104

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен Мафиотско ***, много добре разбирам, че вирусът само задълбочава вече започнали болестни процеси в организма и спасението беше болните да започнат здравословен начин на живот, укрепване на имунната система и лечение на самата им болест, а не - в ковид отделения. Във всеки по-голям град трябваше да има ковид кардиология. Между другото и самите лекари се бяха сетили по едно време, че като помагат кардиолози, спасяват болните.

103

Darth shadow

преди 2 години

Ръст на какво? то е фалшива пландемия ковидоиграта много сте наивни и лековернищом сте се хванали на таз въдица..

102

От Берлин

преди 2 години

До 129 АнонименДо някъде съм съгласен с вас, но какво ще кажете за десетките хиляди възрастни немски хора, умрели някак си бързо след ваксинацията...! Да добавя, че е забранено да се правят аутопсии в тези случаи-всичко е само едно съвпадение, което се дължи на възрастта!

101

Бате Сечко

преди 2 години

Имайте впредвид, че медиите получават пари за да ни заливат всекидневно с тази пум... ия..! На мен ми е интересно, каква е тарифата на dnes. bg...???

100

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър 127То и от катастрофи не се умира, а от травмите причинени при тях УМНИКО!!!! Короната натоварва организма и тези със определини заболявания не могат да издържат натоварването. Без Корона можеха да преживеят 5, 10, 15 и повече години. Просто той им скъсява живота. Капиш?

99

Анонимен

преди 2 години

Шефа на РЗИ София се оказа прав да налага ограничения по реда на наредбата на Качарчев. Но като видяха "сопата" се отметнаха и него го изкараха виновен.

98

антиваксър

преди 2 години

Между другото, няма статистика от какво умират, защото от самия вирус не се умира и беше много важна статистиката на причините за смъртта, но никой не води такава, случайно.

97

FYFI

преди 2 години

Пак сме ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ ИЗРАЕЛ. С насилствено поставените експериментални ваксини и зловещия им медицински фашизъм.

96

Анонимен

преди 2 години

До Някой хора забравятСамо да те светна, че в алманаха със загиналите преди 9.9.1944-та комунисти, анархисти и земеделци няма и 2хил.човека!!! Този, който е издал трудовете на Мусолини в България и е правил реформи по негов образец е Ал.Стамбоилийски!! Вместо"черни ризи" е имал "оранжева гвардия"със сопи. Водача на"фашиските"преврати 23-та и 26-та Кимон Георгиев е водач и на 9.9.1944г. и първи мин.председател след това!!!! После е министър и вице при Г.Димитров. Някой хора нищо не знаят!

95

Анонимен

преди 2 години

Този процент, представен така не ни интересува. Интересува ни какъв е процента на 100 000 човека. Щото ако направят тестове на 782 човека само, значи ще имаме 100% и ааууууу, голямата зараза е дошла. Ти да видиш, страх и паника да има. Скоро война ще има.

94

Анонимен

преди 2 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ФАЙЗЕР ПРЕДИЗВИКВА "ПРИДРУЖАВАЩИТЕ" ЗАБОЛЯВАНИЯ - ДИАБЕТ, ЕМБОЛИЯ, РАК, ИНФАРКТ, ТРОМБОЗА И Т.Н..

93

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини...

92

Анонимен

преди 2 години

Носи по три маски и една отзад, ваксинирай се през месец-но не давай акъл на другите. Живей с орлите.

91

Анонимен

преди 2 години

КОЛКО ОТ ЗАРАЗЕНИТЕ И УМРЕЛИТЕ СА ВАКСИНИРАНИ?ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,Ч Е ТУК СЕ ДАВАТ СПИСЪЦИЗА УМРЕЛИ ОТ "ПРИДРУЖАВАЩИ" ЗАБОЛЯВАНИЯ - ДИАБЕТ, РАК, КРЪВНО И ПР. ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ,Ч Е ФАЙЗЕР ПРЕДИЗВИКВА ТИЯ БОЛЕСТИ?

90

Анонимен

преди 2 години

Преместил съм си го фара от другата страна на борда.

89

Анонимен

преди 2 години

Не всички неваксинирани са антиваксъри. Много от тях са объркани и уплашени от антиваксърските лъжи и пропаганда обикновени хорица. Някои от които след това умират. Затова и антиваксърството е човеконенавистно и трябва да води до затвор.

88

Анонимен

преди 2 години

Няма нито един напълно ваксиниран в болница.

87

Зоро

преди 2 години

Откъде идват новите случаи? Има ли пср за тези, които влизат от чужбина? Ако е позитивен, къде карат карантина?Ако всички, които влизат, са подложени на тест и после реална карантина, откъде ще се качват бройките?И защо този тест не стане безплатен или макс. 20 лв за българи?

86

Анонимен

преди 2 години

умрели са само антиваксъри.

85

Анонимен

преди 2 години

Не пишете от тях колко са ваксинираните