18

Анонимен

преди 2 години

Супер идея ... Как не ми е хрумнало .. Ние в София ги кастрираме ... Да не заплодят Фъндъкова ...

17

Анонимен

преди 2 години

след внимателен прочит на коментарите тука, потвърждавам: кучкарите всички до един сте за освидетелстване...

16

Анонимен

преди 2 години

Трови УЛИЧНИ пceтa? Не трябва ли да го наградят? Това не е ли работа на общината? Личните пceтa са ли ЛИЧНИ, а уличните не са ли на общината!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

15

Марсел Попов

преди 2 години

20 години затвор за всеки балкански шeбeк дръзнал да убива или тормози животинчетата! Това изостанало племе не можа да научи че животните имат права!

14

Антрополог

преди 2 години

Да направим износ за Виетнам ,може бартер нещо .Един бау-бау равно на един тик-так или зън-зън.

13

Бочко

преди 2 години

Преди години насред София група кучета убиха по особенно жеток начин възрастен професор.....

12

Падаря

преди 2 години

Мнго се навъдиха нещо,май се краде от парите за кастрация и ловене 100% карадат .В градовете са по-мили щото са сити но нощния им лай е отврат. По селата и горите има глудници ,които се хвърлят да те ловят и изядат. Там по скоро ловните дружинки са мърлячите.Задължение на ловеца е да контролира чакали и подивели кучета.

11

Анонимен

преди 2 години

До до 18Значи не са виновни кучетата, а тези ,който бездействат на сигналите ви, тях трябва да подгоните и осъдите!

10

до 18

преди 2 години

Обяснявам - защото ако ги храниш, става напаст. Животно е. Мило ми е, но започва да напада домашни кучета и деца с тях. 12 телефонни сигнала имам (ДВАНАЙСЕТ) включително 112 преди да ги приберат.

9

Анонимен

преди 2 години

До !@Ти луд ли си , нали има деца, които минават или играят ,ако вместо кучето, някое дете или човек го пипне ,нали ще ги убиеш? Наистина има хора за затворите в България.

8

Анонимен

преди 2 години

Из.роди ,поне да бяха се обадили по телефона на организациите ,защитаващи животните или на зелените! Защо тровите кучетата, може да ги нахраните и да се обадите на службите да ги приберат!

7

!@№

преди 2 години

Русе, Борисова, главна улица. Разхожда се бял питбул без каишка и намордник. Разхожда се от младо момиче с татуирани марихуани на бедрата от задната страна. При забележка, спътника и, скача на бой. Е, трасирал съм пътя с каймица + една фосфатна отровица. Докато мърлячите които трябва да глобяват не си изпълняват задълженията ще е така!

6

Анонимен

преди 2 години

улични кучета не трябва да има, щом няма държава ще се решават проблеми от такива като тоя, може пък да е спасил живота на някой

5

Анонимен

преди 2 години

Време е да вдигаме данъка "куче", а нерегистрираните кучета - на еваназия директно. То не може да си пуснеш детето спокойно на улицата!

4

Анонимен

преди 2 години

Само това е начина за справяне с проблема. А ще разследват ли защо е имало там куче без каишка и намордник?

3

Хм

преди 2 години

Обаче осъдени собственици на кучета нахапали или убили хора кой знае защо няма...Както и общини заради бездомните кучета.Затова-да живей Дюпон,производителят на Ланат,най-ефективната отрова за кучета.

2

ф

преди 2 години

До НатовецаЩо не спиш вече бе? Пък да не си пробвал случайно вкуса на антифриза?

1

Анонимен

преди 2 години

Когато държавата абдикира, започват партизанщините. Предпочитам да чета тази статия, отколкото "бездомни кучета нахапаха дете в Стражица".