160

Майна

преди 2 години

ПО- ВАЖНА Е СМЪРТНОСТТА, А НЕ ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА! НАЛИ ЦЕЛТА Е КОВИД ДА СТАНЕ ПО- ЛЕК ОТ ГРИПА И ТАКА МИЛИОНИ ЩЕ ГО ПРЕБОЛЕДУВАТ ЛЕКО.

159

Всъщност

преди 2 години

ПРОЦЕНТЪТ СЕ УВЕЛИЧАВА, НО ТОЙ Е ВЪРХУ ОБИЧАЙНИЯ БРОЙ НАСЕЛЕНИЕ И НЕ СЕ ОТЧИТА ДОСТА УВЕЛИЧЕНИЯ БРОЙ ТУРИСТИ. Така всъщност процентът на 100 000 е доста по- нисък.

158

Обективно

преди 2 години

А КОЛКО ОТ НОВИТЕ СЛУЧАИ СА ВАКСИНИРАНИ ИЛИ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ??? ТОВА Е ВАЖНО!!!

157

Здрав и ваксиниран

преди 2 години

Гогич, ти си ***! Заради такива като теб, говорещи глупости и недоказани факти, хора ще умират! В болница били повече от усложнения от ваксини? ***!

156

rrr

преди 2 години

До анонименвлезте в сайта на НЗОК- там всяка седмица има инфо- по градове, по болници, по бройки. интересно е! данните ги подават всички болници всеки ден, но се обобщават за седмица

155

дедо от село

преди 2 години

Баах маа му, парите кво не праят! За една хилка докторите са кадърни да лъжат като разпрани и да уйдисват на кунчевци разни други *** само и само да унищожат народа си! Ние ще си отидем, но и вие няма да живеете с камъните-бъдете сигурни ,защото никой не обича предателите-и тях ги убиват!

154

Смях!

преди 2 години

До Анонимен 165Чувам самолети всеки ден, Камикадзетата се оказаха по страшни от настинката !!! :D

153

Да бе, Да!

преди 2 години

Няма как вече да излъжите хората ! Разходете се до някоя болница или дкц ! Ще останете изненадани от тишината и спокойствието което цари !!!

152

гогич

преди 2 години

И още нещо интересно - в БГ от около седмица отчитаме по около 500 нови случая на ден, но хоспитализираните са нарастнали с около 350 души за седмица, а в Астрия от 2 седмици имат по около 550-600 нови случая и само 54 нови случая на хоспитализирани. Явно делта варианата (щото това не е мутация, а вариант) в БГ е много по-як от делтата в Австрия :))

151

гогич

преди 2 години

До Анонимен 174Повече от половината от новите случаи в БГ са на ваксинирани - по информация от познатите лекарит, с които си говорим редовно. Разбира се, в БГ това инфо официално няма и да се даде. В Израел вече официално го обявяват. А в Астрия (също по официални данни) в момента има повече хора в болниите от страничните ефекти на ваксинте, отколкото от ковида.

150

до174

преди 2 години

12% са ваксинирани 1% са със симптоми

149

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 175 На вируса му дреме само какво мислят троловете :)

148

Анонимен

преди 2 години

до понеделник в Сф ще са поне 500 на ден. Народа го е обхванала тотална *** и явно не почнат ли пак по 150 човека фа измират дневно няма да се стресне тоз невеж народ. Цъкайте минуси ,дреме му на вируса.

147

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 165 По това, че имаме *** ли съдите :)

146

….

преди 2 години

Селяните дето никога не са ходили на море сега точно трябваше да идат върнаха вируса пак в София. Заслужавсте само Крумови закони диваци такива .

145

Анонимен

преди 2 години

До AAAMНе е заради ***, *** си е добре, да си видял да пречи на някого, не нали, сякаш нещо зависи от нас. Виж за останалите народи дето крали, яли, па се *** и сега другите им берат гайлето. Че има алчност, има я, ама я се разходи по селата, ще те нагостят, ще ти разкажат за себе си, ще ти посвирят.

144

Цеко

преди 2 години

Броя на хората в болница може лесно да се докара до нужната бройка. Цената на пътеката е ясна. При предишната вълна, мои приятели лежаха в болница без изобщо да са в тежко състояние, така че..

143

Кал-Ел

преди 2 години

До 165 - Дали вият така и в Тексас, Беларус и ще много места и държави в които е забранен коронавируса? Да, този вирус излиза само нощем, ходи на заведение от 10 вечерта, вече вирее през август и може да бъде забранен по медиите, защоото медиите са родилния му дом. Колкото до линейките, ще използвам един ваш шаблон (на платените) - пий си лекарствата, изкълченяк!

142

Анонимен

преди 2 години

Аз забелязвам много кихащи и кашлящи по улиците, които вероятно остават извън статистиката.

141

анонимен

преди 2 години

Много сериозно питам. В колко болници се намират тези 1200 човека и кои са, за да имам предвид да не ходя в тях. Ако са Пирогов, Александровска, Военна, Токуда .....няма да ходя там. Да дадат обава и за болниците с страната. Не е морално да прикриват информация. А и хората , които работят там, не бива да се срещаме с тях и техните семейства. Много сериозно питам.