8

Анонимен

преди 2 години

Мамка му! Абе хора, там не беше ли гората на царчето, дето не му дадоха да я изсече? Я проверете. Че тоя плу жек се върна със славунчовците в държавата и се почна отново дървената мафия. Проверка, моля!

7

Анонимен

преди 2 години

Отговорните държавни служители да вземат да отговорят защо няма работещ официален информационен сайт за бедствия и аварии в бг в реално време? Гледам едни умрели проекти по ЕС с последни информации и картинки от 2015-16г? И да напомня кога ще имаме медицински хеликоптери?

6

зелен чорап

преди 2 години

Резидентът запали държавата.

5

Бачи Кико

преди 2 години

Съсипеш ли гората - изчезва водата,а изчезне ли водата не можеш да върнеш гората. Влиза се в пустинен цикъл, от който връщане назад няма! Така, че който бъде заловен да пали умишлено трябва да се съди за тероризъм и антидържавна дейност. Минимално 20г. затвор, а не като сега 3г. условна и 1000лв глоба.

4

Анонимен

преди 2 години

Надявам се да се купят самолети, защото колкото и невероятно да звучи и в България има пожари.....Толкова изчезнали милиарди и нищо не е купено за такива ситуации.

3

Радеф в пандиза

преди 2 години

Радеф и хайката му са виновни.

2

Бачи Кико

преди 2 години

Баце за 12години запали държавата, а в последния месец я запали и БУКВАЛНО.... Тоя нерез е готов и гората да съсипе, и през трупове да мине само и само да се върне на власт. Проклет да си ти и лакеите ти.

1

Анонимен

преди 2 години

Кой го е запалил мохикани или бледолики? Води ли се разследване?