486

Анонимен

преди 2 години

Не се казва лудница, а психиатрия и Трифонов наистина трябва да живее там. А точната диагноза ще постави лекуващият го лекар.

485

Анонимен

преди 2 години

Другаря Хр. Иванов, И. Костов, А. Атанасов и Прокопиев тръгнали да оправят България.. Не виждам с какво са по различни от тиквата и доган.. А на Божков адвокатката се оказа по глyпaва дори хаджигенов.. Мога да им кажа само, ДОВИЖДАНЕ!

484

Анонимен

преди 2 години

Славчо имате една работа да свършите и вие не я вършите --актуализация на бюджета. И докато не я свършите тая работа всички депутати значи сме избрали.240 *** за угояване.

483

Анонимен

преди 2 години

Кой и колко му плати?

482

Анонимен

преди 2 години

Всъщност единственото, което се срути е лъжата че сте нови. Не, не сте! Вие сте придатък на БСП и бяхте създадени от комунистите кукловоди, за да съборите другите и да върнете старите ченгета на власт. Проблема ви е че народа се усети. Ей за това се оттеглихте. Не се правете на честни девици, ама работещи в публичен дом. Беше смешно, но вече е жалко

481

Златка Райкова

преди 2 години

LADY Десислава Атанасова, заработи ли за силиконки, мааа, муцка !!!

480

Анонимен

преди 2 години

не е шизофрения, множестенна склероза е.

479

Хахахах

преди 2 години

суверените все ДБ коментират, харесват ли ги, мразят ли ги? Някаква фиксация!?

478

Този

преди 2 години

Писна ни да го гледаме 30 години на екран а сега и в политиката !!!

477

Анонимен

преди 2 години

Да, Ходът на Слави беше уникално добър и измитащ самозабравилите се навлеци. Дори съветът му, Тошо да се остриже не бе приет за демомострационен фризьорски бойкот на властта а като технология за почиатване на тошовата ряпа от въшки и другитампаразити. Полезен ли бе Слави за Народа. Както преди изборите, така по време и след двойните избори Слави бе полезен единственно за себе си. Е са тая излашката доминиканска кохорта заминава за Каралуково да Карачеснеко, Етаж втори с усмирителните ризи.

476

Слави евала!!!!

преди 2 години

има се усещането че никой неразбра великия ход на Слави. Накратко. Няма начин да не му е писнало от късопнисуалните Муци и за да ги закопа в един ден , така както монархите правят. Той си направи партия, издигна всичките си психопрезервативи на най видуемите позиции и ги ариза да утвърждават проекто правителство ама със съвсем неподходящи хора от амбулатен дипломант до преписвателен плагиятник. Резултатът. Слави изчист обора от *** и на есен с нова чалга и песен.Ташачко ще пасе папапатките

475

Прокурор

преди 2 години

Слави, не се тревожи. По нареждане на шефовете- г-н Борисов и г-н Гешев, се опитваме да ти скалъпим някакви обвинения и да те тикнем в пандиза! До един месец ще те изненадаме, ама неприятно!

474

Анонимен

преди 2 години

Кой сега ще обслужи по- добре интереса на стопанина- бате или Ристю? Бате бил лош и крадял, а Ристю празен лаладжия- риформатор!

473

Жалко за народа

преди 2 години

Славчо, шизофренично беше твоето поведение. Това беше последен полет над кукувичето гнездо ИТН. Благодарение на твоите безспорни умения на политически космонавт любител.

472

ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА

преди 2 години

Слави Трифонов се провали с гръм и трясък, И т. н. ОТТЕЧЕ У КАНАЛА....залезе преди да изгрее.... предаде протеста и достойно изпълни заръката на задкулисието на ДПС и ГЕРП!!!!А и гаргамелите да не се дуят кат пуяци, знаем как ни приватизираха с командира....

471

S. NATO

преди 2 години

Добро утро от красивото Българско Черноморие, пети етаж, с изглед към морето, кафенце с две кафяви захарчета! С голямо задоволство установих, че всички постове от вчера, подписани със "Сата НАТО", са изтрити. Което е един прекрасен атестат ! Поздрави на сексуалния извратеняк от село Банки, известен с това, че е подарил жена си на сеоя кум, а взел да работи кумата си. И поздрави на създателя на жълто-кафяв контент и 1/4-вековен разказвач на пикочно-полови вицове, мосю Трифонофф!

470

Анонимен

преди 2 години

Явно за болен от множественна склероза всичко изглежда като лудница.

469

БайХ

преди 2 години

Този до кога ще се опитва да ме поучава? Не разбра ли вече че това не е работа на политиците а на духовните водачи - нещо което той не ще може да бъде. Аре бегай с тези лозунги, свивай си байряците и дим да те няма!

468

анонимен

преди 2 години

То се видя кой е ку-ку. Скрий се вече

467

A

преди 2 години

Славчо, сменяй дилъра пич! Ставаш нетърпим.