6

Анонимен

преди 2 години

ГaHbo като иде на чуждо място трябва да се нaaka om комплексарщина ! Преди седмица бях свидетел на такова "представление" - празнуващи в квартален ресторант-градина след яко врещене и надуване на чалги ,решиха да доизбият комплекси със заря .Пламна пожар в сухите треви в съседство , за които треви гербавата община се беше погрижила да има в изобилие . Добре , че пожарната прати кола на 5-та минута и угасиха огъня в зародиш ! Иначе коли ,сгради ,хора - не ми се мисли какво щеше да стане !

5

Анонимен

преди 2 години

А в Пловдив кога? Всяка събота че и около 23:00 часа има файеверки. Няма такава държава.

4

ф

преди 2 години

Това въобще не е никакво глоба. Трябва да има и общественополезен труд и пр. От миналата година комшията направо изтрещя с пиратките.

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ислямските пръдльовци ги използуват за да изтребват или стресират животните,най-вече гълъбите. Ако нямало гълъби щял бил ми бил той да се изтърси от небесния rъз некъв си зелен conoлъ на име Меди,а после некав *** на име Мохамед. Тия са болни от стомашо разстройство у мозъко. Не глоби,а затвор и екстрадация от Царство България.

2

Анонимен

преди 2 години

Я да се съберат банда герберасти, ченгесаци, калинки и орда висши лапачи на банкет, лично кмета ще им пали фойерверките и после ще вика незнам.

1

Доста безотговорно

преди 2 години

Фойерверки в тази суша.