38

Митко

преди 2 години

Каня го на гости в София.На мои разноски.Колкото повече стои,по доволен ще бъде.

37

Анонимен

преди 2 години

Всяка кифла иска кученце, всеки татуиран *** също. Вземат си и до една година му се радват. След това става много работа, разходи и го пускат на улицата. Тъжнат история на простия народ в големите градове.

36

Анонимен

преди 2 години

Трябва и котките, няма такава напаст. В междублоковоти имаме вече 12 котки, 4 родиха и едната е бременна. До 3 месеца ще са над 20. Е до кога така?? Като няма държавен орган който да спре разпродтранението на тези някой трябва да се погрижи. Града е пълен с бездомни котки. Пълен.

35

Въпрос

преди 2 години

Един въпрос: Представете си, появява се нов... животински/извънземен вид, който стои по-високо от хората в хранителната верига и започне да ви трови по улиците, че нямате собственик, пак ли така ще се радвате на новината? и може ли във всички цивилизовани държави да се грижат за животните, да налагат високи глоби за такива, които нарушават закона, а само тук да има индивиди радващи се на обратното..после защо България е най-бедна в цяла ЕС? Отговор: мисловна дейност по-ниска от тази на туземец.

34

Anon

преди 2 години

Може ли да ми подскажете с какво вещество този доблестен гражданин е извършил това дело?

33

Solar Power

преди 2 години

Бездомните кучета са пунати до едно от кучкари. Ей такива на които когато им се оплоди *** с 9 малки.... и половината не ги вземе никой .... носят ги в един кашон до някой град и там ги изоставят. Това са кучкарите. Тези които обичат кучето го вземат в тях, ваксинират го, къпят го редовно, хранят го редовно, водят го на каишка (ако е голямо и с намордник), плащат данък и събират акото на пътя. Това са хората които обичат кучетата.Тези дето мятат комат хляб само замазват своята съвест.

32

Анонимен

преди 2 години

В такива случаи са виновни единствено властите. Нехаят за подадените жалби и хората са принудени да решават проблемите си сами. Тогава вече са самата активност, обаче спрямо въпросните хора.

31

Анонимен

преди 2 години

Откъде знаете, че е мъж, щом никой не го е видял?

30

Анонимен

преди 2 години

Ами така ще да е, на хората им писва да ги обикалят глутници кучета, че често са и доста едри, осират всичко и от общината си мислят, че като им сложат по една лепенка на ушите и всичко е ок. Аз обичам животни, но те нямат място на улицата, особенно около децата ни. И разни там мизер*ици дето ги хранят и ги размножават и си мислят, че им помагат, а всъщност са част от проблема, ходят и пищат по медиите-ми отворете си вратата и ги приберете във вашия дом.

29

Анонимен

преди 2 години

Всички обичаме кучета и котки, но ако нападнат деца просто няма как да не вземеш мерки

28

Анонимен

преди 2 години

Когато държавата/общината отсъства и не си върши работата, гражданите взимат нещата в свой ръце. Не виждам проблем, стига да не осъдят човека. Или е по-добре Да изчакаме зимата и тези изгладнели кучета да започнат да нападат хората, както обикновено се случва?

27

До Марсел Попов

преди 2 години

Абе Марселе кога ще се научите разни там псевдо защитници на животните, че всяко живо същество в природата си има хабитат който обитава. Когато някой вид влезе в хабитата на другия няма такова нещо като права. Що не отидеш да живееш в бърлогата на лъв някъде в саваната и да твърдиш пред лъва че имаш права. Или в бърлогата на някоя мечка в Родопите. Какво ли ще те направи невъзпитания лъв а? Ще те милва по главата. Да чакаме да ни убият децата уличните *** ли, защото не е да няма такива случаи.

26

Анонимен

преди 2 години

Кучелюби пускат едри кучета на свободна разходка из квартала. Те в това време седят пред кооперацията си и бъбрят със себеподобни. Хитро, нали?

25

Анонимен

преди 2 години

Кучелюби си пускат големите кучета на свободна разходка из квартала. Те в това реме седят пред кооперацията си и бъбрят със себеподобни. Хитро, нали?

24

Анонимен

преди 2 години

Кучелюби пускат големи кучета на свободна разходка из квартала. Те в това време седят пред кооперацията и си бъбрят с други себеподобни. Хитро, нали?

23

Док

преди 2 години

Излизам от от един магазин с пазарска количка и някакъв огромен пессс се озъби срещу мен. Инстинктивно го посъветвах с количката и някакв кучелюбец взе да ми се набира, що ми блъскаш кучето бе, моето е. Така ли, викам аз и вадя телефона. Какво ще правиш, ще снимаш ли ме пита? Не, ще се обадя на 112 да подам сигнал, че разхождаш огромно куче без повод и намордник! Тоя бързо забрави, че кучето е негово и изчезна в тълпата.

22

Анонимен

преди 2 години

Скоро и в София

21

Асан

преди 2 години

Взел е мерки човека да не го изяде звяра от снимката :)))

20

Браво

преди 2 години

Бог да те благослови. Продължавай с триенето и гледай джендарита как пискат по интернет.

19

Анонимен

преди 2 години

Ако ги кастрират и събират в кучкарници злобните, нямаше да ги тровят по улиците. В моя квартал вече са на глутници по 10-20бр.