22

БЛООМБЕРГ

преди 2 години

Като чуя Блоомберг като източник на нещо си мисля веднага за Билдерберг. Веднага се ориентирам кое как е.

21

Demonaz

преди 2 години

Кой беше Аркади Шарка,че да казва кои групи трябва са ваксинирани? В Младост не беше такъв промит мозък. В Перник моля ти се по-строги мерки при 11 болни. *** цирка.

20

детски градини

преди 2 години

До колкото знам като минимун искат изследвания на детето преди да го приемат и ако ваксинирано е с приоритет. Нормално и така трябва да бъде децата са най-големи супер заразитилени и трябва да имаг поставени всички необходими ваксини.

19

до 24

преди 2 години

Дори да не е на 100% ИМА ЗНАЧЕНИЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ВАКСИНАЦИЯТА.

18

За учителите

преди 2 години

НЯМА КАК и няма не искам и няма недей щом са си избрали така професия ВСИЧКИ задължително под две игли ваксини и това трабва да се прави всяка година. Едно дете заразява съученици си в един клас включително и учителя си. Учителя после има часове с много други групи / класове и той предава нататък на други учиници които после го нося вкъщи на маме и тате те пък на колегите си в работата. Една дълга верига. Повечето Българи живеят с баби и дедовици в контакт с децата получават вируса и умират.

17

Може иначе

преди 2 години

Пълен локдаун, без изключения и никакви привилегии за бизнеси, който оцелее да оцелее голяма част от бизнеса има много скрити пари и мазнинка от укривани данъци и приходи.

16

Може и така

преди 2 години

СМЕЛО НАПРЕДЕ БЕЗ НИКАКВИ МЕРКИ, по-бързо хората да се заразят и да преболедуват. Прочистването от стари и болни пенсионери ще осигури приход на държавата от спестени пенсии и помощи за стари болни инвалиди. Така също може.

15

Може разбира се

преди 2 години

ПРОСТО Е всички затовери пространства в които се събират хора са места за обмен на всякакви вируси и бактерии. Няма друго това е другото е шикалкавене и пазарлък избирателен дето искат 9% ДДС и ако да е 0% а пък защо ли не дори да им плащат помощи от държавата пък после обикновените хора да плащат недостига в държавната хазна с високи данъци и също високи цени от търговските обекти за да се опаричат.

14

Айнщайн

преди 2 години

Да правиш нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат е. ????

13

Анонимен

преди 2 години

До тъй де окрадена ......от експертите

12

Анонимен

преди 2 години

Този не знае ли че мерките са по-опасни от вируса? Да пита Стойчо Кацата ако не вярва.

11

Анонимен

преди 2 години

Нон стоп разни *** въртят и сучат около тезата за тази прословутата ваксинация да стане задължителна! Как ще задължава жив човек да си поставя доказано не работещ препарат, който дори не е ваксина а един експериментален препарат?

10

Анонимен

преди 2 години

Вече всеки може да реши за себе си дали да се ваксинира или не. Няма нужда от допълнителни мерки. Те са само излишно съсипване на икономиката и подлудяване населението

9

тъй де

преди 2 години

Чудя се аз, каква е тази държава от около 7 милиона души, на която здравната система няма да издържи, ако изведнъж в болниците влязат 5-10000 болни?!

8

Анонимен

преди 2 години

Да се спрат всички компенсации за всички бизнеси! Само затъваме в дългове а някой стават милионери от помощи. Сигурно на зима ще ударят пенсиите!

7

Анонимен

преди 2 години

Искат да затворят малките магазинчета, за да могат немските магазини като кауфланд, лидл и други да печелят пари.

6

Анонимен

преди 2 години

Айде да си самопошибнете един камшик с тези мерки и да отпрашвате в 9 земи в десета. То не случайно е казано, че змея живее от 9 земи в 10-та, защото нищо не знаем и има такива земи. Легендите не са легенди и вируса не е вирус.

5

Анонимен

преди 2 години

Много интересно как при гадините от оная НАПаст божия и търгашите на пари, измислен коварен вироз няма.

4

Ха

преди 2 години

Не спазвам мерки и няма и да почна да спазвам !!!

3

Анонимен

преди 2 години

Слушайте ги "експертите", експерт = назначен зависим *** на копанка