34

Анонимен

преди 2 години

Всички партии умират за да управляват.. ИТН 2 пъти можеше да направи някаква гнусна коалиция, но доказаха, че за тях властта не е самоцел. Особено ако предценят, че ще трябва да обслужват чужди интереси.. Вероятно медийте и олигарсите ще я унищожат тази партия, но достойнството никога!

33

Анонимен

преди 2 години

Докъто медиите създават мнението на безмозъчната дроп, България няма да се оправи... Сега същите ТЕ се надпреварват да плюят по ИТН.. Явно искат да я унищожат тази партия и вероятно ще успеят.. Жалко за България!

32

Адам Опел

преди 2 години

Относно подкрепата за Радев то 5-6 гласа ако са подкрепа...

31

Анонимен

преди 2 години

Не, другарко Велева, поведението им не е като на обидени деца, а като на хора, спечелили много пари от сделката на века - най-изгодно продадения електорат.

30

Анонимен

преди 2 години

Незабавно издирване на всички членове и симпатизанти на шайката Гроб, арести и побоища в мазетата на полицията над тях! Тежки ефективни присъди!

29

Стефан Борисов

преди 2 години

До Анонимен 16 УЛИЧНИК Е ПОЖАРНИКАРЯТ ,С ТОЗИ ПРОСТАШКИ ЕЗИК И ПОВЕДЕНИЕ

28

Стефан Борисов

преди 2 години

До Анонимен 24 А ОТ ПОЖАРНИКАРСКАТА КАКВА Е ВОНЯТА.?

27

Стефан Борисов

преди 2 години

До Анонимен 27 КАК УПРАВЛЯВАХА ГЕРБ -КАТО ПРИСВОЯВАХА ,КРАДЯХА ,ЛЪЖЕХА И ЗАПУШВАХА ЗДРАВО УСТИТЕ ВИ КАТО ПЪЛНЕХА ДЖОБОВЕТЕ ВИ .И ИГРАЕХА НА МОИ ХОРА.

26

Най-тънката книга

преди 2 години

Някой беше казал, че най-тънката книга е "Какво не бих направил за пари?" на Слави Трифонов. От поведението на ИТН все повече става ясно, че те действат в интерес на ГЕРБ, включително, като се правят на техни непримирими противници, и като декларират подкрепа за Румен Радев за предстоящите президентски избори.

25

Анонимен

преди 2 години

Наистина, какво направи Радев? Инициира ли нещо което да покаже България пред света? Направи ли нещо в борбата срещу пандемията? Напротив, качи старците на Бузлуджа в началото на пандемията. Направи ли нещо да обедини българите? Напротив, размаха юмручето пред шепа саботьори. Успешно се заяждаше с ГЕРБ ... . Това ли е истински президент, не мисля!

24

Анонимен

преди 2 години

Реални ГЕРБ си управляваха много добре, това с промяната е е пълна глупост.

23

прогледнете бе

преди 2 години

ами такъв е смисъла на постановката - радев втори мандат , личния му кабинет да управлява постоянно . цирковете дето импексова , мая общата и плажуващият ицко разиграват е за пред стадото от протестите .

22

Анонимен

преди 2 години

Чалгарски диктаторчета. Смешно е да ги сравняваме с журналиста Мусолини. Но с карикатура на карикатурата на нещо като Мусолини журналиста, сценариста и циркаджията, сравнение може да се направи. Разбира се, нямат шанс с българина. Вонята на менте фашизъм се носи от чалгарските кратуни.

21

Анонимен

преди 2 години

Аз не вярвам на "изследванията" за най-висок рейтинг на Радев. Не познавам нито един около мен да го харесва. Нито бих могъл да си представя много хора да го харесват. По коя причина, заради кое поведение? Когато отричаше пандемията, когато вдигаше юмручето пред доматаджиите или кога?

20

Анонимен

преди 2 години

Това което ме изненадва е, че въпреки пълното фиаско на Славчо, все още има хора, които си мислят, че той е някакъв вид неразбран гений родолюбец, който много е искал да оправи държавата, но злите сили са се обединили и са му попречили.Какво да каже освен, че българите наистина напълно си заслужаваме съдбата. Толкова си можем

19

Анонимен

преди 2 години

И аз не можах да разбера защо Слевчо говори за президентски избори! Нали сега говорим за правителство? Май вярно се хваща за най близкия шлифер?!

18

Иванова

преди 2 години

Що за политици са ИТН? Избягаха от отговорност. Трябваше да се явят в парламента, да представят проекта за правителство и да водят дискусия, да защитят позиция, да убеждават защо техния избор е правилен. Така доказаха, че за нищо не стават, най-малко за политици. Уж се борят със задкулисието, но не видяхме никаква борба. Видяхме едни фукари в несполучлив опит да прикрият комплексите си.

17

Анонимен

преди 2 години

Самоизчегъртаха се, който сее вятър жъне буря, резидента даде крила на безродния чалгар, сега заедно и двамата в канала.

16

Анонимен

преди 2 години

От едната страна са гепи груп и обръчите от фирми от другата страна са Прокопиев и техните обръчи от фирми . А кой ще раздава ? Това е най важно. За народа е по добре да няма раздаване.

15

Анонимен

преди 2 години

" държат се като улична банда" Много правилно сравнение.