8

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че е време към данъка на всеки имот да започне са се събира и нещо като задължителна застраховка. Защо за колите има задължителна Гражданска, а за имотите да няма? Така, когато се случи някакво застрахователно събитие с имота ти, ще имаш пълното право да изискваш обезщетение.А не като ти изгори къщата да викаш телевизия и да хленчиш държавата да помага с парите на всички нас, защото ти си беден и нямаш средства да си го възстановиш.

7

Анонимен

преди 2 години

Айде малко по-леко с тая държава. Обърнахме я на брашнен чувал. Защо данъкоплатеца т.е всички ние, трябва да плаща имотита на всеки, който не е счел за нужно да го застрахова? То е лесно да се гледат гърците, но те от години живеят на гигантски кредит от запада, щото все са много ларж и са големи раздавачи на държавни пари.Трябва да се изиска създаване на фонд за бедствия, в който да се отчисляват част от данъците върху имотите, а не все държавата.

6

Анонимен

преди 2 години

А тук 375лв за хората останали без къщи в Старосел и 500лв на близките на загиналите-ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. И като написах, че държавата трябва да им дари по един фургон на останалите без дом, а на близките на жертвите поне по 5000лв и ме наплюха веднага някакви ***. А онея хрантутници в парламента ще похарчат трети път 60млн лв за организиране на никому ненужни избори.

5

Анонимeн

преди 2 години

Раздават, после изпадат в криза, ЕС им помага с безливени заеми, после опрощава част от дълга и всичко е пито платено. Цял живот така живеят на гърба на ЕС. Въпроса е че ги имат налични, тук просто ги няма за да ги раздадат. Цялия оборот на пари в Държавата е колкото в една европейска столица, или един средно голям американски град.

4

Анонимен

преди 2 години

Открийте разликите с нашата майка родина и мащеха държава. Това са фактите във "фалиралата" Гърция.

3

Анонимен

преди 2 години

Банкянския скот и той така помагаше. По петдесет хиляди на пострадал, четиридесет и девет хиляди и петстотин в чекмедженцето и петстотин за бог да прости.

2

Анонимен

преди 2 години

Това е държава,а не имитация на такава

1

а,де

преди 2 години

Обаче па немат по 50 евро към пенсиите.