120

Анонимен

преди 2 години

намалете цената на пътеката, да видим тогава каква бройка ще дават болниците...

119

Анонимен

преди 2 години

До Факт .......................... само???

118

Факт

преди 2 години

Със само 15% напълно ваксинирани, броя на новите случаи ще расте много бързо. Засега се удвоява на седем дни, но може да станем и като Македония - над пет пъти увеличение за седем дни.

117

Анонимен

преди 2 години

Ама тоя вирус е по-мощен, по-борбен и по-умен от НАС !

116

АНТИВАКСЪР

преди 2 години

АБЕ ТИЯ ПФАЙЗЕР НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХА? ГАЛАКТИКАТА ЛИ ИСКАТ ДА ГЛЪТНАТ?

115

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ЛИ ДА ДАДЕТЕ КАТО ВЧЕРА ПОИМЕННО "СЛУЧАИТЕ" НА УМРЕЛИ И ЗАРАЗЕНИ - КОЙ ОТ СОФИЯ, ОТ ПЛОВДИВ, НА КОЛКО ГОДИНИ И ПР.. Е, ПОНЕЖЕ СЕ БЪЗИКАХМЕ С ВАС, ЧЕ ПО КУРОРТИТЕ НЯМЯ ВИРУС, НАГОДИХТЕ ДАННИТЕ, ЧЕ В БУРГАС ИМА РЪСТ.

114

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Ваксинирайте редакацията на тази медия с поне по 3 дози на журналист. Само така ще намалим фалшивите новини за "пандемията".

113

Георги Николов -

преди 2 години

Всичко е един Цирк за пари!Никой не го интересува,важното е бизнеса за милиарди да се осъществи,а пък че излагат на опасност целият Свят няма значение.Тези ВАКСИНИ ЗА КОИТО СЕ ПОДПИСВАШ ЧЕ ТИ САМИЯТ НОСИШ ОТГОВОРНОСТ АКО СЕ СЛУЧИ НЕЩО С ТЕБ си ги бодете Вие!За жалост има Овце които се лапват въдицата!Очаквам догодина да видя хора да летят,проговорят древни езици или мутират.Никой неможе да ме накара ако ще и с закон да си бия Ваксина!А колкото до тези ФАЛШИВИ данни е ясно че ги надуват! Смешни!

112

Анонимен

преди 2 години

Вече народа не му пука.

111

112

преди 2 години

Няма ли международен трибунал? Ако не - време е да се роди!

110

AAAM

преди 2 години

"Израел около 4000 заразени на ден, а умрелите са под 10. Га...н...я защото е много хитър и не се ваксинира, имаме към 100-200 заразени послеените седмици и умрелите са между 10 и 20." Все пак ние сме си най-болната нация в Европа и в началните места в Света, с доста лоша здравна система. Ако израелците бяха на наше място, току виж се окаже, че имат по 100+ на ден...с други думи се съмнявам, че ваксините ги спасяват

109

МОДЕРНА

преди 2 години

154 току що се отъждестви с този изключителен народ!

108

Приказка

преди 2 години

За Лъжливото овчарче често лъгало и накрая като казало истината никой не му повярвал. Така и за вируса като дойде ИСТИНСКИ ОПАСЕН ВИРУС хората няма да повярват и ЩЕ СТАНЕ БЕЛЯТА МАСОВ МОР и управниците ще прехвърлят вината на хората, ами те не са се пазили и не са повярвали сами са си виновни, че са умрели. Задава си ЧУМАВО ВРЕМЕ предричано и предсказвано е, че ще дойдат на Света нови непознати болести и ще има страдание. Въпрос на време и почва да се случват тези неща. Шега не бива малцина ще .

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен147 Ами при извънредна епидемиологичната обстановка май клаузите на застраховките не важат!

106

МОДЕРНА

преди 2 години

Изключително умните антиваксърчета искрено вярват на 6000 парчета в Израел,а не вярват на 800 в България! Нямам думи, ама ще пробвам - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПР.ОЗД НАРОД!!!

105

Анонимен

преди 2 години

В заведение с ваксиниран персонал и в такъв хотел не мисля да ползвам, защото ще са източник на мутации! Желателно е да им раздадат отличителни знаци!

104

Анонимен

преди 2 години

146, ако всички се ваксинират, положението ще стане още по зле, не само маски и затваряния, едва тогава ще кажат за кво става въпрос и колко е опасно

103

Анонимен

преди 2 години

Трябва закон при пандемия.Застрахователите дали признават странични ефекти,загуба на работоспособност или смърт вследствие на НЕзадължителните ваксини.Тия въпроси некой РАЗЯСНЯВАЛИ ГИ.Много ипотекирани ще загубят здраве и живот без да ги покрие застраховките това е ИЗМАМА.

102

Анонимен

преди 2 години

Лошото е,че дори всички да се ваксинират,което няма да стане,но ако приемем,че всички са ваксинирани,пак ще има маски,ограничения,затваряне и приемане на закони за отнемане на правата на хората.А това хич не ми харесва на мен!!!!!

101

Анонимен

преди 2 години

До Събудете се! Споко ще напусна кол центъра веднага ако ми поискат ваксина! С отрови няма да се бодем!