8

Анонимен

преди 2 години

Медиите създават чудовища в политиката.

7

Бонго Бонго

преди 2 години

Сетил се Радев за конституцията, ами аджаба нали сам той я наруши. Лицемер такъв.Избори 2х1 !!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Само не разбирам, как като почне някаква политическа криза и йок, масово заразяване. Ама много голям политикант излезе тоя ковид бре! Писна ни от всички. И от стари и от нови. Вече и на бебетата им е ясно, че ковид скача когато му кажат политиците. ПИСНА НИ!

5

Анонимен

преди 2 години

Това е конституционен тупик. Следва конституционен ъперкът. След това конституционен нокдаун. Всичко това е благодарение на Румен Радев и неговия гуру Трифонов. Президента чалгар ще продъни държавата.

4

Анонимен

преди 2 години

личните причини на шнорхела са,ч е след масираната му рекламна кампания последните дни рязко е скочил интересът към предлаганите от него бански и джапанки на сергията в Орландовци и трябва да реализира стоката.

3

Анонимен

преди 2 години

Проекто-кабинета е внесен при президента още в петък. Президента е издал указ. Не може просто ей така да се подаде декларация в последния момент и да се оттегли от кандидатурата си на Премиер. Това е нещо като самоотвод на Николов. Самоотвода не се гласува. Това е прецедент. Не може да се гласува според Конституцията. Това е казуистика. ИТН забъркаха голяма каша. Пандемията настъпва. Няма правителство. Накрая ще счупят държавата защото ИМА ТАКЪВ КОМПОТ И ТОЙ Е БОМБАЖ.

2

Бонго Бонго

преди 2 години

Жабата се подредила сред конете и вдига крака и нея да подковат!

1

Анонимен

преди 2 години

Правилно ТоШко, с предатели, никой не иска да си има работа! Затова ви пратиха в трета глуха, където вие мястото! Предатели-плагиати сте вие!