35

Сълзльо

преди 2 години

Герджка ще отрони една сълза за Славейко

34

До тролската дружина

преди 2 години

До до 23: КЕВР определя цените на тока и парното. А времето на Виденов е отдавна в историята. Не ръси г'лупости - остави това на бат'си Бойко. На него му идват отвътре.

33

до БСП

преди 2 години

По токсичен от Жан Виденов няма.Ние които го преживяхме още имаме антитела срещу него и БСП! Защото той е от БСП.Не ни говорете за отровност и отрови.Жан Виденов е номер 1!Срещу него или създаваш антитела и клетъчен имунитет или загиваш.

32

Анонимен

преди 2 години

Закривайте парламента! Да живее царство Чалгария абсолютна маймунархия!

31

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Слаффчу е виновен,кастинга му за...политици е без лиценз и тоя промотира...менте политици.Защо бе Слаффчо,защо...изложи гилдията на...шоумените.Бат Митко Калайджиев да беше направил кабинета,щеше да мине,защото е...консенсусен.Тая работа е като...оная работа;без...двама,не става.

30

ОНЗИ

преди 2 години

Ако герб излезе на сцената ОНЗИ *** борисов ще стане политически и физически труп - ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМА 1300 г. ИСТОРИЯ и много такива ситуации ...!!!! Време е тези политически *** и партийки да бъдат премахнати - НОВИ И МЛАДИ ХОРА !!!!

29

Анонимен

преди 2 години

До А ко прай Божков? Живее си като очаршафен шейх. Да не го мислим.

28

до 23

преди 2 години

Само за няколко месеца хората на Радев проявиха чудеса от героизъм.Вдигнаха ни цените на тока и парното така,че софиянците отсега не си отварят прозорците-събират хората топлина за зимата.А ние в провинцията правим и изкупуваме де що има останала някоя свещ по магазините.Жан Виденов пасти да яде,като знам сега каква зима ни чака!С или без КОВИД напролет ще сме напооловина.Ако останат 3 милиона преживелите ще черпят,ако имат с какво!

27

Анонимен

преди 2 години

Герб няма алтернтива, кога ще го осъзнаете аутисти загубени?

26

Първан

преди 2 години

Огиии муцко, защо не ми вдигаш телефона?? Сърдиш ли ми се или още те боли?? Май последния път бях малко по-груб, а ти вече си на възраст.. не е като едно време... Потни до сутринта..

25

Анонимен

преди 2 години

17 Комунистите от БСП оправдават максимата, че фашизмът и комунизмът са два брата близнака. Фашистките методи-насилие, репресии, манипулации, уволнения...са присъщи и за феновете на БСП. Историята на столетницата е изцапана с кръвта на невинни българи. БСП е партия, която себе си не може да оправи, та държавата, ли? ГЕРБ винаги ще е кошмарите на БКП/ДС/БСП.

24

Стига глупости

преди 2 години

До АнонимеН: Защо не вървиш ти на МАЙ-НАТА СИ? П'ростотиите ти на никого няма да липсват.

23

А ко прай

преди 2 години

Божков сига?

22

Анонимен

преди 2 години

Всичко хубаво , което се случи в България беше в резултат на управлението на ГЕРб, а всичко лошо следствие безпрецедентните лъжи и манипулации без никакви доказателства срещу тях.

21

Асан

преди 2 години

Бай Шиле.. Бай Герджик дежурните пенсионери... Колко им плащат на интервю ? :)))

20

Ха-ха

преди 2 години

В момента в който депутатите категорично отказаха да си намалят заплатите,истината лъсна-НИКОЙ 5 пари не дава за тая държава.Логично е след не много време тя да изчезне напълно.Във всеки случай,до 1400г няма да го докара,гаранция.

19

БСП

преди 2 години

ГЕРБ е токсична партия!! Те всяват хаос в Българската политика. ГЕРБ небива да бъдат допускани до всякакви избори в България!!

18

Ку40

преди 2 години

Българите са втора категория граждани в европа, сега са и втора категория човеци в България. Слави с 65 депутата, ама адвокатчето иска да е министър с 2 процента.

17

Анонимен

преди 2 години

Този сценарий се играе няколко месеца, за да изберат рр отново. Славун бая пари е взел. И се видя от Мултигруп до рр, винаги Славун е комунист! А сега всички се правят на учудени. Пошъл театър.

16

АнонимеН

преди 2 години

БЕСЕПАРА ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ ИЗДИГНАТ ОТ БСП СЛЕД КАТО Е БИЛ В НДСВ ДА ВЪРВИ НА МАЙ-НАТА СИ!