39

Анонимен

преди 2 години

Тия само Буци че ги оправи .Да му дадат властта за 2 мандата само и западът повече няма да чуе за тях.

38

Ха-ха

преди 2 години

До ВсичкоТалибаните кой ги създаде и въоръжи,май ЦРУ.Или е неудобно да си пропомним?Впрочем,ЦРУ си ги ползва и до ден днешен,помага им да си реализират продукцията(от мак).

37

Паметлив

преди 2 години

Като си спомня каква буйна радост беше на Запад когато талибаните взеха властта за първи път...Сега нещо се умълчаха.Спокойно,хероин и мигранти ще има за всички,доставките няма да спрат.

36

Всичко

преди 2 години

Се обърка,когато руснаците нахлуха в Афганистан....после дойдоха муджахидини ,след това талибаните...но началото бе с руската окупация.

35

Аллах е Велик

преди 2 години

Юдею-Семитите вече трябва да се присламчват към Китай, че Изцеденият от тях Запад, вече няма не само Пари, но и Сили да води Войните им и да ги пази от Целият Бизък Изток!

34

Рутко Лева

преди 2 години

Динко май ще си купува яхта.

33

Рутко "Лева&quo

преди 2 години

Аз съм Рутко, викат ми Лева. Ако някой има проблем, идвай да се бием на Лукойла, след 15 минути

32

Бонго Бонго

преди 2 години

Като се е провалил запада, защо бг емигранти все натам отиват,защо?

31

Пореден Успех

преди 2 години

за Джо Дементи - изрълнява точно задачите си поставени му лично то ЖиЗинПин!

30

Анонимен

преди 2 години

Той западът се провали и на собствена територия.

29

анонимен

преди 2 години

А защо пък да не ги оставя запада да се избиват - като са такива ***, дето освен опиум да гледат, да се трепят помежду си и да малтретират жени друго какво правят? Това си и заслужават, а не някой да мре заради тях или пък да ги хрантути по други държави!

28

Бял кахър

преди 2 години

Как върви ваксинацията,че има много измрели от COVID,това коя вълна е там?

27

Анонимен

преди 2 години

Много тънка игра на запада, оставя ги да се избият. И сега какво, предават правителството което уж подкрепяха??? Тия сега ще ги избият всичките, освен ако американците не ги натоварят на самолетите. Не че ония които подкрепят талибаните са големи хуманоиди. Но, щатите прежалиха. Не им пука какво ще вършат тия сега.

26

анонимен

преди 2 години

От тези общи приказки някой разбра ли всъщност какво правят и защо са там външните сили? А тези талибани, освен че малтретирали жени, по-точно ги трепели на път и под път и ги затваряли буквално под ключ какво други правят, защото силно се съмнявам че външните сили са там заради правата на жените, и пет пари не дават за техните права. Защо няма насреща нещо конкретно, та да знаем най-после какво правят там, че и нашите доскоро бяха там..........

25

Анонимен

преди 2 години

Талибаните нещо не се стреснаха от храбрите трaвecтити и други джeндъpи в US армията и я обърнаха в бягство!

24

Анонимен

преди 2 години

До 23. Какъв анализатор си, фантаст. Може и да се разпадне след столетия а може и да граничи с Черно море.

23

Анонимен

преди 2 години

До Апел "Со росоиди, хубаво си отваряйте очите и ушите за това, което се случва в Афганистан ! За да няма "ама аз такова, не разбрах" като се изтеглят "фондациите" ви от тука." Що, вие ли ще поемете функциите на талибаните и ще разрушавате цивилизацията в България, ако се изтеглят "лошите" американци? Червените винаги сте го правили с удоволствие, просто си кажи!

22

Анонимен

преди 2 години

Ние изтеглихме ли нашите хора от там или политиците пак ги забравиха?

21

.

преди 2 години

Нещата не са такива каквито се опитват да ни ги представят! Избиват се про-западни бо-клу-ци и предатели. Самите хора ще се опитат да си въведат ред в държавата както преди американската инвазия.

20

България над всичко

преди 2 години

от Афганистан ще започне и разпада на САЩ