36

Анонимен

преди 10 месеца

хората се ненавиждат един друг и огромна вина носи президента, така и гражданска война почва, дайте им оръжие и ще почнат да се избиват. Съвсем ли полудяхте там в България?!

35

Сълзльо

преди 10 месеца

Герджка ще отрони една сълза за Славейко

34

До тролската дружина

преди 10 месеца

До до 23: КЕВР определя цените на тока и парното. А времето на Виденов е отдавна в историята. Не ръси г'лупости - остави това на бат'си Бойко. На него му идват отвътре.

33

до БСП

преди 10 месеца

По токсичен от Жан Виденов няма.Ние които го преживяхме още имаме антитела срещу него и БСП! Защото той е от БСП.Не ни говорете за отровност и отрови.Жан Виденов е номер 1!Срещу него или създаваш антитела и клетъчен имунитет или загиваш.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Закривайте парламента! Да живее царство Чалгария абсолютна маймунархия!

31

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Слаффчу е виновен,кастинга му за...политици е без лиценз и тоя промотира...менте политици.Защо бе Слаффчо,защо...изложи гилдията на...шоумените.Бат Митко Калайджиев да беше направил кабинета,щеше да мине,защото е...консенсусен.Тая работа е като...оная работа;без...двама,не става.

30

ОНЗИ

преди 10 месеца

Ако герб излезе на сцената ОНЗИ *** борисов ще стане политически и физически труп - ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМА 1300 г. ИСТОРИЯ и много такива ситуации ...!!!! Време е тези политически *** и партийки да бъдат премахнати - НОВИ И МЛАДИ ХОРА !!!!

29

Анонимен

преди 10 месеца

До А ко прай Божков? Живее си като очаршафен шейх. Да не го мислим.

28

до 23

преди 10 месеца

Само за няколко месеца хората на Радев проявиха чудеса от героизъм.Вдигнаха ни цените на тока и парното така,че софиянците отсега не си отварят прозорците-събират хората топлина за зимата.А ние в провинцията правим и изкупуваме де що има останала някоя свещ по магазините.Жан Виденов пасти да яде,като знам сега каква зима ни чака!С или без КОВИД напролет ще сме напооловина.Ако останат 3 милиона преживелите ще черпят,ако имат с какво!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Герб няма алтернтива, кога ще го осъзнаете аутисти загубени?

26

Първан

преди 10 месеца

Огиии муцко, защо не ми вдигаш телефона?? Сърдиш ли ми се или още те боли?? Май последния път бях малко по-груб, а ти вече си на възраст.. не е като едно време... Потни до сутринта..

25

Анонимен

преди 10 месеца

17 Комунистите от БСП оправдават максимата, че фашизмът и комунизмът са два брата близнака. Фашистките методи-насилие, репресии, манипулации, уволнения...са присъщи и за феновете на БСП. Историята на столетницата е изцапана с кръвта на невинни българи. БСП е партия, която себе си не може да оправи, та държавата, ли? ГЕРБ винаги ще е кошмарите на БКП/ДС/БСП.

24

Стига глупости

преди 10 месеца

До АнонимеН: Защо не вървиш ти на МАЙ-НАТА СИ? П'ростотиите ти на никого няма да липсват.

23

А ко прай

преди 10 месеца

Божков сига?

22

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко хубаво , което се случи в България беше в резултат на управлението на ГЕРб, а всичко лошо следствие безпрецедентните лъжи и манипулации без никакви доказателства срещу тях.

21

Асан

преди 10 месеца

Бай Шиле.. Бай Герджик дежурните пенсионери... Колко им плащат на интервю ? :)))

20

Ха-ха

преди 10 месеца

В момента в който депутатите категорично отказаха да си намалят заплатите,истината лъсна-НИКОЙ 5 пари не дава за тая държава.Логично е след не много време тя да изчезне напълно.Във всеки случай,до 1400г няма да го докара,гаранция.

19

БСП

преди 10 месеца

ГЕРБ е токсична партия!! Те всяват хаос в Българската политика. ГЕРБ небива да бъдат допускани до всякакви избори в България!!

18

Ку40

преди 10 месеца

Българите са втора категория граждани в европа, сега са и втора категория човеци в България. Слави с 65 депутата, ама адвокатчето иска да е министър с 2 процента.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Този сценарий се играе няколко месеца, за да изберат рр отново. Славун бая пари е взел. И се видя от Мултигруп до рр, винаги Славун е комунист! А сега всички се правят на учудени. Пошъл театър.