55

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам с какво О. Герджиков е виновен, че Левчо, пардон, Славчо се оа.ка мощно?

54

Българин

преди 2 години

БСП, ДБ и ИБГНИ да направат правителство и да изчегъртат ГЕРБ!

53

aaaz

преди 2 години

Скрий се.

52

Анонимен

преди 2 години

Диван паша , каза и отсече. С какво си по различен от Боко той от джипката ти от дивана и двамата казвате аз така няма да направя и давате заповеди , еднолично. Нали щеше да си месията , а ти кво същи к.п.т.

51

Анонимен

преди 2 години

Прецедент е, че такива като теб управляваха и ни докараха до дъното, до последната дупка на кавала. Затова и макетата ни отсвириха, знаят какво представлява тази територия.

50

Анонимен

преди 2 години

И този трябва да се обади. И какво толкова е станало. Голямо чудо се е случило, че някой не иска да е министър. Смешкооо...

49

Калоян

преди 2 години

Ако това не се е случвало преди, то не следва, че е прецедент, напротив - това е БЕЗ прецедент.Относно завалийките, които твърдят, че цените са се вдигнали по времето на служебното правителство. А, бе, пичове, вие къде бляхте през последната година и половина? Олиото стана 4 кинта при Баце, хлябът поскъпна с 80% пак при него, свинското, доматите, краставиците. Как така пришихте над 10-годишен геноцид на правителство, което управлява от 4 месеца? Хайде поне малко да си мерим приказките.

48

noname

преди 2 години

Защо ревете герберастки амеби, нали искахте власта. Втория мандат е ваш. Напраете правителство. Амебата си е амеба даже диплома да си купи или фалшифицира си остава амеба.

47

Анонимен

преди 2 години

Не щеме ний богатства, не щеме ний пари, а искаме Илия царство Чалгария да гради!

46

Анонимен

преди 2 години

Герджо много бързо се обръща, толкова бързо, че ще вземе да си цуне гъ3a. До вчера почетния консул бил много надежден, нямали сме били по-компетентен и по-подготвен за МВР, днес - врът, не бил никак надежден. Е как да му вярваш на такъв ветропоказател.

45

Чума червена

преди 2 години

До До тролската дружина Тoвa cлужeбнo прaвитeлcтвo oткaктo e нa влacт вcичкo пocкъпнa. Гaз, пaрнo, вoдa, тoк, бeнзин и дизeл, хляб и т.н. Oттук cлeдвa пocкъпвaнe и нa вcичкo ocтaнaлo. A Рaдeв и прaвитeлcтвoтo ce прaвят, чe нищo нe зaбeлязвaт. Тe ca cъcрeдoтoчeни в изчeгъртвaнeтo - увoлнявaт вcички нa ръкoвoдни пocтoвe и нaзнaчaвaт cвoи хoрa бeз грaм oпит. Aкo тoвa cлужeбнo прaвитeлcтвo ocтaнe oщe oщe 2-3 мeceцa и дизeлa щe cтaнe 3.50 лв.

44

Анонимен

преди 2 години

Шуми Марица, Бог да пази нашата царица Пърцуца и нашият цар Чалгар! Марш, марш за шопската салата, летете и ракия донесете! Ако нема, ходете купете!

43

Димо

преди 2 години

Г- н Герджиков,най-добре е да си мълчите,защото много пъти грешите в преценката си.Преди няколко седмици бяхте възхитен от въпросния тип номиниран за министър на МВР,сега сте разочарован?Това,че сте му връчили наградата -Адвокат на годината не означава,че го познавате.Хайде стига вече игрички,подкрепяте ИТН,защото канят в предаварията си плювачи на Борисов.Хайде стига дръще се като родолюбив българин,другото не ви отива.Не виждате ли какво се случва в България

42

Анонимен

преди 2 години

Много е прав, поне още 1 година ще си откараме така и после ***.. ите Герб ще се върнат на бял кон. Дано Кирил Петков да направи нещо поне, той изглежда има желание и енергия.

41

Анонимен

преди 2 години

Герджикът е прав. Чекмеджан естествено ще избяга от отговорност и третият трябва да сложи на масата писмено споразумение с ясни приоритети и време за извършване. След това да са разберат за личностите в публична среда и хората ще го възприемат. Дори и с участието на БСП. Тогава Славян дя видим, как ще се изметне. Никакви ГЕРБ и ДПС обаче. И да не забравят Цацата и каскета

40

чудо невиждано

преди 2 години

До АнонименСлавчо и неговите цървулски номера са безкрайни ,ама нейсе.........

39

Истукан

преди 2 години

Хубавото е, че тези няма да управляват. Жалкото е, че народът им гласува доверие, а те нямат капацитет да управляват, нито мозъците им имат капацитет. Ако мисли Слави да управялва и краде от сараите си и други да носят отговорност вместо него, е сгрешил. Щом в парламента не получава подкрепа, означава, че избирателите му са досетете се какви. Няма да го казвам.

38

Анонимен

преди 2 години

Да живее цар Слави Талантливия с трите таланта- пиене, пеене на пиянски песни и правене на Революции на масата! Слава на царство Чалгария и ракията и салатата!

37

чудо невиждано

преди 2 години

До Анонименполовината е вяр но ,но тези герб ли са мерб ли са ,са кошмар не само за БС;;К::п -то

36

Анонимен

преди 2 години

хората се ненавиждат един друг и огромна вина носи президента, така и гражданска война почва, дайте им оръжие и ще почнат да се избиват. Съвсем ли полудяхте там в България?!