16

Анонимен

преди 2 години

Ама това въобще не е рекламен трик. М дааа , горката парясница, видиш ли от 20 години подсмърча подир него, ама все не намирали време да се изчаластрят .

15

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..Е,не съм много съгласен...НЯКОГАШНИТЕ серии на "Приятели"../тая последната не съм я гледал и няма да го направя за да не разваля впечатленията си/,са наистина "Много свежи"..."Бар Наздраве" си е типична..РАЗВЛЕКАТЕЛНА поредица..В "Приятели" има....има нещо,което хем развлича,хем доставя истинско удоволствие,особено на тези,които бидейки млади,в една или друга степен припознават себе си в героите..

14

Анонимен

преди 2 години

Помислиха си, че са страхотни артисти след приятели и тържествено отсвириха сериала, за да правят соло кариери, но се оказаха гола вода и сега всячески драпат да си върнат отминалата слава. Дейвид Шушумигов и и Дженифър гръцка да станат двойка в живота? На какво ли не е готов човек за пари.

13

Анонимен

преди 2 години

България върви в същата тази мода сега. Хората предпочитат парите и фалшивите връзки. Но всичко там е до време. А лошото е,че времето е малко. Пълно е с Дженифери в България в момента.

12

Анонимен

преди 2 години

Дженифър се кефи на макс на живота!

11

::))))

преди 2 години

Брад изостави Дженифър и се подига с нея. Тя го преживя трудно, но Господ си знае работата. Нищо не забравя.

10

Пепи - програмиста

преди 2 години

Тази ли беше дето не вдигала телефона на неваксинирани . Не мерси - ще я пропусна . Да си я гледат ваксинирани .

9

Сериалист

преди 2 години

Много харесвам сериала, но много състарени изглеждаха на събирането... Майка ми им е набор а изглежда в 30те си, те я 70те ... :/ Толкова ли е тежък живота в Холивуд в сянката на най-успешния ситком сериал?

8

паликар

преди 2 години

Дженифър Анистън и Брад Пит бяха най-добрата двойка. Питко никога няма да намери жена като Дженифър.

7

Анонимен

преди 2 години

Да си кажем истината. Кухата Дженифър предпочете бляскавия и хубав Брад Пит ... пред истинската любов. Е това и струва скъпо, както знаем. Брад е заебаа, остана без деца, сега е дърта чанта... и се чуди ,как са намери покой. Така става, като търсите комерса да си знаете.

6

Анонимен

преди 2 години

Супер, но ми прави впечатление как ценностите в съвременния свят са доста изкривени. Качествено прекарано време е да не правиш нищо, да пиеш вино, да ядеш и да се смееш? Ако така прекараш целия си живот едва ли може да се наречено качествено...

5

Св

преди 2 години

Любимият ми сериал с любимите ми актьори. Браво!

4

ПроСоТо

преди 2 години

е,малко цирк няма да е от вреда...Все си мисля,че просто нема начин да не са "прескочили границата" докато снимаха "Приятели"...Тези са "Холивудски звезди",не са "Монах и монахеса"....А знаем какво "Врящо гърне" е американското кино..Но,"Шо мусте го оне!"..

3

Анонимен

преди 2 години

Те прекарват време в дома на Джен - дали и показва сертификат за ваксинация на влизане ,че тя нали с не ваксинирани не контактувала :)))

2

Истината

преди 2 години

Taзи антипатчната кво се пъни още?

1

Анонимен

преди 2 години

Ха ха охладняха и са готи с цирка. Дейвид дали е боцнат, че тя по стерилни си пада!