19

Анонимен

преди 2 години

Отзовават Сионий от Троянския манастир - изпикал се пиян в шадраван и после пил от водата?!БЛИЦ

18

Архимандрит митрофан

преди 2 години

ОНИЯ КОИТО СЕ УСТАНОВИ ЧЕ СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ ОТ СВЕТАТА НИ ЦЪРКВА ЗАЩОТО ПЕТНЯТ НЕЙНОТО ИМЕ.НИКОГА В СВОЕТО ИСТОРИЧЕСКОМИНАЛО БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА НЕ Е ИМАЛА ТАКОВА ПОКВАРЕНО ВИСШЕ ДУХОВЕНСТВО КАКТО ДНЕС. И ВИЕ СВЕТИЯ СИНОД СТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА. КАК МОЖЕ ДА РЪКОПОЛАГАТЕ ДУХОВНИЦИ ЗА ЕПИСКОПИ ИЛИ МИТРОПОЛИТИ ЗА КОИТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ТЕ СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ.

17

Чичо

преди 2 години

То на Жоро Манекена (собственикът на заведението) колко ли му остава, та и война ще води. Но за него си е спор за престиж.

16

Eskalibur

преди 2 години

Как се е здобил с нотариален акт за път от републиканската мрежа това гадно попче !!!.Засрами се Сионий невернико скрий се

15

запада

преди 2 години

Абе ходили сме тука таме и ние и в доста църкви се плаща да се влезе. Но там за разлика от при нас църквите са в населени места, докато тука от турското робство е останало да са извън.

14

Анонимен

преди 2 години

на запад в нито една църква или храм не събират пари за паркинг, тук обаче печалбарството е налазило всичко и всички. Правиш входа на храма 10лв и готово, в него влиза паркинга, и входа за всичките им иначе отделни места вътре където се плаща. Не е красиво да влизаш на такова място и пред всяка врата да ти искат по 2лв. Грозно е, разберете го!

13

Анонимен

преди 2 години

Човеците правят отвратително едно прекрасно място като Бачковския манастир

12

Анонимен

преди 2 години

Ще бъдат изчегъртани мутрите от заведението.

11

Карабинера

преди 2 години

Те не само паркинга ще вземет.Ще искат и заведението после заедно със скарата с кюфтаците.Явно мутрата е завъртял мастите клиентела от Пловдив.Там обикновено ходят мутри и ченгета да се черпят взаимно покрай сполучливи взаимни сделки.През 90-те а и по-късно,парите си ги подаваха през масата за да правят още по голямо впечатление.Никой от тия не е за жалене,дори и кръчмара със частното мотелче за следобедна отмора наоколо.

10

ha

преди 2 години

Полицията е трябвало да арестува собственика на заведението за неправомерни действия спрямо частна собственост. Щом има нотариален акт, доказващ собственоста на едната страна полицията е длъжна да защити правата и.

9

Асан

преди 2 години

Бой на поп и мутра... къдя е видеото :)))

8

Баба Гуси

преди 2 години

Ще реши проблема! Или деда боре ! Все чисти ора!! Тцтц , храма сме ние дами и господа , не църкви и манастири ! Не си осквернявайте храма с отрови и *** и пороци, вакси , 8769и всичко ще е наред

7

Анонимен

преди 2 години

Само нашите попове са сребролюбци.

6

д-р Дрегер

преди 2 години

БПЦ е изключително грозно отражение на състоянието на българското общество и държава. Корупция, паралелни парични потоци, мутри, съчетано с базова неграмотност на повечето свещеници, която не им позволява да вършат пряката си работа.

5

Анонимен

преди 2 години

Мошениците със заведението, които печелят заради манастира ,но и паркинга не искат да връщат на църквата, да се разкарат от паркинга, църквата да плати, ако са използвани разходи за подобряване на паркинга, нищо повече!

4

Анонимен

преди 2 години

БПЦ - най-големият собственик на имоти в РъБъ. А инак проповядват смирение, пост и скромност. Скромността се простира до 5 литров мотор на Майбаха, щото има и по 6,3 литра.

3

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев!

2

Ядосан

преди 2 години

Не ми дреме и за двамата ама кой точно кюрето който иска да *** пари наготово след като някаква мyтра очевидно го е поддържала години наред?

1

Щирлиц

преди 2 години

Затова всякакви паркинги трябва да са по-далеч от манастирите,та хората вървейки пеша,да се освободят от всичките си страсти и мераци.