21

Пак 21

преди 2 години

О, ти ме познаваш? Щото един си призна с глупостта си, но още не съм поискал намесата на Прокуратурата! Не съм симпатизант на Сталин, макар че разбирам неговите почитатели. Нали британците избраха за човек на столетието Чърчил - негодник, лично отговорен за гибелта на четвърт милион австралийски и новозеландски момчета в Галиполската операция, одобрил варварските бомардировки на България, Германия, яростен българомразец!

20

21 до 24 продължение

преди 2 години

...Гестапо открива в холандски банки грамадни сметки на Луков, явно от далаверата със Шкода и съобщава това на нашето правителство. Луков е уволнен от министър на войната. После се опитва да изпрати български бойци на Източния фронт, но никой не се подава! След това е застрелян при едно зле изпълнена акция.В по-ново време някакви фашаги съчиниха "Луков Марш", разни тъъпи легенда как сам с три оръдия спрял и изгонил сръбската армия от Кюстендил! Само дето съчинителите нямат представа от артилерия

19

21 до 24, същият 13

преди 2 години

Преди малко говорих с Виена и ми казаха, че законът се казва Wiederbetaetigungsgesetz, касае главно отричането на Холокоста и възхвала на фашизма. Максималната присъда е 10 години! И никой не ти гарантира, че няма да си в една килия с мигранти! Може пък това да е мечтата ти! Прочети за негодника Луков, има нещо и в Уикипедията. Закупува калпави зенитки Шкода и така обрича на гибел хиляди софиянци. Гестапо ...

18

Анонимен

преди 2 години

Аз не виждам престъпника в този човек. На това е способен само негово величество бюрократа. Националноста е без значение. Между другото новината е стара.

17

ф

преди 2 години

Че как са го открили? Или сам се е похвалил на чашка, или някой го е издал.

16

Bbb

преди 2 години

Сериозно мазе! Дай боже всеки с такова.

15

До Зоро Ч

преди 2 години

Че то от монархия до диктатура е е дна крачка. Те всички монархии преди са били и диктатури. Царя е колил и бесил в буквален смисъл.И кво, смяташ че е добре да хрантутиш и цяла колекция от *** в наши дни плюс всичко останало ?!? Да , доказано е че в английската кралска фамилия няма никакви следи от ДНА то на древните им крале. ...Прави си сам изводите

14

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля че ще му се размине с глобата, дори ако трябва да я плати съвестни граждани ще съберат сумата и ще му я дарят, истинските родолюбци ще подкрепят своят съгражданин, всеки немец знае че Хитлер е бил родолюбец на първо място, направил е Германия от мизерстваща държава до световна сила и просперираща икономика. Язък за танка и другите сувенири.

13

Alex

преди 2 години

Върнете кокекцията на човека бе!

12

.

преди 2 години

Хайл Хитлер! Тогава Германия беше велика!

11

Пешо

преди 2 години

Пичове,работата върви на зле ,щом събират дори колекционерските оръжия.

10

Анонимен

преди 2 години

ДЕМОКРАЦИЯТА Е НАЙ-ВЕЛИКАТА СИСТЕМА. КОЙТО НЕ ВЯРВА Е КУКУНИСТ!!

9

250,000!?

преди 2 години

Тия не са добре!Ама изобщо!!!

8

фон Рибентроп

преди 2 години

Браво на този старец който е съумял да съхрани тези антики за толкова дълго време !Що за предатели са от свитата на днешното джендърското правителство в Берлин,които обявяват тези реликви за . . .незаконни !?

7

комшията

преди 2 години

До Анонимен 1Тихо тихо че не са погледна ли там на тавана има подводница!U-571

6

Анонимен

преди 2 години

"Адвокатът му обяви, че музей от САЩ е проявил интерес към танка."----------------Е къде другаде да отиде освен при Четвъртия Райх.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако държеше бежанци щяхте да го наградите.

4

SS

преди 2 години

Браво на човека ,че съхранил част от военната история .

3

Анонимен

преди 2 години

Фашизма се завърна на власт и си иска обратно оръжията.

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Едно време в...казармата казвахме за...танкистите - глава проста,между два...лоста. Апропо,танка Пантера е много....красив и щом двигателя му работи е...боеготов.Като се има в предвид,че гори бензин,не му мърдат 100 литра на час.