35

Анонимен

преди 9 месеца

Всички партии умират за да управляват.. ИТН 2 пъти можеше да направи някаква гнусна коалиция, но доказаха, че за тях властта не е самоцел. Особено ако предценят, че ще трябва да обслужват чужди интереси.. Вероятно медийте и олигарсите ще я унищожат тази партия, но достойнството никога!

34

Анонимен

преди 9 месеца

Докъто медиите създават мнението на безмозъчната дроп, България няма да се оправи... Сега същите ТЕ се надпреварват да плюят по ИТН.. Явно искат да я унищожат тази партия и вероятно ще успеят.. Жалко за България!

33

Адам Опел

преди 9 месеца

Относно подкрепата за Радев то 5-6 гласа ако са подкрепа...

32

Анонимен

преди 9 месеца

Не, другарко Велева, поведението им не е като на обидени деца, а като на хора, спечелили много пари от сделката на века - най-изгодно продадения електорат.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Незабавно издирване на всички членове и симпатизанти на шайката Гроб, арести и побоища в мазетата на полицията над тях! Тежки ефективни присъди!

30

Стефан Борисов

преди 9 месеца

До Анонимен 16 УЛИЧНИК Е ПОЖАРНИКАРЯТ ,С ТОЗИ ПРОСТАШКИ ЕЗИК И ПОВЕДЕНИЕ

29

Стефан Борисов

преди 9 месеца

До Анонимен 24 А ОТ ПОЖАРНИКАРСКАТА КАКВА Е ВОНЯТА.?

28

Стефан Борисов

преди 9 месеца

До Анонимен 27 КАК УПРАВЛЯВАХА ГЕРБ -КАТО ПРИСВОЯВАХА ,КРАДЯХА ,ЛЪЖЕХА И ЗАПУШВАХА ЗДРАВО УСТИТЕ ВИ КАТО ПЪЛНЕХА ДЖОБОВЕТЕ ВИ .И ИГРАЕХА НА МОИ ХОРА.

27

Най-тънката книга

преди 9 месеца

Някой беше казал, че най-тънката книга е "Какво не бих направил за пари?" на Слави Трифонов. От поведението на ИТН все повече става ясно, че те действат в интерес на ГЕРБ, включително, като се правят на техни непримирими противници, и като декларират подкрепа за Румен Радев за предстоящите президентски избори.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Наистина, какво направи Радев? Инициира ли нещо което да покаже България пред света? Направи ли нещо в борбата срещу пандемията? Напротив, качи старците на Бузлуджа в началото на пандемията. Направи ли нещо да обедини българите? Напротив, размаха юмручето пред шепа саботьори. Успешно се заяждаше с ГЕРБ ... . Това ли е истински президент, не мисля!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Реални ГЕРБ си управляваха много добре, това с промяната е е пълна глупост.

24

прогледнете бе

преди 9 месеца

ами такъв е смисъла на постановката - радев втори мандат , личния му кабинет да управлява постоянно . цирковете дето импексова , мая общата и плажуващият ицко разиграват е за пред стадото от протестите .

23

Анонимен

преди 9 месеца

Чалгарски диктаторчета. Смешно е да ги сравняваме с журналиста Мусолини. Но с карикатура на карикатурата на нещо като Мусолини журналиста, сценариста и циркаджията, сравнение може да се направи. Разбира се, нямат шанс с българина. Вонята на менте фашизъм се носи от чалгарските кратуни.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Аз не вярвам на "изследванията" за най-висок рейтинг на Радев. Не познавам нито един около мен да го харесва. Нито бих могъл да си представя много хора да го харесват. По коя причина, заради кое поведение? Когато отричаше пандемията, когато вдигаше юмручето пред доматаджиите или кога?

21

Анонимен

преди 9 месеца

Това което ме изненадва е, че въпреки пълното фиаско на Славчо, все още има хора, които си мислят, че той е някакъв вид неразбран гений родолюбец, който много е искал да оправи държавата, но злите сили са се обединили и са му попречили.Какво да каже освен, че българите наистина напълно си заслужаваме съдбата. Толкова си можем

20

Анонимен

преди 9 месеца

И аз не можах да разбера защо Слевчо говори за президентски избори! Нали сега говорим за правителство? Май вярно се хваща за най близкия шлифер?!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Щот не искат да играят по свирката на системното хоро?!Реално - браво, че не се хванаха на него.

18

Иванова

преди 9 месеца

Що за политици са ИТН? Избягаха от отговорност. Трябваше да се явят в парламента, да представят проекта за правителство и да водят дискусия, да защитят позиция, да убеждават защо техния избор е правилен. Така доказаха, че за нищо не стават, най-малко за политици. Уж се борят със задкулисието, но не видяхме никаква борба. Видяхме едни фукари в несполучлив опит да прикрият комплексите си.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Самоизчегъртаха се, който сее вятър жъне буря, резидента даде крила на безродния чалгар, сега заедно и двамата в канала.

16

Анонимен

преди 9 месеца

От едната страна са гепи груп и обръчите от фирми от другата страна са Прокопиев и техните обръчи от фирми . А кой ще раздава ? Това е най важно. За народа е по добре да няма раздаване.