466

Ханонимен

преди 2 години

С бесепе може. С радеф също. С доган също,но явно само маркуч ефенди не е разбрал,че доган не е дпс. Оказа се,че с никого освен бесепе не може.После бил против статуквото. Явно той иска еднолично да е статукво хехехе

465

Анонимен

преди 2 години

освен физически имаш и ментални увреждания от множествената склероза.

464

Глупости

преди 2 години

За какъв суверен бълнува тоя?!? 70 процента от хората въобще не са гласували. Суверена не иска да ходи на избори щото няма кво да избере. А иначе за шизофренията си е напълно прав, има си я. И сега, като си прибра смехотворния кабинет, почна пак да се оправдава и да търси кой му е с.рал в гащите.Като гледам май най-добре е танковете да дойдат ама като сте всички в парламента. То пък няма танкове вече...абе мани, гола вода сме.

463

Анонимен

преди 2 години

Този защо се държи като дественица на 30 - Иска дете но не иска мъж.. Политиката е *** работа, а управлението още по мръсно. Но някой трябва да върши и тази работа.. А народа даде право ИТН да е пръв и да управлява, но Слави неще да дели баницата с други иска той да коли и беси без да има възможност и власт дадена му от суверена..

462

ШибиРиби

преди 2 години

Мноо си вярва тоя кестен

461

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на Слави е, че иска да направи правителство, все едно за него са гласували 2 милиона българи.... Няма толкова заблудени да го направят обаче! Нъцки

460

Анонимен

преди 2 години

Тръгнаа да изчагъртват ГЕРБ ама накрая са самоизчагъртаха и сега се излагат като за световно. Кво да им коментираш на тия смешници, чак жал да ти стане като ги гледаш колко са слабички.

459

Анонимен

преди 2 години

Дълъг неуспешен човек като политик реве по Фейсбук, че не може да се справи със гласовете от нагласено машинно гласуване.

458

Анонимен

преди 2 години

Шизофреници са хората, гласували за тези, дето сте неспособни да съставите правителство.... 2 пъти един след друг...

457

Карабинера

преди 2 години

Докато му викаха ,,учендолския'' беше ОК,но от как взеха да му викат ,,анадолския'',акциите му се сгромолясаха барабар с оркестъра и балет Магаданск.Изглежда че за в бъдеще ще му се наложи да прояви по-голяма креативност за да поддържа настоящия имидж и стандарт на живот.

456

ББ

преди 2 години

настоятелно молим САЩ...помогнете ни,осветлете мафията!...превзели са медии,телевизии,администрация,съдебна,икономика...не ставайте съучастници...молим ви като Приятелски Народ с възможности...Моля Ви!!!позорно е ...но Ви Моля!!!

455

ББ

преди 2 години

До АнонименгроП-дпс са мафия бре...никога повече мафията...не го причинявайте на децата си за Бога...никога...просто ви манипулират...търкахте билетчета...те си деляха с божков и менда,лиляна ви санираше...ама ви е студено и мокро....закриват училища да може да сте неграмотни и глуповати...за да ви крадат бре,платихте кражбата на века КТБ...бойко ги събра за три дни,купи си такса спокоиствие с скрап АЕЦ,с самолети на чертежи...от нашите залъци...не мога да повярвам,че не го виждате...пУтриотЕ

454

Анонимен

преди 2 години

390 Защо да не се върнат, демокрацията сме? ГЕРБ е българска партия, членка на ЕНП. Втора политическа сила, на стотни от първата, която спечели само със стотни,ИТН.

453

Марко

преди 2 години

На лудите трябва да им вървиш по гайдата,защото иначе става страшно както виждаме.И представете си възмутен е от омразата,злъчта, помията? !Що за луда работа е томва

452

Анонимен

преди 2 години

Лудите не знаят, че са луди. Та и Слави с антуража си, който следва по петите, накуцващият чалгар.

451

Анонимен

преди 2 години

През 2009 ГЕРБ получи 116 гласа в парламента, което е недостижима мечта за ИТН. Слави да се скрие, защото санитарите с белите престилки, идват.

450

Анонимен

преди 2 години

"Някой трябва, да изхвърли ***", вече не впечатлява никого, видяхме, кой иска да е метачът. Сега е актуално, да пуснем водата след ИТН, която се хлъзна по отходната тръба.

449

Анонимен

преди 2 години

Пропусна БСП/ДС, Радев, Божков, значи е зависим от тях. Веднъж магаре за вода, втори път магаре за вода, на третия се чупят стомните. На следваците избори ИТН, няма да събере и 10 %. Хората няма да простят на Слави, който нагло, ги излъга няколко пъти, вкара данъкоплатците в огромни, ненужни разходи, отложи важни проекти и строежи,чрез марионетките на руския човек Радев и се събра с БСП/ДС.

448

Малееее

преди 2 години

Сега с тия Баце ми се вижда гений!

447

Чалгарос

преди 2 години

От Барбадос