39

Анонимен

преди 2 години

Петър Илиев за мен е най-добрият асистент. Много достъпно обяснява, само той говори, дава примери от практиката. Има по 5 упражнения на ден, и не се уморява, ентусиазиран, ерудит, дава всичко от себе си, прави го с дух и сърце. Има подход. Наистина се държи към студентите си с уважение. За доц. Киселова, за жалост, не мога да кажа същото!

38

Слави ни лиши от ПИ

преди 2 години

Слави е те това направи добре.Изправи плагиятиращия преписвач дето копи-пейстнал 40 страницоьнушки отДоцентски интелктуален труд внедоцентски неинтелектуален продукт.Славиту направо елиминира тоз плешливия.Защото в ИТН може даима самоедин светещ черепухич къфтое СлТръ.Та въпросът кой е изнудвал Славиту да тури тоз красвчик дето го били обичали от Барбадос до ЧернияКос както той сам пред свидетели подтвърди Бачо Пешо със Слави не по тоя начин.Ти си никой от Барбадос.Той е некой и без Барбадос.

37

аз

преди 2 години

До Анонимен 45------------------освен нея там е една друга дърта комунистка- Нина Дюлгерова- дъщеря на бившия началник на комунистическите профсъюзи Петър Дюлгеров. Която навремето ходила на море с правителствения самолет.

36

Анонимен

преди 2 години

В СУ преподава освен този и една дърта комунистка, мисля че беше някаква Пиргова. Често се мотае из телевизиите. Това не говори добре за нивото на въпросния ВУЗ. В Пловдив пък преподавал онзи Жан Виденов. Смятайте какви хора пълнят главите на младежите с глупости. После защо чалгаджиите взели толкова много на изборите.

35

Анонимен

преди 2 години

На мен в ТУ- Варна ми искат публикации на английски и участие в конференции. Как тази жена се е разминала с тези изсквания- не е ясно. Предполагам изискванията са се променили вече. Иначе някой от двамата ще гърми много яко- за уронване на престижа на учебното заведение или за плагиантство.

34

този герой ...

преди 2 години

....е от групата на лъскавите гпави КРАТУНКОВИ.....

33

Ха-ха

преди 2 години

Като адвокат има право да лъже на поразия-това му е работата.Обаче като преподавател-не може.

32

Кучиндол

преди 2 години

И тоз човек ще обучава бъдещите юристи.

31

Ванката

преди 2 години

Пешкоо, бабин сладък ... то и пълното ти шеС от училище сигурно е от преписване...

30

Анонимен

преди 2 години

Много сложно подаването на сигнали бе, Герджиков, така само отказвате потършевшите. Я направо проверете работите на доцентите за последните15-20 години. Голям резил ще падне.

29

Анонимен

преди 2 години

Жалко за Барбадоса.

28

Асан

преди 2 години

Изгоря Пешо плешивото куче... Да фаща влака за Барбадос :))))

27

Анонимен

преди 2 години

Ало външното министерство!Вие, кога ще информирате Барбадос,че имат консул у нас?

26

До 22

преди 2 години

"Тези двамата ще има да си мечтаете да ви управляват..." Не за тези сме си мечтали, драги господине. Слави се яви като Спасител - с мантри за морал в политиката, за млади, кадърни, честни и неопетнени хора... А се оказа, че само първия критерий покриват, с другите се издъниха още преди да са влезли в политиката... Ако бяха останали, щях да се съглася, че "Всеки народ заслужава простаците и терористите, които го управляват. На новите властници им трябват полезни и..оти като вас". Та кой е и..ота?

25

Анонимен

преди 2 години

У нас са познати няколко десетки софтуера с които за 3-4 минутки се засича дублиран текст - автоцитиране, рецензия на даденият труд, автореферат и най-често плагиатстване . Някои от тях са безплатни, ползването на други е свързано с такса.СУ ИМА И ПОЛЗВА ТАКЪВ ПРОДУКТ! Проверката в рамките на собствени ресурси на СУ става за по-малко от 3 мин.

24

Руския

преди 2 години

Срам!Да се плагиатства снаучна дисертация е позор!

23

Анонимен

преди 2 години

Спрете да провокирате Петър Илиев човека видимо не е добре, държи се агресивно и твърди, че произхожда от славна родa, която повалила много врагове с щик и той нямало да бъде изключение. Ей такива изпадат в амок и извършват атентати. Да ходи да се прегледа и да вземе Слави със себе си. Слави каза че и той бил агресивен и гледа много лошо. Добре че не направиха правителство, можеха война да запалят. Ей така е дошъл Хитлер на власт.

22

СУ стана за смях

преди 2 години

Вън от СУ на отличникът - заклет преписвач ! Що за алма матер е тази люлка на плагияти!

21

Анонимен

преди 2 години

А ако се окаже убиец като повечето комунисти след 90та година? Комунистическите убийци тогава продължаваха да ги погребват с венци и духова музика. Ко прайм с 20те имота на Рашков, дето жена му ги била спечелила?

20

noname

преди 2 години

Ако е плагиатствал да си получи заслуженото, но ако не е, такова шоу и съдене ще има. малелее. Но и в двата случая цирка ще е на най високо ниво.