334

миро

преди 2 години

вие сте един празен кух балон като кратуните на тошко и славчо и почити като на фигуранта-неговата е по-куха

333

Анонимен

преди 2 години

"Шутаранга" сигурно е онова плоско същество с изрусени мустаци, прилепнало към Пацо Шнорхела.

332

Честен Тошко

преди 2 години

Че точно вашия кандидат с плавниците се хилеше като *** и лъжеше за докторантурата си (по спешност трябваше да си редактира и Linkedin профила, че там беше записал как е завършил докторантура в Австрия)

331

Анонимен

преди 2 години

Прави са, хич не се крият, излагат се отвсякъде.

330

Лойко

преди 2 години

Всичко ми е ясно,но само немога да разбере на какво отготе ИТН се надяват на по голям успех на следващите избори. Явно вечно може да се залага на простотията според тях.Може и да са прави. До сега не съм чул друга музика от минаващ покрай мен автомобил,освен ЧАЛГА,било то турбо фолк,гръцко,сръбско и ИТН.С такъв народ...накъде???

329

Анонимен

преди 2 години

"Забрави шута ранга свойи пожела кралицата"Идете да питате арменския по какво е "шутаранга".

328

Жоро

преди 2 години

Тая рошава та беше главен координатор на партията на Бареков и Банкера Беглец, това да ви говори нещо. Същите ченгета създадоха и ИТН, целта е президентска диктатура и ако е сеосвестят на време ***, тая цел ше се осъществи, в коя нормална държава президентът и премиерът са пенсиониран военни, шефът на разузнаването е военен, а шефовете на МВР са ченгета от ДС, а първа политическа сила е създаден от ДС партиен проект с лидер наркозависим, татуиран сатанист.Ченгесарска диктатура не ви мърда

327

Анонимен

преди 2 години

Шапка ви свалям ИТН. Някой трябваше да свали лъжливата мантия на политическата поквара и да каже, че царя е гол.

326

Анонимен

преди 2 години

ИТН е създадена за да разбие Парламентарната система в България.Задачата им е да злепоставят истинските две протестни партии,и да осъществят чадър над престъпленията на ГЕРБ и ДПС.Да няма смяна на прокурора,и да няма истински разследвания за 15 години назад.Да се разтакават нещата да се карат с ДБ и ИБГНИ,да им свалят рейтинга.Да се оплетем в непрекъснати избори,да няма виновни и наказани за разграбването на България

325

Анонимен

преди 2 години

тия пидирасти що не си сложат радеф за предсидатил?

324

А па аз съм

преди 2 години

Недо.Бан

323

Недоклеп.ани

преди 2 години

По - скоро.

322

Мая

преди 2 години

До 362; ,моля и моята е гола ,но е 1000 пъти по хубава от него! Той си е плаши п......к!

321

Рапър Рапира Тъпир

преди 2 години

Олигархът ми е по- добър от олигарха ти!

320

Абе, добре ли сте...

преди 2 години

Нали уж искахте подкрепа от Мая и Татянчето, после ги наричате саркастично "титани на морала" ...Кое ви е честното, че искахте да управлявате с титаните на морала, ама те не са достатъчно будали...и не е хубаво че обръснахте малкото Тошенце, защото сега прилича на гола п....у....ка.

319

Анонимен

преди 2 години

Вие се провалихте,защото поискахте цялата власт.Това се прави,когато имаш абсолютно мнозинство.В останалите случаи се прави коалиция и отговорността се споделя с останалите партии.Сано да го осъзнаете.

318

Реалист

преди 2 години

Сърдят се , че влезли в една банка и тя не иска да им даде пари без да са подписали договор за кредит.

317

Анонимен

преди 2 години

Цирка продължава, но българския народ не иска този цирк. Оказва се, че ИТН не е нищо по-различно от Атака, РЗС и Воля. В задачката се пита: кой купи толкова много гласове?

316

Гр

преди 2 години

Лидер на партия ИТН който не се показва на живо само по тв и фейсбук това е подигравка не е нормално

315

а дечицата

преди 2 години

КАТО СТЕ ЧЕСТНИ, ЗАЩО НЕ ПОИСКАХТЕ ОСТАВКАТА НА СЛУЖЕБНИЯ МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ /СЪЩО МАСОН ПО ПУБЛИКАЦИИ - РАДЕВ СЪЩО/, КОЙТО Е УРЕДИЛ ДЕЧИЦАТА ПО СТАР БЪЛГАРСКИ ОБИЧАЙ В ДРУЖЕСТВАТА С НАЙ-ВИСОКИ ЗАПЛАТКИ "БУЛГАРГАЗ" И "БЕХ"!? И С КОГО РАБОТЯТ - С МЪЖЛЕТО НА СЕВДА ТВ, ВСИЧКИ ПОЗНАТИ НА ДЕЛЯН ДОБРЕВ ГЕРП И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ...... И НИЕ СИ МИСЛИМ, ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ? ОСТАВКА НА ТОЯ "ЗЕЛЕН ЧОРАП" - явно избор на САЩ и Радев също се оказва май доста нечистоплътен....