171

Борисов feat Николов

преди 3 години

Бойко: "Имам черен пояс по карате!" Пламен: "А аз имам червен ластик от бански за плуване."

170

водолаз

преди 3 години

АМАТЬОР ... ПИЧ , ПРОДАВАЙ СИ БАНСКИ , СЕГА ЩЕ НАПРАВИШ УДАРА , ПОНЕ , ВЕЧЕ СИ ИЗВЕСТЕН ...

169

Анонимен

преди 3 години

Хайде да си се връща в Орландовци, че тука десет телефонистки го чакаме да ни оправи заплатите като за мултинационална компания, търгуваща с цяла Европа, Азия, Африка и Латинска Америка. Защо досега го е крил от нас?

168

Лоредана

преди 3 години

До БГГледайте и слушайте умните и си обяснете,как България е паднала под 2 владичества!Ето в такива ключови за държавата моменти,са се вършили глупости и враговете се възползват от бъркотията. Сега е друго,тъй като сме в ЕС,има кой да ни пази,обаче емигранти и сега напират да нахлуват.Правете си изводи и нанасяйте корекции!Ако сте сглупили да гласувате за ИТН,третият път добре обмислете.Щом сте против Борисов,има други алтернативи,но да подкрепяте некомпетентност,арогантност и наглост не бива

167

Петя

преди 3 години

До Аз Защото нома такава държава,но изглежда ,че няма и такъв народ.

166

Елена

преди 3 години

ББ чака за мястото за Премиер.Николов дано е осъзнал ,че е постъпил правилно,за да не се упреква,че е изменил на ИТН. Николов,продължавай с продажбите защото лятото ще свърши.

165

Аз

преди 3 години

До АнонименТака и не разбрах - защо съда не им разреши да се регистрират с името "Няма такава държава"?! Наистина - няма такава държава! Как може така да се подиграват и с парламента, и с президента! Не, че са за голямо уважение и двете институции - но това си е направо гавра! Да се беше отказал преди да отидат при президента - пак щеше да е разбираемо!

164

Анонимен

преди 3 години

Сега па си оттеглил отвода! Е верно нема такъв ЦИРК!

163

Да мрът с МАСКИТЕ 5

преди 3 години

Слави Трифонов, ако мисли да принуждава цяла БЪлгария , да носи арабски маски, затуй че се е ЗАРАЗИЛ с вируси от турците, които се въртят около партията му- ИТН, по- добре да умира...Това е все едно, Слави да си счупи крака и да иска цяла България да носи ПАТЕРИЦИ. като него..

162

До 179

преди 3 години

Я да си миеш зъбите и да си лягаш бърже!

161

Анонимен

преди 3 години

*** гербески ... ще ви изщегъртмае и вас, и свиневъда, и maйka ви в гъзa ... Caмо гледайте ...Да ви еba maйката в гъza ..

160

Тарильома

преди 3 години

До Шнорх и КапелиНямахме късмет и да имаме!

159

Анонимен

преди 3 години

Коя от двете на снимката е Пламен Николов? Плоската или кьоравата?

158

Анонимен

преди 3 години

Скъсаха му г@@за, и го захвърлят

157

Шнорх и Капели

преди 3 години

България не е имала премиер кат мене, ей! ***! ***!

156

Анонимен

преди 3 години

Да станеш кандидат за премиер на чалгарите е най-голямото падение за един човек. Това момче как ли ще гледа хората в очите оттук нататък? Цял живот ще се гаврят с него.

155

izh

преди 3 години

Спокойно. Играта се движи по график. Е, тук-таме някой от артистите правят импровизации , но стриктно спазват сценария и дисциплината. Щото тези дето не се съобразиха с раздадените карти вече ги няма на картата. Та за каквото и да говорим, да знаете, че става въпрос за ПАРИ. И тези дето прибраха парите още 90-те години, сега раздават ПАРИ, ама на ЗЕЛЕНО. Скоро почват да идват протестираните полици. Чакаме поне акъла ще мръдне ли?

154

Анонимен

преди 3 години

Помните ли НЛО: Изхвърли си б оKлу kа и стани... премиер! ???? :D Скеча е заснет някъде през 1996год. Но е пророчески. Никой няма да иска да стане премиер на Трифонов след като 4 човека опетниха биографиите си завинаги с компромиса да станат кандидат министър председател на ИТН. :D

153

Анонимен

преди 3 години

Пацо, това в коя конституция го пише. В нашата няма такова нещо. Нали уж си философ по право, не става така бе, момче. Лош закон, ама закон. Защо не мислихте по-рано

152

Анонимен

преди 3 години

Поздравявам Шута на ИТН с песента "Когато бях овчарче и оофцете пасях" ! Текст: народен.