че доста податливи на внушения хора ще си заминат от създалата се паника, a не от болеста- никой не го интересува.

51

Анонимен

преди 2 години

Какви случаи бе? София е празна. Останаха само работещите без отпуски. Старците са по селата, децата при баби и дядовци. Но пък е пълно с гастербайтери. Пълно е с чуждоговорящи. Идете на Витошка. На 1 българин се падат 5 чужденци. На всякъде в центъра се чува руска, подобна на руска реч, италиански, испански, френски. А да не забравя и арабски. Позволиха на кой ли не да дойде в държавата и сега ще ни затягат мерките. Ах как ще ви затегнем. Ах майко, как само ще ви затегнем.

50

Ръст на новобогаташи

преди 2 години

има.Елате на морето, остнанете достатъчно, ще го разберете.

49

Анонимен

преди 2 години

Ауу, клати се държавата и изведнъж се покачи всичко. Ама много е политически угоден тоя вирус бре! И как винаги ставаме червена зона, когато нещо в политиката може да изкара хората на улицата. Бас държа че ще измислят всичко което им трябва за да затегнат мерките в София за да не позволят хората да се събират. И не заради измислената им пандемия, а заради страха че ще нахлуем да им искаме сметка! Е да го направят. Тогава вече наистина ще им искаме сметката. Ще излезем всички, във всички градове

48

Анонимен

преди 2 години

Едва ли има и един болен...

47

Анонимен

преди 2 години

До 22Абе ти си променил постоянния си пост.Нали бяха важни само тия в интензивното? Как не ти писна да пишеш едно и също вече повече от година?!

46

абоната е на море

преди 2 години

1:1 излизат сметките.Сезона (силния) приключва, и вълка сит и агнето цяло!

45

Анонимен

преди 2 години

В САЩ са вършени много генетични манипулации с коронавируси