406

махарадж

преди 2 години

Кой влобще си е въобразил че няма да гледа шоу със шоумена слави бива си го преди години успя за нула време да продаде иода от аптеките а сега ни забавлява за да може радев да деиства план корея пасти да яде и успя

405

До 436

преди 2 години

Заплачат ли комунистите от името на "народа", значи са озверели за власт!

404

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупка,докато влиянието на лоестият крадлив нарцис бъде сведено до кота НУЛА!След това можем и да имаме нормално правителство и изпълнителна власт.

403

Анонимен

преди 2 години

Ами Славчо,за тия десет -плюс години управление на крадливата хунта,всички малко или много са зависими от крадеца!

402

Истукан

преди 2 години

Поне да бяхте се извинили на избирателите си за гаврата и шоуто. Кой нормален ще гласува за 3-ти пореден път за ИТН? Цяло шоу падна с преговорите за съставяне на правителство и оттеглянето на 2-та кандидата за премиери. Не стига, че ИТН върна мандата на предните избори и предизвика предсрочни, а сега отново ще има предсрочни избори заради ИТН.

401

Анонимен

преди 2 години

Славчо шоуто свърши ли ,ти никога няма да имаш ,120 депутата ,че да се фукаш ,умря коня )

400

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно и Буджака ще фане пътя към дубай.

399

Петко

преди 2 години

До 397 Кирил Да допълня-миналата седмица един политолог каза- безпаметността на българина граничи с *** -ло-умие .Да не помниш кои са Мая Манолова,Татяна Дончева,Христо Иванов,Атанас Атанасов,гаврите на Трифонов с всички кадърни хора,включително с примата Лили Иванова и да им вярваш, аз по друг начин не мога да определя

398

Анонимен

преди 2 години

До *** Комунист - Не че нещо искам да кажа , ама как се наричат хора които 30 години не могат да си уредят държавата... - ________ - Такива хора се наричат "оставачи". Имаше ги, когато бях ученик! Оставяха ги да повтарят годината. Сега такива няма. Определят ги с понятието "лузъри" или на български жаргон - "***"!

397

Анонимен

преди 2 години

Скъпи български пиленца. Раша ви готви разгромяваща победа в полза на своята марионетка Радев на предстоящите президентски избори. Раша ще ви покаже, че колкото и да сте разединени, можете да се обедините в името на руските интереси и да гласувате за техния найгголям защитник Румен Радев. Браво скъпи матрьошки, вие знаете как отново да върнете силата на вашта матушкв Москва на българска територия.

396

Анонимен

преди 2 години

До ОтговорГРОБ са диктаторска партия, народа страда , докато те се кефят, че мачкат народа, стига , ЕНП таковаха майката на населението!

395

Отговор

преди 2 години

До 434 Не бъди сигурен, че никой не иска ГЕРБ! Просто някои ще го разберат по трудния начин! А и трябва да се премахне това зло, което беше генераторът на цялото това разделение...Фигурантът Радев, и ДС-сектата след него!

394

Анонимен

преди 2 години

Лошото е , че май никой си няма идея , как ще се излезе от тази ситуация .Ако ще още 10 избори да се проведат . Никой не иска ГЕРБ . Май вече никой не иска и ИТН / за ДПС не е сигурно/ . ДБ не иска правителство с мандат на БСП . ИТН няма да подкрепят никого . ДБ и ИТН не могат да се понасят . Пита се, към президентска република ли отиваме . Добре ще сменим формата на управление , ама ако някой като Тошко спечели , тогава що ще чиним ний ....

393

The Dude

преди 2 години

Не стреляйте по Чалгаря, той толкова си може! Просто кукловодите му се изгавриха с наивния избирател! "Хляб или зрелища"? Сещай те се , кой ще плаща сеира/зрелищата/!

392

Анонимен

преди 2 години

Трифонов определено е шизофреник! "Ша ви пусна сега един министерски съвет и премиер, да видите вий какво чудо!" Пуска го. След малко обаче: "А-а-а, пуснах го, ама някой враг ша вземе да гласува ЗА, ко ша стане тогаз! Не-е, не, не, не, няма да се гласува!"

391

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 418:ТАКА Е,НО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА БГ,КОИТО СА ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ В ЕВРОПА НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!НЕЩО,КОЕТО ПОСТОЯННО СЕ ОПИТВАМ ДА ПРИПОМНЯ,НО ОСТАВА"ГЛАС В ПУСТИНЯ"!ИНАЧЕ НЯМА ПАРИ ЗА ВСИЧКО ТОВА,А ПОСЛЕ ИДВАТ И СПОРОВЕТЕ БЕЗКРАЙНИ И НИКОГА РЕЗУЛТАТНИ!А ЗАВИСИМОСТТА ОТ ЕС Е НЕИЗБЕЖНА,ДОКАТО ИСКАМЕ ПАРИ ОТ ЕС,ВМЕСТО ДА ГИ ПРОИЗВЕДЕМ НА НАША ТЕРИТОРИЯ!И НИКОГА НЕ ОБЯСНЯВАТ ЗАЩО БГ Е НАЙ-БОГАТА ПО РЕСУРСИ С НАЙ-БЕДЕН НАРОД! КОЙ ДИКТУВА"ГЕНОЦИДА"?!

390

Отговор

преди 2 години

До 428 Майтапчия бе! Досега сами едни се набират да "чегъртат"! Борисов винаги е бил толерантен към опонентите си! На тъй наречените "протестъри", даже и изпрати полицията да ги пази! Е, освен ако се е налагало да отговаря на някой пияница, или на някой Фигурант с "чекмеджетата"!

389

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАааа, така лииии , герберите само дебнете коя пратия може да провалите или смачкате, коя да прекарате или коя да привлечете, за да хванете властта, аман от безкрайната ви жажда ви за власт, то поне да управлявахте добре , а то само едни кражби - финансови и матерални , нищо съзидателно и с мисъл за бъдещето на България и спирането на демографската катастрофа с добре платени работни места , плащане на майки, реализиране на продукти и развитие на БАН,науката или нещо друго

388

анонимен

преди 2 години

Хубави калмари само при Драго в Черноморец срещу автогарата.

387

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ няма алтернатива....доказано. Ако щете най-малко зло го наречете, ама....факт.